30 / 04 / 2024

TÜYAP Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi

TÜYAP Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi

Bursa 2. Rising City Gayrimenkul Fuarı ve 15. İnşaat Fuarı açıldı. TÜYAP Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'ndeki fuarların açılış töreninde, BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, konuşma yaptı.

Snc Taahhüt Yapı İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Snc Taahhüt Yapı İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Lale Sincanlı tarafından kuruldu.

Zeytindalı Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Zeytindalı Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli  yapıldı. Zeytindalı Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Çekmeköy’de yapıldı. 

Serbent Mühendislik Danışmanlık Taahhüt Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serbent Mühendislik Danışmanlık Taahhüt Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Altınay tarafından kuruldu.

Örs Akaryakıt Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Örs Akaryakıt Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla’da 500 bin TL sermaye bedeli ile A.Muhammet Örs tarafından kuruldu.

Orma Taahhüt Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Orma Taahhüt Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe’de  10 bin TL sermaye bedeli  ile Mustafa Ay, Umut Uysal Duran tarafından kuruldu.

Efeoğlu Taahhüt Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efeoğlu Taahhüt Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Efeoğlu tarafından kuruldu.

Atış Yapı Bursa'da Babylon projesini hayata geçiriyor!

Atış Yapı Bursa'da dev projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. Firma ofis, otel ve rezidans projesini hayata geçiriyor. Babylon isminin verildiği projede yer alan konutlar kısa zaman içerisinde sahiplerine teslim edilecek. 

Opus Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Opus Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Veznedar ve Sedef Yüksel ortaklığında kuruldu.

İkra Taahhüt Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkra Taahhüt Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Korkutata tarafından kuruldu.

Alparslan Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alparslan Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Alkan Alparslan tarafından kuruldu.

Meşale Taahhüt Yapı İnşaat Nakliye Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Meşale Taahhüt Yapı İnşaat Nakliye Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Küskü, Enis Küskü ve Ahmet Mergen ortaklığında kuruldu.

Onat Akaryakıt Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onat Akaryakıt Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Taşkın tarafından kuruldu.

TÜYAP Samsun 5. Mobilya Dekorasyon Fuarı sona erdi!

KOSGEB’in destek ve işbirlikleri ile 10 - 15 Mart tarihleri arasında TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlendi.

TÜYAP Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi Haberi

TÜYAP Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ile TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş tarafından, İnşaat Müteahhitleri ve Sanayicileri İşadamları Derneği (İMSİAD) iş birliğiyle düzenlenen, "2. Rising City Gayrimenkul Fuarı" ve "15. İnşaat Fuarı", açıldı.


TÜYAP Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde, prestijli gayrimenkul yatırımlarının görücüye çıkacağı fuarlar için 300'e yakın yabancı yatırımcı Bursa'ya geldi.


İş profesyonellerini buluşturan fuarlar, 23 Nisan'a kadar açık olacak.


"Türkiye, inşaat alanında Çin'den sonra 2. ülke"

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, fuarların açılış töreninde yaptığı konuşmada, 16 Nisan'daki referandum ile belirsizliğin sona erdiğini, yatırım, üretim, istihdam ve ihracata odaklanılacak yeni bir başlangıç döneminin yaşandığını ifade etti.


İstikrarın güvenin, güvenin de yeni başarı hikayelerinin yolunu açtığını anlatan Burkay, "Karar mekanizmalarının daha hızlı işleyeceği bu yeni dönemde, Bursa olarak bugüne kadar olduğu gibi...