04 / 05 / 2024

Türkyapı Gayrimenkul İnşaat iletişim

Türkyapı Gayrimenkul İnşaat iletişim

Türkyapı Gayrimenkul İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alaettin Çankaya, Aliattin Demirtaş tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Mayıs'ta kuruldu.

Emlakevim Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emlakevim Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Karademir tarafından kuruldu.

Yapsar Gayrimenkul İnşaat Taahhüt İmalat İhracat İthalat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yapsar Gayrimenkul İnşaat Taahhüt İmalat İhracat İthalat Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da 800 bin TL sermaye bedeli ile İslam Keleş tarafından kuruldu.

Çalışır Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çalışır Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ali Çalışır tarafından kuruldu.

Çalışır Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çalışır Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ali Çalışır tarafından kuruldu.

Oart Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oart Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Arıtürk ve Fettullah Erko ortaklığında kuruldu.

Debreli Balkan Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Debreli Balkan Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Erdal Balkan, Ufuk Güneş ve Yavuz Debreli ortaklığında kuruldu.

Ersavaş Taahhüt Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersavaş Taahhüt Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Zeki Ersavaş tarafından kuruldu.

Aydan Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydan Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bahadır Buharalı tarafından kuruldu.

Adg Emlak Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adg Emlak Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Kayabaşı tarafından kuruldu.

Elf Group Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elf Group Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Kanat tarafından kuruldu.

Mgg Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mgg Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Çalık, Gökhan Gerek ve Murat Bozkurt ortaklığında kuruldu.

Arex Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Arex Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Adnan Süphanoğlu, Ziya Türek ve Zahit Ulus ortaklığında kuruldu.

Retro Dizayn Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Retro Dizayn Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şile'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serpin Koçer tarafından kuruldu.

Türkyapı Gayrimenkul İnşaat iletişim Haberi

Türkyapı Gayrimenkul İnşaat iletişim
Türkyapı Gayrimenkul İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alaettin Çankaya, Aliattin Demirtaş tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 22 Mayıs'ta kuruldu. 


Türkyapı Gayrimenkul İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. İnşaat,Gayrimenkul: Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat ve inşaat taahhüt işleri, müteahhitlik ve taşeronluk yapmak. Toplu ve münferit kalkınma planlarının ön gördüğü şekilde sosyal şehir ve konutları, ticari binalar, köprüler, baraj, okul, mesken, ibade yerleri, spor tesisleri, fabrika, atölye ve binaları, altyapı inşaatları, temiz ve pis su kanalları, dere ıslah çalışmaları, yol, tretuar işleri,su arıtma tesisleri, park ve bahçe düzenlemesi, hastane binaları, otel, motel, tatil köyleri inşası, bakım ve onarım işlerini yapmak, yaptırmak, almak, satmak, kiraya vermek veya işletmek Bu işlerle ilgili...