06 / 05 / 2024

Tüyap Bursa Ev Still Fuarı

Tüyap Bursa Ev Still Fuarı

Bursa İnovasyon ve Tasarım Buluşmaları başladı. Etkinlik kapsamında dünyaca ünlü inovasyon ve tasarım gurularını Bursa’da bir araya geldi.

Bazı insanları ne yaparsanız yapın ev sahibi yapamazsınız! Peki bunun bedelini kim öder?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, sosyal medya hesabı X'ten 'Bazı insanları ne yaparsanız yapın ev sahibi yapamazsınız!' diyerek bunun bedelini kimlerin ödediğini açıkladı. İşte o paylaşım...

Bursa Yapı Fuarı'nı 26 bin 814 kişi ziyaret etti!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenen Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Gayrimenkul Fuarı kapılarını kapattı. Her iki fuara da dört gün boyunca toplam 26 bin 814 ziyaretçi geldi.

Bursa Ev ve Stil Fuarı 28 Eylül'de!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odasından (BTSO) yapılan yazılı açıklamaya göre, Bursa Ev ve Stil Fuarı 28 Eylül'de kapılarını açacak.

Prestij Hayat Bursa ev fiyatları!

Toplam 1.518 bağımsız üniteden meydana gelen Prestij Hayat Bursa ev fiyatları 199 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Projede teslimler 30 Nisan 2019 yılında yapılacak.

Marka Rezidans Bursa ev fiyatları!

Marka Rezidans Bursa ev fiyatları 500 bin TL'den başlıyor. Marka Rezidans projesinde teslimler bu yıl Ağustos'ta yapılıyor...

Tüyap Bursa Uluslararası Fuarı Nisan 2017'de yapılacak!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) ve Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası (BEMO) işbirliği ile hazırlandığını belirten Tüyap Bursa Fuarcılık Genel Müdürü İlhan Ersözlü, fuarın 12-16 Nisan 2017 tarihleri arasında yapılacağını belirtti.

Zuchex Fuarı 22-25 Eylül'de Tüyap'ta!

Uluslararası Ev Eşyaları&Lifestyle Fuarı Zuchex 22-25 Eylül tarihleri arasında Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi’nde.

Zuchex Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi’nde kapılarını açıyor!

Uluslararası Ev Eşyaları&Lifestyle Fuarı Zuchex 22-25 Eylül tarihleri arasında Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi’nde 27’inci defa kapılarını açıyor.

Yakup Karakelle: Her bütçeye uygun ev konsepti üretiyoruz!

39’uncusu düzenlenen Yapı Fuarı’na katılan Vefa Holding’in markası Nestavilla Satış Müdürü Karakelle, “Her bütçeye uygun ev konsepti üretiyoruz” dedi.

TÜYAP, İSMOB'a ev sahipliği yapıyor!

Türkiye’de kendi fuar merkezine sahip tek özel sektör fuarcılık kuruşu olan TÜYAP, Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER)’in önderliğinde, 2005 yılından bu yana organize edilen İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB)’na ev sahipliği yapıyor.

İstanbul Mobilya Fuarı 12 Ocak 2016'da TÜYAP'ta!

Türkiye’de kendi fuar merkezine sahip tek özel sektör fuarcılık kuruşu olan TÜYAP, Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği’nin önderliğinde 2005 yılından bu yana organize edilen İstanbul Mobilya Fuarı'na ev sahipliği yapacak.

Çilek Mobilya, Bursa Ev Tekstil Fuarı'nda yoğun ilgi gördü!

Tematik tasarımlarıyla bebek, çocuk ve genç odası kategorisinde Türkiye’nin en sevilen markası Çilek, 28-31 Mayıs tarihlerinde, Bursa TÜYAP Fuar Merkezi’nde gerçekşen Ev&Stil Fuarı’nda ziyaretçileri ile buluştu.

Çilek Mobilya, Bursa Ev&Stil Fuarı'nda!

Tematik tasarımlarıyla bebek, çocuk ve genç odası kategorisinde Türkiye’nin en sevilen markası Çilek, bugün Bursa TÜYAP Fuar Merkezi’nde açılışı gerçekşen Ev&Stil Fuarı’nda ziyaretçileri ile buluştu.

Tüyap Bursa Ev Still Fuarı Haberi

Tüyap Bursa Ev Still Fuarı

Tasarım ve inovasyon odağında 3 gün sürecek olan buluşmalar sanayi ve akademisyenleri bir araya getirerek projelerin endüstriye kazandırılmasını, yeni trendlerin takip edilebilmesini hedefliyor.  Bursa’ya tasarım ve inovasyon odaklı bir kimlik kazandırmak için Ekonomi Bakanlığı desteği ve Türkiye İhracatçılar Meclisi koordinatörlüğünde Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği (UTİB) ve Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB) ev sahipliğinde başlayan etkinlik dünyaca ünlü inovasyon ve tasarım gurularını Bursa’da bir araya getirdi. Bursa Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde başlayan etkinliğin ilk gününde tekstil ve otomotivde Ar-Ge Ödülleri de sahiplerini buldu. Bursa İnovasyon ve Tasarım Buluşmaları’nın açılış törenine Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşarı Ersan Aslan,Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Bursa Ticaret ve...