05 / 05 / 2024

Turlara ilgi gösteren tatilciler

Turlara ilgi gösteren tatilciler

Yaza kadar uzun bir tatil fırsatının bulunmaması tüketicileri yılbaşı tatilini hafta sonu ile birleştirerek 5 güne çıkarmaya itti. Turlara yoğun ilgi gösteren tatilcilerin yurtiçindeki ilk tercihi kayak merkezleri oldu.

Borsaya ilgi gösteren yabancılar hangi hisseleri artırdı? 

Borsa İstanbul'da yabancı yatırımcılar şirketlere ilgi göstermeye devam ediyor. Buna göre yabancı yatırıcılar geçen senenin ikinci yarısında bankacılık hisselerini öne çıkarmışlardı. Bu sene de BİST'te yer alan TÜM endeksindeki 514 hisseden 313’ünde pozisyon artmış durumda.

DAP Yapı’nın Almanya’daki fuara özel kampanyaları büyük ilgi gördü!

8 Şubat’ta Almanya’nın Düsseldorf kentinde başlayan Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nda boy gösteren Dap Yapı yoğun ilgi ile karşılaştı...

Tapuda konut bedelini düşük gösteren yandı!

Maliye ev, dükkân alım satımında tapu harcı ödemeleri ve düşük bedel göstermekten kaynaklı vergi kaybını önlemek için harekete geçti. Tapuda konut bedelini düşük gösteren ve konut kredisinde düşük ekspertiz yaptıranlara ceza yağdı.

Urla'da yazlık konseptli konut tipi ilgi görüyor!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Esin Tümer bugünkü yazısında Yazlık sezonunu açılmasıyla ilginin arttığı konut tipi yazlıkları anlattı. Tümer, yazlık konseptli konutların en çok Urla'da ilgi gördüğünü söyledi.

Körfezli yatırımcılar Cityscape Turkey'e yoğun ilgi gösterdi!

Cityscape dün İstanbul’da kapılarını açtı. 67 şirketin katıldığı fuara Körfezli yatırımcılar yoğun ilgi gösterdi. Bugüne kadar yabancıya satış için yurtdışı fuarlarına odaklanan Türk şirketleri bu defa Araplara yerinde satış yaptı.

ÇATIDER, Çatı ve Ahşap Fuarı 2016'da ilgi gördü!

Almanya’nın Stutgart şehrinde 86 ülkeden çok sayıda kuruluş ve ziyaretçiyi buluşturan Uluslararası Çatı ve Ahşap Fuarı 2016’da Türkiye’yi temsil eden Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER), yoğun ilgi gördü.

Yalova Termal Kaplıcaları yabancılar tarafından ilgi görüyor!

Yalova'nın Termal ilçesindeki kaplıcalara, özellikle kış aylarında yabancılar büyük ilgi gösteriyor. İlçenin belediye başkanı İsmail Atik ağırlıklı olarak Rus ve Arap turistleri konuk ettiklerini söyledi

SeaPearl Ataköy, RECEXPO Fuarı’nda ilgi gördü!

Kuzu Grup’un Ataköy’de denize sıfır bir konumda inşa ettiği SeaPearl Ataköy projesi, Bakü Expo Center’da gerçekleşen RECEXPO Fuarı’nda tanıtıldı. SeaPearl Ataköy, RECEXPO Fuarı’nda ilgi gördü.

Ödül Yapı'nın Katmerli İndirim Kampanyası yoğun ilgi görüyor!

2015 yılının ilk altı ayı içinde firma olarak hedeflerinin üzerine çıktıklarını belirten Ödül Yapı Genel Müdür Yardımcısı Muzaffer Kahraman, Kasım ayı sonuna kadar sürecek "Katmerli İndirim Kampanyasının yoğun ilgi gördüğünü söyledi.

SN Park Plus'ın lansmanı yoğun ilgi gördü!

Nurem İnşaat AŞ'nin Sürmeli GYP ile İzmir'in Aliağa ilçesinde yaptığı SN Park Plus'ın lansmanı yoğun ilgi gördü.

Emlak beyan değerini gösteren belge kaç sene geçerli?

Tapuda yapılan satış işlemi için tapu müdürlüğüne bazı belgelerin teslim edilmesi ve tapu harcının ödenmesi gerekiyor. Peki, satış için belediyeden alınan emlak beyan değerini gösteren belge kaç sene geçerli?

Emlak beyan değerini gösteren belge nereden alınır?

Tapu devir işlemin tamamlanabilmesi için gerekli belgelerin temin edilmesi, tapu dairesinden randevu alınması ve tapu masraflarının da ödenmesi gerekiyor. Peki, gerekli olan emlak beyan değerini gösteren belge nereden alınır?

Diyarbakır'daki emekliler TOKİ Konutlarına yoğun ilgi gösteriyor!

Diyarbakır'daki emekliler, Başbakanlık Toplu Konut idaresi Başkanlığı'nın (TOKİ), başta emekliler olmak üzere düşük gelirliler için 250 TL taksitle satışa sunduğu konutlara yoğun ilgi gösteriyor.

Turlara ilgi gösteren tatilciler Haberi

Turlara ilgi gösteren tatilciler

Palandöken gibi kış noktaları önemli derecede tatilci çekerken. Sapanca, Abant, Afyon ile oteller bölgesi olarak bilinen Antalya ve Kıbrıs'ta da gecelik kişi başı fiyatı 150 ile 450 lira arasındaki konserli tatil programları ilgi gördü. 

Hafta ortasına gelen yılbaşı tatili, tüketicilere 5 günlük mola fırsatı yarattı. Yaz dönemine kadar uzun bir tatil fırsatı bulunmadığını göz önüne alan tüketiciler, perşembe gününe denk gelen yılbaşı tatiline cuma gününü de ekleyerek 5 günlük mola elde etti. Tatilciler tur paketlerine de yoğun ilgi gösterdi. Programa karar vermeyenler için ise erken rezervasyon fırsatı hafta sonuna kadar devam ediyor. 

Yılbaşına yurtiçinde girmek isteyenlerin ilk tercihleri dağlardaki tatil noktaları oldu. Buna göre Uludağ, Kartalkaya, ROMA VE PARİS TERCİH EDİLDİ Yurtdışındaki tercihler ise Türklerin klasik destinasyonları Roma, Venedik, Barcelona, Paris...