06 / 07 / 2024

TÜRSABta komite kuruldu

TÜRSABta komite kuruldu

4 milyonu bulan yazlık evlerin turizme kazandırılması için çalışmalar başladı. Bu işi yasallaştırmak için Türk Seyahat Acenteleri Birliği tarafından 'ev turizmi' komitesi kuruldu...

Willdesign İç Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Willdesign İç Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Enes Furkan Söğüt tarafından kuruldu.

TBMM'de önlemler için Deprem Araştırma Komisyonu kuruldu!

TBMM'de 5 partinin ortak kararıyla depremlerin zararını en aza indirgeyecek tedbirlerin saptanması için araştırma komisyonu kuruldu. İzmir'deki arama-kurtarma çalışmaları ise tamamlandı. 

Metrokare İnşaat Mühendislik ve Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Metrokare İnşaat Mühendislik ve Taahhüt Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Birol Demirci tarafından kuruldu.

Tsb Yapı Proje Yatırım İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Tsb Yapı Proje Yatırım İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Orkun Velioğlu tarafından kuruldu. 

Hacioğlu İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Hacioğlu İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Haydar Örs ve Kıyasettin Yıldırım ortaklığında kuruldu. 

Ds Evren İnşaat Ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Ds Evren İnşaat Ve Taahhüt Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hamit Öncel tarafından kuruldu. 

Cna Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Cna Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cem Türe tarafından kuruldu.

Bozçelik Yapı İnşaat Ticaret Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Bozçelik Yapı İnşaat Ticaret Taahhüt Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Sevil Tığbaş tarafından kuruldu. 

Nan Kontrat İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Nan Kontrat İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Bumeka Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Bumeka Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Handan Güney tarafından kuruldu. 

Eryapı Restorasyon Mimarlık Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Eryapı Restorasyon Mimarlık Taahhüt Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Öztürk tarafından kuruldu. 

Karahan Group Yapı İnşaat Ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Karahan Group Yapı İnşaat Ve Taahhüt Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Karahan tarafından kuruldu. 

Anabel Mimarlık İnşaat Proje Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Anabel Mimarlık İnşaat Proje Taahhüt Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Adem Gürbüz tarafından kuruldu. 

TÜRSABta komite kuruldu Haberi

TÜRSABta komite kuruldu

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) bünyesinde oluşturulan Ev Turizmi Komitesi, hem yerli hemde yabancı turistleri çekmek için kullanılacak. Komitede 48 şehirden 7 bin kiralık ev ve oda yer alıyor. 2012 yılı içerisinde kiralık ev ve odalara günde 300- 400 rezervasyon yapılırken,  2013'te bu rakamın bine çıkarılması hedefleniyor. Komite kapsamında yalnızca bir oda bile...