05 / 05 / 2024

türofed sunexpress ortaklığı

türofed sunexpress ortaklığı

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) ile SunExpress Havayolları arasında işbirliği protokolü imzalandı. TÜROFED Başkanı Ayık: "Bu, karşılıklı bir işbirliğidir, amaç Türk turizmini büyütmek ve geliştirmektir" dedi...

Sönmezler Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Sönmezler Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Mürüvet Sönmez ve Suavi Rüştü Sönmez ortaklığında kuruldu.

Türkiye ile Japonya, Ukrayna’yı yeniden inşa edecek!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "Japonya-Türkiye Ekonomik Ortaklık Anlaşması müzakerelerine teknik düzeyde tekrar başlama kararı aldık” ifadelerini kullandı. Müzakere başlıklarının biri de Ukrayna’nın yeniden inşası olacak.

Oed Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Oed Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ozan Engin Deniz ve Tülay Şenel ortaklığında kuruldu.

Modis Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modis Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muzaffer Demirkol ve Tümer Özefe ortaklığında kuruldu.

Abalar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Abalar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Zeki Sarı, Fatma Sarı, Bilun Hosaflıoğlu, Evren Sarı, Nagehan Ayşe Kuzu ve Tülin Sarı ortaklığında kuruldu.

Deniz Ötesi Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Ötesi Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Elif Ertem, Hakan Deniz ve Rüştü Atakan Dumral ortaklığında kuruldu.

Based Tasarım Ve Peyzaj Mimarlığı Limited Şirketi Kuruldu!

Based Tasarım Ve Peyzaj Mimarlığı Limited Şirketi Beyoğlu'nda Ağacan Bahadır, Dilara Akülke ve Tümer keser ortaklığında kuruldu.

Akyaz Gayrimenkul Taahhüt Ve Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Akyaz Gayrimenkul Taahhüt Ve Teknoloji Anonim Şirketi Beşiktaş'ta İlhamı Yazıcı ve Tüncer Akar ortaklığında kuruldu.

Method Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Method Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Atcı, Erce Mert Öztürk ve Hakkı Türkay Atcı ortaklığında kuruldu.

Gül İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Myrose Şubesi açıldı!

Gül İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Myrose Şubesi bugün Kağıthane'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Gül ve Mevlüt Gül ortaklığında açıldı.

TÜROFED: Yanan yerlere tesis yapılmasın!

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkan Yardımcısı ve Ege Turistik işletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı Mehmet İşler, meydana gelen orman yangınları sonrasında yanan yerlere tesis inşa edilmemesi konusunda çağrıda bulundu. 

Oteller Körfez sermayelerinin olabilir!

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkan Yardımcısı ve Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı Mehmet İşler, turizm sektörüne ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

New Group İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

New Group İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nuh Kıyaklı ve Mevlüt Emre İçcan ortaklığında kuruldu.

türofed sunexpress ortaklığı Haberi

türofed sunexpress ortaklığı


Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) ile SunExpress Havayolları arasında işbirliği protokolü imzalandı.


SunExpress'in Antalya'daki merkezinde düzenlenen törende protokole TÜROFED adına Genel Başkan Osman Ayık, SunExpres adına da Genel Müdür Yardımcısı Hacı Say imza attı.


İmza töreninde konuşan Ayık, SunExpress'in Avrupa'dan yolcu taşıyan bir havayolu şirketi olarak Türk turizminin lokomotif kurumlardan biri olduğunu söyledi.


İşbirliği protokolü ile TÜROFED'in elindeki bir takım ürünleri SunExpress'e sunacaklarını, organizasyonlarda konaklama imkanlarını sağlayacaklarını, TÜROFED'in de takım seyahatlerinde SunExpress'ten faydalanacaklarını kaydetti. Ayık, "Bu, karşılıklı bir işbirliğidir. Amaç Türk turizmini büyütmek ve geliştirmektir" dedi.


Say da işbirliği ile TÜROFED'in ulaşım, TÜROFED'in de şirketin konaklama sponsorluğunu gerçekleştireceğini, ayrıca her türlü reklam ve turizm tanıtma eylemlerinde iki kurumun birlikte hareket edeceğini bildirdi.


- Gazipaşa uçuşları başladı


SunExpress'in dün itibarıyla Gazipaşa Havalimanı'na ilk uçuşunu gerçekleştirdiğini açıklayan Say,...