06 / 05 / 2024

Tüylüoğlu Mimarlık iletişim 

Tüylüoğlu Mimarlık iletişim 

Tüylüoğlu Mimarlık Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Tüylü, Halil İbrahim Tüylü ve Mehmet Oğuz Tüylü ortaklığında kuruldu.

Tüylüoğlu Paşa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüylüoğlu Paşa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Paşa Tüylüoğlu, Kemal Tüylüoğlu, Yıldırım Tüylüoğlu, Yüksel Tüylüoğlu ortaklığında kuruldu.

Merve Ateş Küreç, Aşçıoğlu’nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü oldu!

Gayrimenkul sektöründe 55 senedir kaliteli ve konforlu yaşam alanlarının markası olan Aşçıoğlu’nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Merve Ateş Küreç oldu...

Çiftcioğlu Mimarlık Yapı Taahhüt Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çiftcioğlu Mimarlık Yapı Taahhüt Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Hatice Çiftci tarafından kuruldu.

Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

Efeoğlu Taahhüt Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efeoğlu Taahhüt Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Efeoğlu tarafından kuruldu.

Hacıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Hacıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Hasan Aydın Ve Muhammed Talha Aydın tarafından kuruldu.

Tabanlıoğlu Mimarlık, Ortadoğu’nun en etkili 5 mimarı arasına girdi!

Tasarladığı projelerle dikkat çeken Tabanlıoğlu Mimarlık, ‘Ortadoğu’nun en etkili 5 mimarı' arasında yer aldı.

Hacıbektaşoğlu Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıbektaşoğlu Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Metin Hacıbektaşoğlu tarafından kuruldu.

Tüylüoğlu Mimarlık Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüylüoğlu Mimarlık Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Tüylü, Halil İbrahim Tüylü ve Mehmet Oğuz Tüylü ortaklığında kuruldu.

Senegal Stadyumu’nda Tabanlıoğlu Mimarlık imzası!

Tabanlıoğlu Mimarlık, bir büyük projeye daha imza atacak. Tabanlıoğlu Mimarlık’ın tasarladığı stadyum projesinin müteahhitliğini de bir başka Türk şirketi olan Summa üstlendi...

Senegal Olimpiyat Stadyumu’nun tasarımı Tabanlıoğlu Mimarlık’tan!

Dakar’ın spor altyapısında bir amiral gemisi olacak Senegal Olimpiyat Stadyumu’nun tasarımı Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından yapılacak. 

Tabanlıoğlu Mimarlık Tersane İstanbul Projesi ile WAF 2019’da büyük ödülü aldı!

12. Dünya Mimarlık Festivali - WAF 2019 “Turizm Yatırımları Proje” kategorisinde Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından tasarlanan ‘Tersane İstanbul’ büyük ödül aldı.

Tüylüoğlu Mimarlık iletişim  Haberi

Tüylüoğlu Mimarlık iletişim 

Tüylüoğlu Mimarlık Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Tüylü, Halil İbrahim Tüylü ve Mehmet Oğuz Tüylü ortaklığında kuruldu.

Tüylüoğlu Mimarlık Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketimizin başlıca amaç ve konuları şunlardır. 1 Mimarlık ve Mühendislik A-Şirket her türlü mimarı plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak , proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemlerini yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulama işlemini yapmak. Uç boyutlu modelleme çizimini yapmak, peyzaj projesi ve uygulamasını yapmak. Her türlü dekorasyon işlemini gerçekleştirmek. İç mimarlık , çizim ve sonrası uygulama işlemlerini tamamlamak. Tadilat, restorasyon ve eskitme yada modern tetkiklerle onarım işlemlerini...