10 / 05 / 2024

tüsiad batman

tüsiad batman

TÜSİAD Batman toplantısında bölge işadamlarından Veysi Kuba'dan ilginç bir öneri geldi. Kuba TÜSİAD üyeleri ve bölge işadamlarının 1 milyon dolar katkıda bulunarak bölge için öncü olacak 200 milyon dolarlık sermayeli bir şirket kurmasını önerdi...

Milyonların gözü asgari ücret zammında! Çok konuşulacak patronlar kulübü TÜSİAD’dan asgari ücret açıklaması!

Milyonların gözü yapılacak asgari ücret zammında iken, TÜSİAD’dan asgari ücret açıklaması geldi. İşte detaylar!

Dolarda kıyamet tarihi açıklamasından sonra TÜSİAD'dan 'patlama' uyarısı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu'nun geçtiğimiz Cuma günü 'finansal piyasayaları destekleyici' diyerek aldığı kararlar sonrası doların seyri ve bundan sonra varacağı yer hakkında TÜSİAD'dan sürpriz bir çıkış geldi.

Doların gözü bu kararda! TÜSİAD Başekonomisti Gizem Öztok Altınsaç FED’in alacağı faiz kararını açıkladı

TÜSİAD Başekonomisti Gizem Öztok Altınsaç bu hafta ABD’de gerçekleşecek FED toplantısına dair beklentilerini açıkladı.

TÜSİAD Başkanı Orhan Turan'dan faiz ve enflasyın uyarısı: Muazzam dönemin sonu geldi

TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, Türkiye ve dünya ekonomisinin geldiği nokta ve geleceğiyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Türkiye'de enflasyon dünyadaki seviyenin katbekat üstünde diyen Turan, "14 yıllık para politikası dönemi kapanıyor" uyarısı yaptı.

TÜSİAD'da flaş yönetim değişkliği! Başkanlık koltuğuna sürpriz isim geldi

Türk Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin tepe yönetiminde sürpriz bir değişiklik yaşandı. TÜSİAD Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan'ın şaşırtan çıkışı sonrası adı başkanlık için önerilen Orhan Turan, Simone Kaslowski'den görevi devraldı.

Batman'da 16.6 milyon TL'ye icradan satılık 2 tarla!

T.C. Batman İcra Dairesi, Batman ili, Merkez ilçesi, Girbareşik Mahallesi'nde yer alan 2 tarlayı 16 milyon 650 bin 980 TL'ye satıyor... 

Batman Beşiri'de 11.2 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

T.C. Batman İcra Dairesi, Batman ili, Beşiri ilçesi, Baharzık Mahallesi, 108 ada 9 parselde yer alan fabrika ve arsasını 11 milyon 229 bin 850 TL'ye satıyor...

TOBB, TESK, TÜSİAD ve MÜSİAD'dan ortak açıklama: Türkiye’nin önceliği fiyat istikrarı!

TOBB, TESK, TÜSİAD ve MÜSİAD'dan yapılan ortak açıklamada, “Fiyat istikrarı sağlanmadan ekonomide başlayan canlanma kısa süreli olur” denildi.

Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi açıldı!

Sağlık Bakanlığı tarafından Batman'da 90 bin metrekare alanda inşaat çalışmaları tamamlanan 810 yatak kapasiteli Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi hasta kabulüne başladı.

Emlak Katılım Diyarbakır ve Batman'da ilk şubesini açtı!

Ekonomik büyüme ve istihdama katkısı yüksek stratejik sektörlere, sürdürülebilir ve herkes için erişilebilir finansman modellerini sağlayan Emlak Katılım, Diyarbakır ve Batman'da da ilk şubelerini açtı.

TÜSİAD deprem yaralarının sarılması ve iflasların önlenmesi için çalışmalar yapacak!

Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) Başkanı Simone Kaslowski, deprem yaralarının sarılması, işsizlik ve iflasların önlenebilmesi için çalışmalarda bulunacaklarını ifade etti.

TPAO için İstanbul ve Batman'da iki sahaya kamulaştırma kararı!

Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü, İstanbul ile Batman'daki iki sahanın kamulaştırılmasına karar verdi...

Batman Güven Yapı Malzemeleri Nakliye Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Batman Güven Yapı Malzemeleri Nakliye Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Silivri'de 4 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Remzi Tuncay tarafından kuruldu. 

tüsiad batman Haberi

tüsiad batman

TÜSİAD Haziran ayında gerçekleştirdiği ilk doğu zirvesinden sonra ikinci doğu zirvesini Batman'da gerçekleştiriyor. TÜSİAD Başkanı Muharrem Yılmaz ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra TÜSİAD üyelerinden Mustafa Koç, Tuncay Özilhan gibi, Erdal Aksoy gibi iş dünyasının önde gelen temsilcileri  zirvede yer aldı.


TÜRKONFED Başkanı Süleyman Onatça da Batman'daki zirveye katıldı. DOGÜNSİFED (Doğu ve Güneydoğu İş Adamları Dernekleri Federasyonu) ve Dicle SİFED Başkan ve Yöneticilerinin ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda daha kahvaltıda iş konuşulmaya başlandı.


200 MİLYON DOLARLIK ŞİRKET TEKLİFİ

Türkiye'nin geçtiğimiz aylarda en hızlı büyüyen ilk 100 şirketi arasında yer alan Batman merkezli Sentez Sağlık Hizmetleri Yöneticisi ve Medical Park Hastanesi Müdürü Veysi Kubba'dan ilginç bir teklif geldi.

Sözlerine "Size en pahalı kahvaltısını ettirdiğimiz için özür diliyorum" diye başlayan Kubba TÜSİAD üyelerine ortaklık teklifinde bulundu....