05 / 07 / 2024

türsan yeni binası

türsan yeni binası

TÜRSAB (Türkiye Seyahat Acentaları Birliği), İstanbul Fulya'daki eski yönetim binasını bir süre önce boşaltıp Esentepe'deki yerine taşınmıştı.Ancak bu taşınma geçiciydi. Çünkü TÜRSAB yönetimi, eski binanın yerine yeni ve modern bir bina yapmaya karar ver

A101'de yumurta 28 TL, Selpak 118 TL yerine 54 TL'ye düştü! A101 yeni kataloğu 28 Mart  2023 fiyat listesi

A101'in indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. A101'de yumurta 28 TL, Selpak 118 TL yerine 54 TL'ye düştü! A101 yeni kataloğu 28 Mart  2023 fiyat listesi...

Akaryakıt fiyatları yeni haftaya nasıl başladı? Rakamlar peş peşe düştü! BP, PO, Opet 6 Şubat 2023 fiyat listesi

Akaryakıt fiyatları yeni haftaya nasıl başladı? Rakamlar peş peşe düştü! BP, PO, Opet 6 Şubat 2023 fiyat listesi... Hemen siz de bakın!

Cepte IMEI kayıt ücretine büyük zam geliyor! IMEI kayıt ücreti yeni yılda kaç TL olacak?

IMEI kayıt ücretine yeni yılla birlikte büyük zam geliyor. Mobil telefonlarda IMEI ücretleri şimdi ne kadar? 2023’te IMEI ücretleri kaç TL zamlanacak?

Tüketiciler için yeni zırh! Bugünden itibaren başladı! 12 maddede tüketicilerin yeni hakları...

Nisan'da yapılan kanun değişikliklerinin yürürlük tarihi 1 Ekim şeklinde açıklanmıştı. Bu nedenle, bugünden itibaren ayıplı mal ve hizmet satışı’ karşısında korunma zırhının arttığı bir döneme girildi. Peki tüketicilerin yeni hakları neler?

Tüketicide yeni korku: indirim kaçırma

İki buçuk yıl süren pandemi ve ardından gelen ağır ekonomik koşullar nedeniyle zincir marketlerin indirim kataloglarıyla yatıp kalkan tüketicide yeni bir korku gelişti. İndirim kaçırma korkusu olarak nitelendirilebilecek bu korku, fiyatı düştüğünde alamayıp daha sonra yüksek fiyat ödemeyi anlatıyor.

HAN Spaces yeni ofisini Piyalepaşa İstanbul'da açtı!

HAN Spaces'in Piyalepaşa İstanbul’daki 2750 metrekare büyüklüğünde ve 5 katlı yeni binası düzenlenen açılış töreniyle açıldı. İşte detaylar...

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi yeni binasına taşınıyor!

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Eylül ayında yeni binasına taşınmaya hazırlanıyor. 

Kilis Devlet Hastanesinin yeni binasının inşaatında son durum ne?

Almanya'nın Ankara Büyükelçisi Jürgen Schulz, Kilis'te Avrupa Birliğince (AB) finanse edilen Kilis Devlet Hastanesinin yeni binasının inşaatını denetledi.

İzmir Soğukkuyu'daki yeni muhtarlık binası hizmete açıldı!

İzmir'de Bayraklı Belediyesi tarafından inşa edilen Soğukkuyu Mahallesi Muhtarlığı'nın yeni binası düzenlenen törenle açıldı.

İstanbul Atatürk Fen Lisesi'nin yeni binası göz kamaştırıyor!

Türkiye’nin önde gelen okulları arasında yer alan İstanbul Atatürk Fen Lisesi, eğitim kalitesi kadar okul binasıyla da göz kamaştırıyor. 9 büyüklüğündeki bir depremde bile yıkılmayacak lise, Türkiye’nin LEED Platinum Sertifikası’nı alan ilk okul oldu.

Pakistan'da Türkiye Karaçi Başkonsolosluğu binası açıldı!

Türkiye'nin Pakistan'daki Karaçi Başkonsolosluğu'nun yeni binasının açılış töreni bugün gerçekleşti. 

Türkiye'nin Dakka Büyükelçiliği yeni binası açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin Dakka Büyükelçiliğinin yeni kançılarya binasının açılışına ilişkin, "Sadece ülkemize değil, Bangladeş'e de yaraşır bir yapı olsun istedik. Yeni büyükelçilik binamızın ülkelerimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

Kastamonu Teknokent'in yeni binasının temeli atıldı! 

Kastamonu'da prefabrik binada hizmet veren Teknokent'in yeni binası için temeli atma işlemi gerçekleştirildi.

türsan yeni binası Haberi

türsan yeni binası

TÜRSAB'ın inşaatı, bir süre önce çıkan yangınla gündeme gelen Polat Tower'ın çapraz karşısında. Duyduğumuza göre TÜRSAB yönetimi yangından ders alarak yeni binalarını akıllı sistemlerle donatma kararı almış. Yeni bina için çalışmalar hız kazanırken, turizmcilerin "Eski binamız pek akıllı değildi. Şimdi hem insanlar hem de binaların akıllı olmasının tam zamanı" diyerek hafriyat çalışmalarını sevinçle karşıladıkları söyleniyor. Yeni akıllı binanın ne zaman biteceği kesin olarak bilinmiyor. Ancak 2013 yılı sonunda tamamlanması öngörülüyormuş. Yeni binada başkanlık koltuğuna TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy'un oturmayacağı ise kesinleşmiş. Çünkü Ulusoy, bir daha yönetime aday olmayacakmış. Şimdi de kulislerde yeni binayla birlikte başkanlık koltuğunda kimin oturması gerektiği konusunda

tartışmalar yapılıyormuş.


Para...