05 / 05 / 2024

TURYAP gayrimenkul merkezi

TURYAP gayrimenkul merkezi

Gayrimenkul sektöründe Türkiye’nin en büyük franchise ağına sahip şirketi TURYAP, pazarlama ve aracılık hizmetlerinde geliştirdiği farklı yöntemlere bir yenisini daha ekleyip Gayrimenkul Çözüm Merkezi’ni hayata geçiriyor.

İstinyePark İstanbul Alışveriş Merkezi'nin tamamı Orjin Gayrimenkul'e geçti!

Orjin ve Doğuş gruplarının ortaklığı ile 2007 yılında faaliyete başlayan İstinyePark İstanbul Alışveriş Merkezi'nin tamamı Orjin Gayrimenkul'e geçti. 

Ziraat Bankası'nın gayrimenkul satışlarını Turyap gerçekleştirecek!

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul pazarlama şirketleri arasında yer alan Turyap, Ziraat Bankası'nın gayrimenkul satışlarını gerçekleştirecek.

Gayrimenkul Değer Bilgi Merkezi kurulması talebi meclis gündeminde!

Tapu ve Kadastro Bilgi Sistemine entegre Gayrimenkul Değer Bilgi Merkezi kurulması talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tahincioğlu Gayrimenkul'den Palladium Ataşehir Alışveriş Merkezi açıklaması!

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, Palladium Ataşehir Alışveriş Merkezi’nin satış haberlerine ilişkin, "Bazı haberlerde yer alan Palladium Ataşehir Alışveriş Merkezi’nin satış şekli ve satış rakamı gerçeği yansıtmamaktadır" dedi.

Gayrimenkul Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği'nin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik!

İstanbul Ticaret Üniversitesi Gayrimenkul Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği'nin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31298 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Lens Yaşam Merkezi Gayrimenkul Kiralama ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Lens Yaşam Merkezi Gayrimenkul Kiralama ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Can Aydınoğlu, Orhan Öğücü, Sedat Çağlayan, Mustafa Yaşar Aydın ve Mehmet Gür tarafından kuruldu.

2020'de Gayrimenkul Bilgi Merkezi kurulacak!

Cumhurbaşkanlığının 845 tedbirden meydana gelen 403 sayfalık 2020 Yılı Programı yayımlandı. Tasarruf için konut ve çeyiz hesaplarına benzer alternatif modeller oluşturulması, konutta değer artışını takip için gayrimenkul bilgi merkezi kurulması öne çıkan başlıklar arasında yer aldı...

Alp Alkaş Perakende Gayrimenkul Merkezi 2019 eğitim yılı mezunlarını verdi!

Perakende ve ticari gayrimenkul sektörüne nitelikli çalışanlar yetiştirmek amacıyla kurulan Alp Alkaş Perakende Gayrimenkul Merkezi'nin Sertifika Programı tamamlandı...

TURYAP'tan 619.7 milyon TL'ye satılık 100 gayrimenkul!

TURYAP, birçok inşaat şirketinin markalı konut projelerini 619 milyon 764 bin 296 TL'ye 13'üncü Gayrimenkul Fuarı'nda satışa sunacak. Fuar, 24 Mart 2019 günü Hilton Bosphorus Convention Center Etkinlik Salonu'nda düzenlenecek.

Küba Kültür Merkezi gayrimenkul dolandırıcılarının takibinde!

Kübalı Blanca Nieves Garcia Cruz, kendisine ait Küba Kültür Merkezi'nin gayrimenkul dolandırıcılarının takibinde olduğunu söyledi. Cruz, Taksim'deki binanın icra yoluyla satışa çıkarıldığını iddia etti.

Dövizle yapılmış kiralamalar için TURYAP Çözüm Merkezi devrede!

Dövizle kiralamalarda yeniden düzenlenecek sözleşmelerde şirketlerin bu süreci sıkıntısız atlatabilmesi amacı ile, İstanbul Ticaret Üniversitesi iş birliğiyle TURYAP Çözüm Merkezi devreye girdi.

Gayrimenkul Çözüm Merkezi basın toplantısı 12 Eylül'de!

TURYAP'ın yaklaşık 2 sene önce gayrimenkul konusundaki ihtilafları mahkemeye gitmeden çözümlemek amacıyla hayata geçirdiği Gayrimenkul Çözüm Merkezi basın toplantısı 12 Eylül'de yapılacak. 

Turyap Çözüm Merkezi imza töreni 12 Eylül'de!

Yaklaşık 2 sene önce gayrimenkul konusundaki ihtilafları mahkemeye gitmeden çözümlemek amacıyla hayata geçirilen Gayrimenkul Çözüm Merkezi’nde yenilikler yapıldı. 

TURYAP gayrimenkul merkezi Haberi

TURYAP gayrimenkul merkezi



Gayrimenkul sektöründe Türkiye’nin en büyük franchise ağına sahip şirketi TURYAP, pazarlama ve aracılık hizmetlerinde geliştirdiği farklı yöntemlere bir yenisini daha ekleyip Gayrimenkul Çözüm Merkezi’ni hayata geçiriyor. 


TURYAP Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Sarıbay’ın ev sahipliğinde 25 Nisan Pazartesi günü gerçekleşecek basın toplantısıyla projenin tüm detayları...