27 / 07 / 2024

Tütüncü Yapı adres

Tütüncü Yapı adres

Tütüncü Yapı Anonim Şirketi, Hüseyin Tütüncü Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 2 Ağustos'ta Güngören, Mehmet Nesih Özmen Mahallesi'nde kuruldu.

Plansız yapılaşma felaketi getiriyor: Dönüşüm bütüncül olarak nasıl yapılabilir?

TMMOB Şehir Plancıları Odası İstanbul Şube Başkanı Pelin Pınar Giritlioğlu, dün ülke genelinde yaşanan sel ve fırtınaların ardından yapılaşma ve dönüşüm ile ilgili konuştu. Peki dönüşüm bütüncül olarak nasıl yapılabilir?

Göncü Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göncü Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'da Onur Göncü tarafından kuruldu.

Hakan Tütüncü: Kepez'in gecekondu çehresi değişti!

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Perihan-Esat Aral Okulu'nda devam eden spor salonu inşaatında yaptığı konuşmasında, ilçe genelinde yapılan çalışmalarla gecekondu çehresinin değiştirildiğini dile getirdi. 

Tütüncü Teknik Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tütüncü Teknik Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Tütüncü tarafından kuruldu.

Murat Kurum: Kentsel dönüşümü bütüncül olarak yönetmeliyiz!

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum Yeni Birlik Gazetesi'ne verdiği röportajda "Kentsel dönüşümde fiziki anlamda yapıları yenilerken, mekanın da iyileştirilmesi adına bütüncül uygulamalar yapmalıyız" dedi...

Hakan Tütüncü'den Duacı Mahallesi'ne imar müjdesi!

Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü, yeni yolların yapıldığı Duacı Mahallesi'nde incelemelerde bulundu.Tütüncü, "Bu bölgenin imar ve şehircilik yönünden birçok eksikliği vardı. Bunları bir bir ortadan kaldırıp birçok yeni çalışmayı yapmış olduk" dedi.

Düzce Nezih Tütüncüoğlu Bulvarı'na yeni düzenleme!

Hastane caddesinin Nezih Tütüncüoğlu Bulvarı ile birleştiği noktada kavşak ve kaldırım düzenlemesi yapıldı. Bu arada yeni açılan yollarda da kaldırım çalışmaları sürdürülüyor.

Düzce Nezih Tütüncüoğlu Bulvarı asfaltlandı!

Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Kuyumcuzade, Atatürk ve Mehmet Akif Bulvarlarında yürütülen bazalt asfalt serme çalışmaları tamamlanmıştı. Asfaltlama çalışmalarının ön hazırlığı yapılan Nezih Tütüncüoğlu Bulvarı da asfaltlandı.

Düzce Nezih Tütüncüoğlu Bulvarı'nın alt yapısı tamamlanıyor!

Düzce Belediyesi tarafından başlatılan bulvarların asfaltlama çalışmaları kapsamında Nezih Tütüncüoğlu Bulvarı'nın alt yapısı tamamlanıyor. Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Kuyumcuzade, Atatürk ve Mehmet Akif Bulvarlarında yürütülen bazalt asfalt serme çalışmaları ise tamamlandı.

Hakan Tütüncü Kepez'de temeli atılacak projeleri anlattı!

AK Parti Kepez Teşkilatı´nda, mahalle temsilcileriyle bir araya gelen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, temeli atılacak ve açılışı yapılacak hizmetler hakkında bilgi verdi.

Tütüncü Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Tütüncü Yapı Anonim Şirketi, Hüseyin Tütüncü Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 2 Ağustos'ta Güngören, Mehmet Nesih Özmen Mahallesi'nde kuruldu.

Murat Akça: Kentler bütüncül planlansın!

Kentsel dönüşüm projelerinde bütüncül planlamalar yapılmasının kaçınılmaz olduğunu vurgulayan Gayrimenkul Yatırım Uzman Murat Akça, tarım, turizm, yeşil alan ve spor alanlarının baştan belirlenmesi gerektiğini söyledi.

Kentsel dönüşüm bütüncül olarak ele alınmalı!

Polinom Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Umut Tahir Güneş, "Sadece yapıları yenileyerek kent depreme dayanıklı hale gelmez. Kent insanının bakış açısı ve altyapı da yenilenmeli ve kentsel dönüşüm bütüncül olarak ele alınmalı." dedi.

Tütüncü Yapı adres Haberi

Tütüncü Yapı adres

Tütüncü Yapı Anonim Şirketi, Hüseyin Tütüncü Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 2 Ağustos'ta Güngören, Mehmet Nesih Özmen Mahallesi'nde kuruldu.


Tütüncü Yapı Anonim Şirketi iş konusu; a) İnşaat işleri ile ilgili şirket adına yurtiçi ve yurtdışı her türlü inşaat taahhüt işi her türlü bina, arsa, fabrika, tesis inşaatlarını yapmak, satın almak, kiraya vermek yurtiçi ve yurtdışı kamu kurum ve özel işletmelerin ihalelerine katılmak konut yapma, kat karşılığı her nevi inşaat işlerinin yapılması ve taşeron firmalara yaptırılması ve inşaat malzemeleri satın almak, satmak, ithalatını, ihracatını ve dahili ticaretini yapmak. b) Her türlü emlak her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devremülk, motel, kamping gibi turistik tesisler ,organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri,mesken,...