05 / 05 / 2024

TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi

TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi

Tekkeköy ilçesi'nde bulunan TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi'nde 174 firmanın katılımıyla gerçekleşen İnşaat Fuarı'nda son gün bugün. Fuara Türkiye'nin 40'a yakın şehrinden ziyaretçi geldi.

Serbent Mühendislik Danışmanlık Taahhüt Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serbent Mühendislik Danışmanlık Taahhüt Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Altınay tarafından kuruldu.

Örs Akaryakıt Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Örs Akaryakıt Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla’da 500 bin TL sermaye bedeli ile A.Muhammet Örs tarafından kuruldu.

Orma Taahhüt Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Orma Taahhüt Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe’de  10 bin TL sermaye bedeli  ile Mustafa Ay, Umut Uysal Duran tarafından kuruldu.

Efeoğlu Taahhüt Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efeoğlu Taahhüt Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Efeoğlu tarafından kuruldu.

Opus Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Opus Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Veznedar ve Sedef Yüksel ortaklığında kuruldu.

Prefabrik, Modüler, Mobil Ev ve Yapı Sistemleri Fuarı 16-18 Eylül 2021'de!

Tureks Uluslararası Fuarcılık tarafından Türkiye'de 16-18 Eylül tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde ilk kez yapılacak "Prefabrik, Modüler, Mobil Ev ve Yapı Sistemleri Fuarı"  250 katılımcı firma ve 20 bin ziyaretçi hedefi ile sektörün buluşma noktası olacak.

İkra Taahhüt Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkra Taahhüt Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Korkutata tarafından kuruldu.

Alparslan Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alparslan Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Alkan Alparslan tarafından kuruldu.

Meşale Taahhüt Yapı İnşaat Nakliye Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Meşale Taahhüt Yapı İnşaat Nakliye Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Küskü, Enis Küskü ve Ahmet Mergen ortaklığında kuruldu.

Onat Akaryakıt Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onat Akaryakıt Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Taşkın tarafından kuruldu.

TÜYAP Samsun 5. Mobilya Dekorasyon Fuarı sona erdi!

KOSGEB’in destek ve işbirlikleri ile 10 - 15 Mart tarihleri arasında TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlendi.

Nest Taahhüt Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Nest Taahhüt Yapı Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Keskinkılıç ve Taner Kargın tarafından kuruldu. 

EFT Taşımacılık İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

EFT Taşımacılık İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haliç Ruç tarafından kuruldu.

TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi Haberi

TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi

Bölgenin en kapsamlı fuarı konumunda olan TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi'nde 174 firmanın katıldığı İnşaat Fuarı yoğun ziyaretçi katılımıyla devam ediyor. Karadeniz Bölgesi'nden yoğun olmak üzere toplam 40'a yakın şehirden, yurt dışından da İran, Irak, Suriye, Makedonya, Bosna Hersek, Sırbistan ve Gürcistan gibi ülkelerden de ziyaretçi ağırlayan fuar Şehir ekonomisine olduğu gibi ülke ekonomisine de katkı sağlıyor. 


Fuarın girişinde Ticaret ve Sanayi Odası'nın standı yer alırken, en son Büyükşehir Belediyesi'nin 200 metrekarelik standı bulunuyor.

İlkadım, Atakum, Tekkeköy Belediyeleri ise standlarında ziyaretçilerine ikramda bulunuyor. 

Fuara katılan firmaların bir çoğu "Böylesine büyük bir fuar ilk defa düzenleniyor. Düzenlenirse yine katılırız" şeklinde ifadede bulundular. 



Samsun Haberde...