05 / 05 / 2024

Turyapı ırak

Turyapı ırak

Turyapı Kuzey Irak'ta altyapı ihalesine girecek. Şirket bir yandan İstanbul'da üçüncü büyük proje için hazırlıklarını sürdürürken bir yandan da Kuzey Irak'ta iki altyapı ihalesi için kolları sıvadı...

Turyap TOKİ'nin 57 iş yeri ve 59 konutunu sattı!

Turyap, TOKİ'nin 57 iş yeri ve 59 konutunu satışa çıkardı. Konutlar 55 Bin TL, iş yerleri ise 30 Bin TL’den başlayan muhammen bedellerle satışa çıktı. Müzayede de bir günde 26 Milyon TL’lik satış yapıldı.

Turyapı İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turyapı İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Gönül Günal tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bilge Özdemir, Turyap'ın icra kurulu üyesi oldu!

Gayrimenkul pazarlama ve aracılık hizmetlerinde geliştirdiği farklı yöntemlerle sektöre yön veren Turyap, gayrimenkul projelerinde uzun yıllar üst düzey yöneticilik yapan Bilge Özdemir ile el sıkıştı.

TURYAP, TOKİ'nin Başakşehir'deki istasyon arsasını OPET'e sattı!

Turyap, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)'nin mülkiyetinde bulunan 12 ildeki 33 arsayı açık artırmaya çıkardı. Muhammen bedel toplamı 155.119.786,30 TL olan 14 arsa, yüzde 110'a ulaşarak 170 milyon 282 bin TL'den işlem gördü.

TURYAP basın toplantısı ertelendi!

TURYAP'ın 10 Ocak Salı sabahı (yarın) gerçekleştireceği basın toplantısı, hava muhalefeti nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

TURYAP, Ankara Golf Kent'te 301 konutluk arsayı satışa çıkardı!

TURYAP Ankara'nın Eskişehir Yolu'nda yer alan Ankara Golf Kent projesindeki 301 konutluk arsayı satışa çıkardı. Toplam 48 bin 593 metrekarelik arsanın satış bedeli 31 milyon 585 bin 450 TL olarak belirlendi.

Turyap, TOKİ'nin gayrimenkullerini satıyor!

Emlak pazarlama ve aracılık şirketi TURYAP, TOKİ'nin mülkiyetinde bulunan taşınmazları açık artırma ile satışa çıkardı. Muhammen bedel toplamı 14 milyon olan gayrimenkuller yüzde 212 artışla 31 Milyon 854 Bin TL'den işlem gördü.

İki kişinin ölümüne neden olan müteahhit serbest bırakıldı!

İZMİR’in Konak İlçesi’nde, geçen 11 Ağustos’ta Lütfiye Yurdaer ile Ecem Haliloğlu’na otomobille çarparak ölümlerine neden olan ve olay yerinden kaçan müteahhit N.D., geçen pazartesi günü Ankara’da polise teslim oldu. N.D. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Alışveriş merkezleri yerini, alışveriş caddelerine bırakıyor!

Türkiye’de artık alışveriş merkezleri yerini “Alışveriş Caddeleri”ne bırakıyor. Gül, “Alışveriş caddeleri, geleneksel pazar anlayışını alışveriş merkezi tarzıyla birleştiriyor. Bu yüzden AVC’lerdeki mağazalar, daha çok ilgi görüyor” dedi.

Turyap'ın Ankara Golfkent'te satışa çıkardığı 22 arsa ihalesi bugün!

Turyap’ın gayrimenkul geliştirme ve yatırım projesi Ankara Golfkent’te konut ve ticari imarlı arsalar için satış ihalesi bugün saat 14:00'da yapılacak.

Turyap Ukrayna ve Gürcistan da yeni şube açacak!

Gayrimenkul sektöründe Türkiye'nin en büyük franchîse ağlarından birini yöneten Turyap, yurtdişında da büyüme atağına geçti.

Akmerkez GYO davası 16 Şubat'a bırakıldı!

Akmerkez GYO davası mahkemece, bilirkişiye meşruhatlı tebligat çıkartılarak iki hafta içerisinde dosyayı ve raporunun ibraz edilmesi konusunda ihtarına, rapor ibraz edildiğinde birer suretinin taraf vekillerine tebliğine, duruşmanın 16 Şubat'a bırakılmasına karar verildi.

650 yıllık Mahmut Bey Camisi görenleri hayran bırakıyor!

Kastamonu'nun Daday ilçesinde çivi kullanılmadan 1366'da yapılan Mahmut Bey Camisi, görenleri hayran bırakıyor.

Turyapı ırak Haberi

Turyapı ırak

Ataşehir'de Emlak Konut GYO'nun resmi kurum projesi ihalesini kazanan Turyapı, yeni projelere hazırlanıyor. Şirket bir yandan İstanbul'da üçüncü büyük proje için hazırlıklarını sürdürürken bir yandan da Kuzey Irak'ta iki altyapı ihalesi için kolları sıvadı. Yönetim Kurulu Üyesi Atakan Turpcu, aldıkları ihalelerle dikkatleri çektiklerini belirterek şöyle konuştu: "Hem özel hem resmi kurumlardan davetler almaya başladık. 

Önümüzdeki dönemde İstanbul'da üçüncü bir taahhüt işi için çalışmalarımızı yürütüyoruz'...