29 / 04 / 2024

tüyap konya uluslararası fuarı

tüyap konya uluslararası fuarı

TÜYAP Konya Fuarcılık,Türkiye Belediyeler Birliği, Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı işbirliği ile Ev Elektroniği, Aydınlatma ve Beyaz Eşya Fuarı 21-24 Mayıs 2015 tarihlerinde Tüyap Konya Uluslararası Fuar Merkezi'nde gerçekleştiriliyor.

Özka Taahhüt Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özka Taahhüt Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Cahit Özkaya tarafından kuruldu.

Üçgen Taahhüt Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üçgen Taahhüt Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Orhan Bakır, Özdemir Ataş ve Ümit Güntay ortaklığında kuruldu.

Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metro Hattı'nın inşaatı başlıyor! 

Ulaşım yatırımlarını son sürat sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediyesi, merakla beklenen Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Raylı Sistem Hattı'nın inşaatına başlıyor. İşte merakla beklenen metro hattı ile ilgili son dakika detayları...

Zest İnşaat Taahhüt Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Zest İnşaat Taahhüt Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de Mertcan Mandal tarafından kuruldu.

Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metro Hattı için düğmeye basıldı! İstanbullulara müjde!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, merakla beklenen Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Raylı Sistem Hattı için ÇED sürecini başlattı. İşte İstanbul'un en yeni metro hattı ile ilgili detaylar...

Hsy Taahhüt Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Hsy Taahhüt Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de Emre Eynesilli tarafından kuruldu.

Savcı Taahhüt Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Savcı Taahhüt Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Halil Savcı tarafından kuruldu.

Boğaziçi 34 Proje İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi 34 Proje İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sabri Tüfekçi tarafından Ataşehir'de kuruldu.

Boğaziçi 34 Proje İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi 34 Proje İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Sabri Tüfekçi tarafından kuruldu.

Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu'na onay çıkmadı!

İBB tarafından proje ve finansı hazırlanan, şehrin batı yakasındaki 3,5 milyon kişiye hizmet sunacak olan 18,4 kilometre uzunluğundaki Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu'nun Cumhurbaşkanlığı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan onay çıkmadı.

2k Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2k Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Ümraniye’de  105 bin TL sermaye bedeli ile Halis Yalçınkaya tarafından kuruldu.

Rve İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rve İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  2 milyon TL sermaye bedeli ile  Refik Araz tarafından kuruldu.

Snc Taahhüt Yapı İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Snc Taahhüt Yapı İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Lale Sincanlı tarafından kuruldu.

tüyap konya uluslararası fuarı Haberi

tüyap konya uluslararası fuarı

TÜYAP Konya Fuarcılık tarafından Türkiye Belediyeler Birliği, Konya Belediyeler Birliği, Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı işbirliği ve Konya Ticaret Odası, Konya Sanayi Odası, Mimarlar Odası Konya Şubesi, İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şubesi, Makine Mühendisleri Odası Konya Şubesi, Selçuk Üniversitesi Mimarlık Fakültesinin sağladıkları destekleri ile hazırlanan, Konya inşaat fuarı 12. Yapı, İnşaat Malzemeleri, İş ve Inşaat Makineleri, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Tesisat ve Doğalgaz Teknolojileri Fuarı, Konya Kent 2015 II. Yerel Yönetim İhtiyaçtan, Kent Mobilyaları, Park Bahçe Düzenlemeleri, Yangın Güvenliği ve İtfaiye Belediye Hizmet Araçları Fuarı, Konya Dekor 2015 5. Mobilya, İç Mimari, Dekorasyon ve Aksesuarları Fuarı, Konya İdeal Ev Fuarı 3. Ev Tekstili, Halı, Züccaciye, Ev Elektroniği, Aydınlatma ve Beyaz Eşya Fuarı eş zamanlı olarak 21-24 Mayıs 2015 tarihleri arasında Konya...