27 / 05 / 2024

tusya krizi turizmi etkiler mi

tusya krizi turizmi etkiler mi

Kültür ve Turizm Bakanı Çelik, Rusya'daki krizin Türkiye turizmine etkisi konusunda, "Kimse 'Kriz olacak' diye fiyat düşürmesin" dedi. Çelik, Rusya Federasyonu, İngiltere ve Almanya'nın, Türkiye için önemli turizm pazarlarının ilk sıralarında yer aldığını

Bolu'da doğa turizmi için eylem planı masaya yatırılacak!

Bolu'da doğa turizmini canlandıracak projeleri hayata geçirmek için 'Tabiat Turizmi Uygulama ve Eylem Planı' hazırlanıyor.

Türkiye'deki otel yatırımları yüzde 26 azaldı!

Rusya krizi ve güvenlik endişeleri turizmi vururken otel yatırımları da sert geriledi. TUROB’a göre projelerin dörtte biri iptal edilirken otel yatırımları yüzde 26 azaldı.

Mustafa Koç kalp krizi geçirdi!

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç kalp krizi geçirdi. Koç'a 40 dakika 'yeniden canlandırma müdahalesi' yapıldı. 55 yaşındaki Koç Beykoz Devlet Hastanesi'nden bir helikopterle Amerikan Hastanesi'ne sevk edildi.

Emlak sektöründe krizi fırsata çevirmek!

Krizi fırsata çevirmek. Aslında her sektör için geçerli olan bu söz sanıyorum ki emlak sektöründe özellikle bu dönemde daha fazla anlam taşıyor. Emlakçılar gelecekte bu işi yapamayacak mıyım kaygısı taşıyor.

Şarık Tara Türkiye ile Rusya arasındaki krizi değerlendirdi!

Türkiye ile Rusya arasında derinleşen krizi değerlendiren iş dünyasının duayen isimlerinden Şarık Tara diyalog çağrısında bulundu. Tara, 5 Ocak'ta Moskova'ya önemli bir ziyaret yapmaya hazırlanıyor.

Kütahya termal turizmi alanında yeni projeler üretecek!

Çini diyarı Kütahya, ses getirecek yeni nesil yatırımlara hazırlanıyor. Ulaşım sorunlarını çözen şehir yakın zamanda tamamlayacağı projelerle termal turizmi alanında birçok ülkeden ziyaretçi çekecek.

İnşaat sektörü krizi nasıl atlatacak?

Bursa Hayat gazetesi köşe yazarı Metin Eskin bugünkü yazısında inşaat sektörü krizi nasıl atlatacağını anlattı. İşte o yazı...

İnegöl Oylat modern sağlık turizmi tesisine dönüştürülecek!

İnegöl Belediyesi’ne ait termal tesis Oylat’ta ‘Su ile Gelen Sağlık (Spa) Hizmetleri Merkezi’ kurulması için hazırlanan proje BEBKA desteğiyle hayata geçirilecek. Proje ile Oylat, modern bir sağlık turizmi tesisine dönüştürülecek.

Ispartakule krizi Bizim Evler projelerini etkiliyor mu?

İhlas Yapı, Ispartakule'de yaşanan krizi hatırlatarak, Avcılar ilçesi Ispartakule bölgesindeki gayrimenkul satışlarına ilişkin tedbir amaçlı satış durdurma uygulaması, Bizim Evler markalı projelerin tamamının dışında kalmaktadır" açıklamasını yaptı.

Ispartakule'deki tapu krizi çözüldü mü?

Ispartakule'de eylül ayında yaşanan tapu krizi tam 20 gün sonra haber yapıldı paniğe neden oldu. Ancak krizin adım adım aşıldığı duyuruldu.

Londra'nın karşılaştığı en büyük zorluk, konut krizi!

Zac Goldsmith, "Bunun hakkını verebilmek için yorulmadan çalışacağım. Ulaşım ağımızda rekor bir yatırım gördük. Bu yatırımı devam ettirmemiz gerekli. Ancak Londra'nın karşılaştığı en büyük zorluk, konut krizi. " dedi.

Ankara Yaşamkent'te emlak vergisi krizi!

Bütünşehir Yasası’yla 2012’de Çankaya Belediyesi’ne, 2014’te de Etimesgut Belediyesi’ne bağlanan Yaşamkent 3250. Cadde’de emlak vergisi krizi yaşanıyor.

Tokat Almus'ta doğa turizmi canlanacak!

Tokat İl Genel Meclis Başkanı Adem Dizer, Almus’un doğal güzelliğini gün yüzüne çıkartarak turizmi canlandırmak için yoğun bir tempoda çalıştıklarını kaydetti.

tusya krizi turizmi etkiler mi Haberi

tusya krizi turizmi etkiler mi

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Rusya'daki krizin Türkiye turizmine etkisine ilişkin, "Kimse 'Kriz olacak' diye fiyat düşürmesin. Fiyat düşürmek, Türkiye'nin marka değerini, hizmet sektörünün standardını düşürmektir" dedi. 


AA Editör Masası'na katılan Bakan Çelik, Rusya Federasyonu, İngiltere ve Almanya'nın, Türkiye için önemli turizm pazarlarının ilk sıralarında yer aldığını söyledi.


Türkiye'ye komşu ülkelerde siyasi istikrarsızlıklar olduğuna, Rusya'da ise ekonomik kriz yaşandığına dikkati çeken Çelik, bu gelişmeler karşısında bir strateji güdülmesi gerektiğini belirtti. 


"Kriz satın almayın, ortada bir kriz yok. Daha baştan bir risk yönetimi yapmazsanız, hemen her meseleyi kriz yönetimi olarak algılarsanız bu fevkalade yanlış sonuçlar doğurur" ifadelerini kullanan Çelik, şöyle devam etti:


"Türkiye'de hemen hemen bütün sektörlerde şöyle bir problem var, risk yönetimi diye bir algı yok. Bir sorun çıktığı andan itibaren hemen...