19 / 05 / 2024

Turunç Grubu eskişehir

Turunç Grubu eskişehir

Turunç Grubu, üçüncü 5 yıldızlı otelini Eskişehir'de Turunç Otel adıyla hizmete açıyor. 27 yıldır turizm sektöründe tatil otelciliği alanında faaliyet gösteren Turunç Grup'un ilk şehir oteli yatırımı için Eskişehir'i seçti..

Eskişehir TOKİ mağdurlarından Cumhurbaşkanı Erdoğan’a mektup: Vade sayısı düştü, taksit ve KDV arttı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın 2019'da başlattığı “100 Bin Alt Gelir Grubu Sosyal Konut Projesi” kapsamında hak sahibi olan, fakat konut fiyatları ile taksitlere yapılan zamlar sebebiyle mağdur olduklarını söyleyenler Eskişehir’den Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a mektup gönderdi.

Eskişehir Alpu İtfaiyesi'ne yeni bina!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Alpu’da yer alan ve kırsalda çıkan yangınlara erken müdahale edebilen İlçe İtfaiye Grubu için yeni hizmet binasını hizmete açtı.açtı.

TOKİ Eskişehir Aşağısöğütönü'nde sözleşme dönemi başlıyor!

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü “Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamındaki konutlar için sözleşme dönemi başlıyor. Projede 2 oda 1 salon daireler bulunuyor.

TOKİ Eskişehir Aşağısöğütönü Alt Gelir başvuruları başlıyor!

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Alt Gelir Grubu Konut Projesi'nde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Eskişehir'in Emlak Vergisi rekortmenleri açıklandı!

Eskişehir'in 2015 yılı 'Emlak Vergisi' rekortmenleri açıklandı. Sıralamaya Kanatlı Ailesi damgasını vurdu. Listede yine ETİ Şirketler Grubu Onursal Başkanı ve Kurucusu Firuz Kanatlı ikinci, Yönetim Kurulu üyelerinden Aydan Kanatlı üçüncü ve Gülden Kanatlı Derbil dördüncü oldu.

Eskişehir Kent Konseyi'nden inşaat atıkları uyarısı!

Eskişehir Kent Konseyi Çevre ve Sağlık Çalışma Grubu, son günlerde çevreye atılan inşaat atıkları konusunda vatandaşı uyararak izlenecek yol ile ilgili bilgi verdi.

Turunç Grubu, Eskişehir'de beş yıldızlı otel açıyor!

27 yıldır turizm sektöründe olan Turunç Grubu, ilk şehir otelini beş yıldız ile Eskişehir'de açıyor.Turunç Grubu, üçüncü 5 yıldızlı otelini Eskişehir'de Turunç Otel adıyla hizmete açıyor.

Turunç Grubu 22 milyon TL'ye Eskişehir'de otel inşa edecek!

Turunç Grubu, üçüncü 5 yıldızlı otelini Eskişehir'de Turunç Otel adıyla hizmete açıyor. 27 yıldır turizm sektöründe tatil otelciliği alanında faaliyet gösteren Turunç Grup'un ilk şehir oteli yatırımı için Eskişehir'i seçti..

Divan Grubu, Divan Express ile Eskişehir’de!

Divan Grubu, Eskişehir’de yeni açtığı Divan Express ile büyüyor. Otelde, 92 standart ve 11 ‘deluxe’ odanın haricinde 6 ‘suite’ ve bir ‘presidential suite’ yer alıyor.

Elvan Grup dünyadaki en büyük kruvasan tesisini Eskişehir’de kurdu!

Elvan Grup, tek hat üzerine dünyadaki en büyük kruvasan tesisini Eskişehir’de kurdu. Düzenlenen basın toplantısında konuşan Elvan Grubu Başkanı Hidayet Kadiroğlu, amaçlarının kruvasan kategorisinde pastayı büyütmek olduğunu vurguladı.

Eskişehir Bademlik Termal Tesisi yarın açılıyor!

Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in Eskişehir’in de termal turizmden kazanç elde etmesi için başlattığı termal otel projesi tamamlandı. Rixos Grubu tarafından işletilecek termal tesis, yarın yapılacak törenle hizmete açılacak.

Eskişehir Bademlik Termal Tesisi 20 Haziran'da açılacak!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’in Eskişehir’in de termal turizmden kazanç elde etmesi için başlattığı termal otel projesi tamamlandı. Rixos Grubu tarafından işletilecek termal tesis, 20 Haziran'da açılacak...

Özdilek, Eskişehir'deki un fabrikasını Eskişehir Loft yaptı!

Özdilek Grubu ilk konut projesine Eskişehir’den start verdi. Arsa payı hariç 16 milyon liraya mal olan Eskişehir Loft’ta 73 konut bulunuyor

Turunç Grubu eskişehir Haberi

Turunç Grubu eskişehir

Turunç Grubu, üçüncü 5 yıldızlı otelini Eskişehir'de Turunç Otel adıyla hizmete açıyor. 27 yıldır turizm sektöründe tatil otelciliği alanında faaliyet gösteren Turunç Grup'un ilk şehir oteli yatırımı için Eskişehir'i seçtiğini anlatan Eskişehir Turunç Otel Genel Müdür Yardımcısı Arzu Kapar, otelin açılışının 1 Şubat'ta yapılacağını söyledi. Yaklaşık 22 milyon TL yatırımla hayata geçen otelin 2 yılda tamamlandığım aktaran Kapar, "İş dünyasının öncelikli hedef kitlemizi oluşturduğu otelimiz 130 odalı, 270 yatak kapasiteli, 250 kişilik balo salonu, 40 kişilik VIP toplantı salonu ve güzellik ve sağlık merkezinde Türk hamamı ile hizmet vermeye hazırlanıyoruz. Çevre yolu bağlantımız ve şehrin en işlek bulvarında yer aldığımız için lokasyon konusunda çok şanslı olduğumuzu düşünüyoruz. İlk yılımızda yüzde 60 doluluk hedefliyoruz "dedi. 

Kapar, "Grup olarak şu anda Marmaris'teki...