02 / 05 / 2024

Tüyap Adana 2016 İnşaat Fuarı

Tüyap Adana 2016 İnşaat Fuarı

Adana'run batısında konfor ve fonksiyonelliği bir arada sunan mimarisiyle, çağdaş ofis anlayışını yatırıma dönüştüren Kiza Kurumsal İş Merkezi, Tüyap Adana 2016 İnşaat Fuarı'nda "gerçek ölçülerde 3+1 ofis" standıyla vitrine çıkacak.

2k Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2k Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Ümraniye’de  105 bin TL sermaye bedeli ile Halis Yalçınkaya tarafından kuruldu.

Rve İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rve İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  2 milyon TL sermaye bedeli ile  Refik Araz tarafından kuruldu.

Snc Taahhüt Yapı İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Snc Taahhüt Yapı İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Lale Sincanlı tarafından kuruldu.

Zeytindalı Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Zeytindalı Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli  yapıldı. Zeytindalı Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Çekmeköy’de yapıldı. 

Serbent Mühendislik Danışmanlık Taahhüt Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serbent Mühendislik Danışmanlık Taahhüt Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Altınay tarafından kuruldu.

Örs Akaryakıt Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Örs Akaryakıt Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla’da 500 bin TL sermaye bedeli ile A.Muhammet Örs tarafından kuruldu.

Orma Taahhüt Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Orma Taahhüt Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe’de  10 bin TL sermaye bedeli  ile Mustafa Ay, Umut Uysal Duran tarafından kuruldu.

Efeoğlu Taahhüt Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efeoğlu Taahhüt Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Efeoğlu tarafından kuruldu.

Opus Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Opus Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Veznedar ve Sedef Yüksel ortaklığında kuruldu.

İkra Taahhüt Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkra Taahhüt Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Korkutata tarafından kuruldu.

Alparslan Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alparslan Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Alkan Alparslan tarafından kuruldu.

Meşale Taahhüt Yapı İnşaat Nakliye Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Meşale Taahhüt Yapı İnşaat Nakliye Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Küskü, Enis Küskü ve Ahmet Mergen ortaklığında kuruldu.

Onat Akaryakıt Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onat Akaryakıt Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Taşkın tarafından kuruldu.

Tüyap Adana 2016 İnşaat Fuarı Haberi

Tüyap Adana 2016 İnşaat Fuarı

12 blokta 990 ofis, 287işyeri ve 120 odalı business oteli ile çalışma hayatına değer katıp, ekonomik yaşamın çekim merkezi olacak Kiza Kurumsal İş Merkezi, 18-21 Şubat tarihleri arasında TUYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek fuarda, yerli ve yabana yatırımcılara çok yönlü tanıtılacak. 


"Balak&Kurt ortak girişimi" olan Kiza Kurumsal İş Merkezi'nde yer alan 51 m2, 60 m2 ve 112 m21ik örnek ofisleri yakın zamanda proje sahasında yatırımcıların beğenisine sunacaklarını belirten Kurt İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Kurt,' Yeni ofisiniz sizi fuarda bekliyor" sloganıyla gerçekçi bir tanıtımla iz bırakacaklarını söyledi. 


Aydın Kurt, dünyadaki gelişmeler incelendiğinde bir ofisi verimli kılan en önemli unsurun insanı merkeze alan, ulaşım imkanlan fazla olan, teknolojik altyapısı güçlü, sosyal imkanlarıyla fark yaratan, güvenli yapıların öne çıktığım vurguladı...