29 / 04 / 2024

Turunç Grubu, Eskişehir'de beş yıldızlı otel açıyor!

Turunç Grubu, Eskişehir'de beş yıldızlı otel açıyor!

27 yıldır turizm sektöründe olan Turunç Grubu, ilk şehir otelini beş yıldız ile Eskişehir'de açıyor.Turunç Grubu, üçüncü 5 yıldızlı otelini Eskişehir'de Turunç Otel adıyla hizmete açıyor.



27 yıldır turizm sektöründe tatil otelciliği alanında faaliyet gösteren Turunç Grup'un ilk şehir oteli yatırımı için Eskişehir'i seçtiğini anlatan Eskişehir Turunç Otel Genel Müdür Yardımcısı Arzu Kapar, otelin açılışının 1 Şubat'ta yapılacağını söyledi. Yaklaşık 22 milyon TL yatırımla hayata geçen otelin 2 yılda tamamlandığım aktaran Kapar, "İş dünyasının öncelikli hedef kitlemizi oluşturduğu otelimiz 130 odalı, 270 yatak kapasiteli, 250 kişilik balo salonu, 40 kişilik VIP toplantı salonu ve güzellik ve sağlık merkezinde Türk hamamı ile hizmet vermeye hazırlanıyoruz. Çevre yolu bağlantımız ve şehrin en işlek bulvarında yer aldığımız için lokasyon konusunda çok şanslı olduğumuzu düşünüyoruz. İlk yılımızda yüzde 60 doluluk hedefliyoruz "dedi. 



Kapar, "Grup olarak şu anda Marmaris'teki bin 250 kişi kapasiteli otelimizin misafir portföyünün yüzde 70'ini yabancılar oluşturuyor. Yine Marmaris'in Turunç koyunda diğer 5 yıldızlı otelimizin inşaatı devam ediyor. O otelimizde 950 yatak kapasitesi ile Nisan 2015 itibariyle hizmet vermeye başlayacak" diye konuştu. Yeni bir soluk getiriyoruz Standart otel hizmetlerinin dışında Eskişehir'de otelcilik sektörüne yeni bir soluk getireceklerini belirten Turunç Otel F&B Manager Serkan Özden, "Hafta sonları konsept eğlenceler düzenleyeceğiz. Ortadoğu, Uzak Doğu ve Yunan gibi farklı kültürlerin yemeklerinden, müziklerinden ve atmosferinden oluşan özel eğlencelerimiz olacak. Bunun yanında otelimizin markası olan Gustavia Steakhouse Restoranını da çatımız altında hizmete açacağız. 200 kişilik bu restoranımızda yerli yabancı tüm misafirlerimizi memnuniyetle ağırlamayı hedefliyoruz" yorumunu yaptı. Turunç Otel Executive Chef Ramazan Dalgıran ise, "Restoranımızda Steak kültürünü Eskişehir'de yaşatmak için adım attık. Steakhouse ile birlikte pizza çeşitlerimiz ve sıra dışı konseptlere sahip pastanemizle 7/24 hizmet veren bir yapıya sahibiz" ifadesini kullandı.


Dünya


Geri Dön