18 / 05 / 2024

Turkven Tekzen satış

Turkven Tekzen satış

Zorlu Grubu’nun Esse’yi alacağı bomba etkisi yaratırken yeni satış haberleri de arka arkaya geliyor. Turkven’in Tekzen’e yatırım yaptığı, Home Sweet Home’u Kervan’ın aldığı belirtiliyor...

Tekzen’de seçili 21 üründe bugüne özel kampanya! İşte 18 Eylül 2022 fiyat listesi

Yapı malzemeleri ve mobilya satışı yapan uluslararası yapımarket zinciri TEKZEN, “Günün Fırsatları” ile kullanıcılarına portföyündeki bir çok ürüne avantajlı ulaşma imkanı sunuyor. İşte Tekzen’in 18 Eylül 2022 fiyat listesi

Tekzen bağ evi satıyor!

Yapı malzemeleri ve ev dekorasyon ürünleri alanında faaliyet gösteren yapı market zinciri Tekzen, internet sitesi üzerinden bağ evi satışına başladı.

Tekzen, 2018'de 18 yeni mağaza açacak!

Tekzen yurt genelinde 53 ilde 122 mağazasıyla satış alanını 230 bin metrekareye çıkardı. Firma yurt dışında Romanya ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde faaliyetlerini sürdürüyor.

Doğa Kolejleri satıldı!

Doğa Okulları’nın yüzde 100 hissesi için nihai satış anlaşması 20 Ağustos 2016 tarihinde (bugün) imzalandı. Satış işlemi, Metal Yapı Konut ile Fethi Şimşek ve Turkven tarafından danışmanlık verilen yabancı yatırımcılar arasındaki anlaşmanın imzalanmasıyla sonuçlanmış oldu.

Doğa Koleji satıldı!

Türkiye'nin önde gelen eğitim kurumlarından Doğa Koleji satılıyor. Hisselerinin yüzde 80'i Turkven Yatırım Fonu'na ait olan Doğa Koleji'nin alıcıları ise üç kişilik bir konsorsiyum.

Tekzen Nazilli mağazası Bamboo AVM’ye taşındı!

Türkiye'nin en yaygın satış ağına sahip yapı market zinciri olan Tekzen, 2011’de Aydın’ın Nazilli ilçesinde hizmete açtığı ekspres mağazasını Bamboo AVM’ye taşıdı.

Tekzen satılıyor mu?

Turkven’in yatırım yapacağı iddia edilen Tekzen, yerli ve yabancı birçok talibi olmasına karşın şu anda bir satış planının bulunmadığını açıkladı. Ancak Tekzen kanadında Turkven’in kurucu ortağı Evren Ünver yönetime girecek.

Turkven Tekzen'i satın mı alıyor?

Zorlu Grubu’nun Esse’yi alacağı bomba etkisi yaratırken yeni satış haberleri de arka arkaya geliyor. Turkven’in Tekzen’e yatırım yaptığı, Home Sweet Home’u Kervan’ın aldığı belirtiliyor...

Tekzen, Van Pisi AVM'de mağaza açtı!

Türkiye’nin en yaygın ulusal yapı market zinciri TEKZEN, Doğu Anadolu Bölgesi’nin üçüncü büyük şehri Van’da ilk mağazasını açtı. Pisi AVM’de bulunan Tekzen, 2500 m2’lik satış alanına sahip yeni mağazası ile bölgenin yapı marketi ihtiyacını karşılayacak.

Tekzen mağaza sayısını her yıl artırıyor!

Türkiye’nin ilk yapı market zinciri Tekzen fiziki mağazalarının sayısını hızla artırırken online satışlarını da her geçen yıl artırıyor. Tekzen bu yıl cirosunun yüzde 5’ini online alışverişten elde etmeyi planlıyor.

Medical Park hastanesinin satışı tamamlandı!

Medical Park Hastaneler Grubu, her biri 100 milyar doların üzerinde varlık yöneten Kanada, Singapur ve Avrupa merkezli üç emeklilik fonu ile birlikte Turkven'in danışmanlığını yaptığı girişim sermayesi fonuna satışı tamamlandı...

Medical Park'ın çoğunluk hissesi, Turkven'e satıldı!

Türkiye' nin en büyük hastane zinciri olan Medical Park' ın çoğunluk hissesi, yaklaşık üç aydır süren görüşmeler sonrası girişim sermayesi şirketi Turkven' e satıldı. Turkven böylece hastane zincirinin en büyük ortağı oldu...

Medical Park'ın çoğunluk hissesi Turkven'e satıldı!

Medical Park'ta yüzde 40 payı olan ABD'li Carlyle Group, payının tamamını Turkven'e satıp ortaklıktan çekilirken, diğer ortaklar Muharrem Usta ve Sancak Grubu da hisselerinin bir bölümünü Turkven'e devretti...

Turkven Tekzen satış Haberi

Turkven Tekzen satış

Zorlu Grubu’nun Esse’yi alacağı bomba etkisi yaratırken yeni satış haberleri de arka arkaya geliyor. Turkven’in Tekzen’e yatırım yaptığı, Home Sweet Home’u Kervan’ın aldığı belirtiliyor. Home Sweet Home yetkilileri, birleşmenin söz konusu olduğunu, özel bir lansmanla açıklama yapacaklarını belirtirken, Tekzen yetkilileri hisse çoğunluğunun kendilerinde kalacağını vurguladı.


Perakende sektöründe 2016 yılı önemli satın alma ve ortaklıklarla başladı. Yeni yılın ilk sürprizi olarak duyurduğumuz Zorlu Grubu-Esse operasyonundan sonra yatırım fonlarının danışmanlığını yapan Turkven’in Tekzen’e yatırım yaptığı, Home Sweet Home’u ise Kervan Mobilya, Aksesusar ve Tekstil’in satın aldığı ifade ediliyor. Home Sweet Home yetkilileri, şirket birleşmesinin söz konusu olduğunu, işlemlerin tamamlanmasıyla özel bir lansman yapıp kamuoyuna açıklama yapacaklarını bildirirken Tekzen yetkilileri de şirketin çoğunluk hisselerinin satışının söz konusu olmayacağına vurgu yaptı.

5 milyar dolarlık yatırım

2000...