02 / 05 / 2024

turyap yurtdışı ofis

turyap yurtdışı ofis

Turyap Gayrimenkul Değerleme (TGD), yurt içinde ve yurt dışında yeni ofisler açmayı planlıyor.

Turyap arabuluculu ofisler kiralayacak!

Tahkim ve Arabuluculuk Merkezi (TAM) Çözüm Merkezi’ni İstanbul Kağıthane’de açan Turyap yeni merkezinde arabulucularla bir araya gelip ofis kiralayacak.

Japon Kalkınma Bankası İstanbul’da ofis açıyor!

Japon Kalkınma Bankası (JBIC) uzun bir zamandan sonra ilk yurtdışı ofisini İstanbul’da açmaya karar verdi. JBIC Başkan Yardımcısı Hayashi, ‘Türkiye’den neden ofis açıyorsunuz’ diye soranlara, ‘Geç bile kaldık, cevabını veriyoruz” dedi.

TURYAP'tan 500 TL katılımla emlak festivali!

Turyap, 13. Gayrimenkul Fuarı Arap-Türk Zirvesi’nin ikinci günü 24 Mart 2019 Pazar saat 14:00’te Hilton Convention Center’da site içinde sıfır daire, ofis, villa, arsa, ada ve okuldan oluşan gayrimenkullere yönelik “Teklif Alma Toplantısı” gerçekleştirecek. 

TURYAP İngiltere emlak piyasasında!

Türkiye’de ilk kez franchising sistemini kuran Turyap, busene 33. yaşını dolduruyor.  Yurt içi ve yurt dışında 300’ü aşkın temsilcilik ağı bulunan firma 2018 itibariyle yurtdışı yatırımlarına da ağırlık veriyor. 

Turyap markalı emlakçılığı Doğu ve Güneydoğu'ya tanıtacak!

Turyap, ofis sayısını artırmaya devam ediyor. 81'e emlakçılık modelini taşımayı amaçlayan Turyap, Doğu ve Güneydoğu'da markalı emlakçılığı tanıtmayı amaçlıyor. 

Massena 5 yeni ofis açacak!

Workinton CEO’su Pınar Massena, yurtdışında ofis açtıklarını söyledi. Türkiye’de de büyümeye devam edecek Messena 5 yeni şube açmayı hedefliyor.

Esas Gayrimenkul rotasını yurtdışına çevirdi!

Türkiye’de AVM yatırımlarıyla öne çıkan Esas Gayrimenkul, yurtdışında da atılım yapmaya hazırlanıyor. Grup, Amerika’da ve İngiltere’de toplam 400 milyon dolarlık yatırımla iki AVM ve ofis satın almayı planlıyor.

Erdem Kaya Patent ve Danışmanlık Münih'te ofis açacak!

Türkiye'de patent çalışmalarında atılım yapan Erdem Kaya Patent, artık yurtdışında da etkinliğini artıracak. Münih'te ofis açacak firma, bu sayede Koreli ve Çinli firmaları portföyüne almak istiyor.

ERA Gayrimenkul Kıbrıs'ta ofis açtı!

Türk yatırımcıların düşük konut fiyatları ve yüksek kira getirişi nedeniyle yurtdışında konut yatırımlarında KKTC'ye öncelik vermesi ERA'yı Kıbrıs'da ofis açmaya yöneltti.

Türk yatırımcının ilgisi ERA'ya Kıbrıs'ta ofis açtırdı!

Türk yatırımcıların düşük konut fiyatları ve yüksek kira getirisi nedeniyle yurtdışında konut yatırımlarında KKTC’ye öncelik vermesi ERA’yı Kıbrıs’da ofis açmaya yöneltti.

Windowist Tower hazır ofis hizmetleriyle yurtdışına açılacak!

İstanbul'da 5 yıldızlı otelden oda kiralar gibi ofis hizmeti veren Windowist Tower, 2014 yılında yüzde 30 büyüdü.

Ekpen Tekstil yurtdışında ofis açacak!

Yurtdışında kendi dizayn ofislerini açacak olan Ekpen Tekstil, bu sayede global pazarda modayı belirleyen bölgeleri Denizli ile buluşturmayı hedefliyor. Bebek giyim imalatıyla sektöre giren firma, b, ev tekstili ve spor giyim üretimi yapıyor.

Ant Yapı, Türkiyedeki ilk ofis projesini de satışa çıkardı!

Yurtiçi ve yurtdışında birçok projeye imza atan Ant Yapı, yeni projelerini hayata geçirmek için tüm hızıyla çalışıyor. Şirket, Türkiye'deki ilk ofis projesini de satışa çıkardı.

turyap yurtdışı ofis Haberi

turyap yurtdışı ofis

TGD Genel Müdürü Mehmet Onur Sarıbay, yaptığı açıklamada, TGD'nin Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından değerleme hizmeti verecek şirketler listesine alındığını hatırlatarak, merkezi İstanbul'da bulunan şirketin Ankara, Antalya, Bursa, Konya, Samsun, Adana, Kocaeli ve Bodrum'da hizmet veren ofislerinin yanı sıra Kayseri ve Diyarbakır ofislerini de açmaya hazırlandığını belirtti.

TGD'nin, yurt dışında da faaliyet gösterdiğini, halen Frankfurt'ta hizmet veren ofisinin yanı sıra Almanya'daki ikinci ofisini Münih'de kurduğunu, ayrıca Rotherdam, Paris ve Londra'da da yeni yurt dışı ofis açacaklarını bildiren Sarıbay, yurt dışı ofislerinin, bu ülkelerde yaşayan Türklerin yanı sıra Türkiye'de gayrimenkul edinmek isteyen AB vatandaşlarına da hizmet vereceğini bildirdi.

TGD'nin 30 ilde, 100 değerleme uzmanı ile faaliyet gösterdiğini vurgulayan Onur Sarıbay, şunları kaydetti: ''TGD'nin sunduğu hizmet ve hız,...