18 / 05 / 2024

Turquality Ar-Ge mühendislik ofisi

Turquality Ar-Ge mühendislik ofisi

İhracattaki başarısını Turquality ile desteklemek isteyen Kırpart, 2020 yılına kadar Çin, Almanya ve Amerika’da Ar-Ge mühendislik ofisleri açmayı hedefliyor. Şirket ayrıca, Çin’de teknolojik üretim yapan bir fabrika kurmayı da planlıyor.

Wecycle Arıtım Mühendislik Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wecycle Arıtım Mühendislik Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Uludağ tarafından kuruldu.

Abasu Arıtma Ve Yenilenebilir Enerji Mühendislik İmalat Taahhüt Anonim Şirketi Kuruldu!

Abasu Arıtma Ve Yenilenebilir Enerji Mühendislik İmalat Taahhüt Anonim Şirketi bugün Sarıyer’de Mehmet İzolluoğlu tarafından kuruldu.

Akal Mimarlık Mühendislik İnşaat Su Arıtma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akal Mimarlık Mühendislik İnşaat Su Arıtma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de Selçuk Akpınar tarafından kuruldu.

Taşar Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşar Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Hasan Taşar tarafından kuruldu.

Arıtım Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Arıtım Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Sabri Bilgin tarafından açıldı.

Prestıge İstanbul İnşaat Mühendislik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Prestıge İstanbul İnşaat Mühendislik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Sarıyer’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Afshın Karbaschıan ve Shahrzad Namazıan tarafından kuruldu.

Arımeks Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arımeks Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 431 bin TL sermaye bedeli ile Adil Baştanoğlu ve Kerem Baştanoğlu ortaklığında kuruldu.

Arşın Harita Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arşın Harita Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Emrullah Ciğerci ve Gökhan Tekin ortaklığında kuruldu.

Arı Tesisat Mühendislik Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arı Tesisat Mühendislik Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Burak Akkaya tarafından kuruldu.

Yaşaran Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşaran Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emel Dökmetaş ve Yaşar Küçükalran ortaklığında kuruldu.

Mlh Metal Yapı İnşaat Mermer Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mlh Metal Yapı İnşaat Mermer Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halis Burak Koşar tarafından kuruldu.

Buen Arıtma Altyapı Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buen Arıtma Altyapı Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 200 bin TL sermaye bedeli ile Enis Gezer tarafından kuruldu.

XL Mimarlık ve Mühendislik Nea Vourla Konut Sitesi’ni tasarladı!

Mimar Arda Işık’ın önderliğinde ulusal ve uluslararası ölçekte ödüllü mimari ve iç mimari projeler hayata geçiren XL Mimarlık + Mühendislik tasarımı Nea Vourla Konut Sitesi, bölgenin mimari özelliklerini yansıtan tasarımıyla ön planda tutuyor.

Turquality Ar-Ge mühendislik ofisi Haberi

Turquality Ar-Ge mühendislik ofisi

İhracattaki başarısını Turquality ile desteklemek isteyen Kırpart, 2020 yılına kadar Çin, Almanya ve Amerika’da Ar-Ge mühendislik ofisleri açmayı hedefliyor. Şirket ayrıca, Çin’de teknolojik üretim yapan bir fabrika kurmayı da planlıyor.


Kırpart Otomotiv, üç ülkede Ar- Ge mühendislik ofisleri açmayı hedefliyor. Çin, Almanya ve Amerika’da açılması planlanan ofislerin 2020 yılına kadar faaliyete geçmesi bekleniyor. Şirketin hedefinde, Çin’de teknolojik üretim yapan bir fabrika kurmak da var. 

Otomotiv ana sanayileri için termostat, su ve yağ pompası, yüksek basınçlı döküm parçaları gibi motor kompenantları üreten Kırpart Otomotiv, yeni üretim holü ve teknik birimlerinin açılışını gerçekleştirdi.


Açılış törenine katılan Kıraça Holding Yönetim Kurulu Başkanı İnan Kıraç, 92 milyon adetlik dünya otomotiv sanayiinden yüzde 8,9’unu Kırpart markasıyla kendilerinin karşıladığını belirtti. Bunu hem mühendislik hem üretim hem de markayla...