09 / 05 / 2024

Turquoıse Concept İnşaat iletişim

Turquoıse Concept İnşaat iletişim

Turquoıse Concept İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Bayram tarafından kuruldu.

Seçerbab İnşaat Mimari Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seçerbab İnşaat Mimari Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seçer Bab tarafından kuruldu.

Goga Concept İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Goga Concept İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile İsa Şahintürk tarafından kuruldu.

Metro ve metrobüse yakın en ucuz kira 21 bin TL'den başlıyor! İşte ilçe ilçe İstanbul'da kira fiyatları!

Endeksa tarafından açıklanan resmi verilere göre, metro ve metrobüse yakın en ucuz kira 21 bin TL'den başlıyor. İşte ilçe ilçe İstanbul'da kira fiyatları...

Seçkin Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seçkin Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 20 milyon TL sermaye bedeli ile Zülküf Akpınar tarafından kuruldu.

Se Yapı İnşaat Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Se Yapı İnşaat Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Anonim Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serkan Kılıç tarafından kuruldu.

Herüse Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Herüse Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Tosuncu tarafından kuruldu.

Şua İnşaat'tan Elite Concept yangın açıklaması!

Şua İnşaat, 15 Ekim Cumartesi akşamı Fikirtepe’de yer alan rezidans projesi Elite Concept'te çıkan yangın ile ilgili bir son dakika açıklaması yaptı. İşte o açıklama...

Mg Concept İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mg Concept İnşaat Limited Şirketi Sancaktepe'de Mehmet Ali Güzelarda tarafından kuruldu.

Onur Akköse, İntema İnşaat yatırımcı ilişkileri bölümü görevlisi oldu!

İntema İnşaat Yönetim Kurulu, yatırımcı ilişkileri bölümü görevlisi olarak belirlenmiş olan Eda Şahin'in yerine Onur Akköse'nin görevlendirilmesine karar verdi.

İnfinity Concept İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnfinity Concept İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Alı Mıanjı ve Mehdı Noeı ortaklığında kuruldu.

Satıroğlu Concept İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Satıroğlu Concept İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Satıroğlu tarafından kuruldu.

Elite Concept'ten Kadınlar Günü'ne özel indirim! 

Şua İnşaat, Kadıköy Fikirtepe'deki projesi Elite Concept'te 8 Mart Kadınlar Günü'ne özel yüzde 20 indirime ek 8 bin TL ekstra indirim sunuyor. Projede 36 ay sıfır faiz ve 0,69 banka kredi faiz oranıyla 120 aydan 180 aya kadar da vade seçeneği sunuluyor...

Elite Concept'ten Sevgililer Günü kampanyası 2020! 

Şua İnşaat, Kadıköy Fikirtepe'deki projesi Elite Concept'te 14 Şubat Sevgililer Gününe özel yüzde 28 indirim fırsatı sunuyor. 36 ay sıfır faiz ve 0,69 banka kredi faiz oranıyla 120 aydan 180 aya kadar vade seçeneği de sunuluyor...

Turquoıse Concept İnşaat iletişim Haberi

Turquoıse Concept İnşaat iletişim

Turquoıse Concept İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Bayram tarafından kuruldu.

Turquoıse Concept İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu şunlardır. 1.Havuz,Her türlü yüzme, süs, kaydırak,havuzları,otomatik dozlama sistemleri hidromasaj sistemleri,malzemeleri, kimyasalları inşaatı tamiratı bakımı yedek parça alımı, satımı imalatı montajı ithalatı ihracatını yapmak. 2.Sauna,her türlü sauna buhar odası türk hamamı tamiratı bakımı kimyasalları, malzemeleri,yedek parça alımı,satımı imalatı montajı ithalatı ve ihracatını yapmak. 3.Her türlü inşaat taahhüt İşleri,konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 4.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak...