">
28 / 07 / 2024

tusid

tusid

TUSİD Başkanı Semih Orcan "Artık uluslararası otellere sadece ürün satılmıyor, proje, tasarım, akıl satılıyor" dedi

İnoksan, iş ortakları ile Hostech by TUSİD Fuarı’nda bir araya geldi!

İnoksan standında toplanarak markanın gücünü tüm sektöre lanse eden İnoksan’ ın iş ortakları, fuar ziyareti sonrası tüm İnoksan ekibinin katıldığı akşam yemeği ile geceyi sonlandırdılar.

Hostech by Tusid 12-16 Mart 2014 tarihleri arasında CNR EXPO İstanbul'da düzenlenecek!

Otel, restoran, gastronomi ve mutfak ekipmanları alanında Avrupa'nın ikinci büyük fuarı olan CNR Hostech by Tusid 12-16 Mart 2014 tarihleri arasında CNR EXPO İstanbul'da düzenlenecek

tusid Haberi

tusid

Avrupa'da ilk üç üretici arasında yer alan Türkiye'nin mutfak sanayicileri 18-22 Kasım'da Hostech by TUSİD-Ağırlama Teknolojileri Fuarı ile vitrine çıkıyor.

Endüstriyel Mutfak Çamaşırhane Servis ve İkram Ekipmanları Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TUSİD) Başkanı Semih Orcan ve İstanbul Demir ve Demirdışı Metaller İhracatçıları Birliği (İMMİB) Başkanı Tahsin Öztiryaki, önümüzdeki dönemde Türkiye'nin yöresel lezzetlerinin dünyaya açılmasını çok önemsediklerini söyledi.

Avrupa'yı sallıyoruz
TUSİD Başkanı Semih Orcan, Türkiye'de endüstriyel mutfak sektörünün 1980'lerdeki turizm hareketine paralel geliştiğini, son yıllarda ise hızla büyüyen ve 8-10 milyar dolarlık bir pazar oluşturan catering sektörü ile Türkiye'ye gelen uluslararası restoran zincirleriyle gelişmeye devam ettiğini söyledi. Orcan, şöyle konuştu: "Bu sektörde Avrupa'nın en rekabet avantajlı gücüyüz. Üretim kalitemiz ve büyüklükte de ilk üçteyiz. Son dönemde Kuzey Afrika, Ortadoğu ve BDT ülkelerinde...