27 / 04 / 2024

tüyap 14 milyon dolarlık ikiz otel

tüyap 14 milyon dolarlık ikiz otel

Fuarcılık firması TÜYAP, biri tamamlanmak üzere olan diğeri planlama aşamasında ikiz otel yatırımına soyundu. Beylikdüzü’ndeki fuar merkezinde inşa edilen iki otel için 30 milyon dolarlık yatırım yapılacak...

Abba Taahhüt Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abba Taahhüt Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Babar ve Yunus Babar ortaklığında kuruldu.

Hka Taahhüt Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hka Taahhüt Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Kaptan tarafından kuruldu.

Dekorofik İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Elektrik Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Dekorofik İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Elektrik Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selim Çağlayan tarafından kuruldu.

Yağcıoğlu Taahhüt Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yağcıoğlu Taahhüt Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Yağcı tarafından kuruldu.

Kılıç Grup Taahhüt Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıç Grup Taahhüt Yapı Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile İmdat Kılıç ve Muhammet Hakan Kılıç ortaklığında kuruldu.

Söğüt Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Söğüt Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Cihat Şimşek tarafından kuruldu.

Hev İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Hev İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hayrettin Toprakman tarafından kuruldu.

SGK’dan 14 milyon kişiye dev kampanya! Borcu olanlara duyurulur! O tarihe kadar başvuru yapılması gerekiyor!

SGK 14 milyon kişiyi ilgilendiren açıklama geldi. Vergi borcu yapılandırma detaylar vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki borç yapılandırmada son durum ne?

14 milyon kişi için bomba fırsat! Borçlarınız silinecek ancak bu tarihe kadar! Kaçırmayın!

Sağlık ve Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), sigorta primi ve genel sağlık sigortası borçları başta olmak üzere birçok alacak için yeniden yapılandırma imkânı sunuyor. 14 milyon 600 bin kişi borçlarından kurtulabilecek.

Artea Bahçeşehir'de 5+1 konut fiyatları 14 milyon 800 bin TL'den başlıyor!

Artea Yapı tarafından hayata geçirilen Artea Bahçeşehir'de 5+1 villa tipi konut fiyatları 14 milyon 800 bin TL'den başlıyor.

Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu'na onay çıkmadı!

İBB tarafından proje ve finansı hazırlanan, şehrin batı yakasındaki 3,5 milyon kişiye hizmet sunacak olan 18,4 kilometre uzunluğundaki Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu'nun Cumhurbaşkanlığı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan onay çıkmadı.

Rve İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rve İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  2 milyon TL sermaye bedeli ile  Refik Araz tarafından kuruldu.

Ankara Etimesgut'ta 14 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Ankara Batı 4. Satış Memurluğu, Ankara ili, Etimesgut ilçesi, Eryaman Mahallesi, 63388 ada 1 parselde yer alan arsayı 14 milyon TL'ye satıyor...

tüyap 14 milyon dolarlık ikiz otel Haberi

tüyap 14 milyon dolarlık ikiz otel

Fuarcılık alanında faaliyet gösteren TÜYAP, 30 milyon dolarlık otel yatırımına imza atıyor. TÜYAP’ın, İstanbul Beylikdüzü’deki fuar merkezinde başlattığı otel inşaatında sona gelindi. 2013 yılının aralık ayında tamamlanması planlanan Tüyap Palas isimli otelde 260 oda bulunacak.


TÜYAP Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Ünal, İstanbul, Bursa, Konya, Diyarbakır ve Adana’da beş fuar merkezleri bulunduğunu ve Tüyap Palas’la ilk otel yatırımlarını yaptıklarını belirtirken, bu otelin tamamlanmasının ardından aynı yerde ikinci otel için de düğmeye basacaklarını açıkladı.


Beylikdüzü’ndeki fuar merkezinde Torunlar İnşaat’la beraber otel yatırımına soyunduklarını dile getiren Ünal, “İlk otel yatırımımız. İhtiyaç olduğu için yapıyoruz. Fuar alanıyla bütünleşen bir yatırım. İşimizin parçası olduğu için bu işe girdik. Tamamen otelciliğe girmeyi planlamıyoruz. Daha nitelikli hizmet verebilmek ve rekabette farklılık yaratmak adına böyle bir yatırıma soyunduk” diye...