03 / 05 / 2024

Tuz Gölü Bilgi Merkezi çin

Tuz Gölü Bilgi Merkezi çin

Pekin yönetiminin Çin'in kuzeybatısında bulunan Çinghay eyaletinde, yurt içine ve yabancı ülkelere teknik destek ve bilgi sağlamak amacıyla dünyada bir ilk olan "Tuz Gölü Bilgi Merkezi" projesini hayata geçirmeyi planladığı bildirildi.

Tuz Gölü kıyısına bungalov evler inşa edildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şereflikoçhisar Belediyesi tarafından Tuz Gölü kıyısında lavanta tarlası oluşturuldu, kıyıya yakın yerlere bungalov evler yapıldı.

Gül İnşaat Esenyurt projesi fiyat!

Gül İnşaat Esenyurt projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Gül İnşaat Esenyurt projesi fiyat bilgisi hakkında bilgi vermeden önce proje detaylarına değinelim.

Göl İstanbul satışta! Yeni Proje!

Bilgiç Yapı tarafından Büyükçekmece'de hayata geçen Göl İstanbul projesinde satış süreci başladı. Projede villa fiyatları 1 milyon 300 dolardan başlıyor.

Tuz Gölü'nün Özel Çevre Koruma Bölgesi sınırlarının değişmesi imar sorunlarını çözecek!

Tuz Gölü'nün Özel Çevre Koruma Bölgesi sınırlarının değişmesi imar sorunlarını da ortadan kaldıracak...

Tuz Gölü Özel Çevre Koruma Bölgesi'nin sınırları değişti!

Tuz Gölü Özel Çevre Koruma Bölgesi'ne ait sınırların değişmesine ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Tuz Gölü Fayı 6 büyüklüğünde deprem üretebilir!

Jeoloji Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı Başkanı Prof. Dr. Fetullah Arık, "Tuz Gölü Fay'ının uzunluğunu düşündüğümüz zaman daha büyük deprem üretme olasılığı var ama parçalı kırıklı. Bu fay hattının 6 ve 6,5 büyüklüğünde deprem üretme potansiyeli mevcut" dedi.

Salda Gölü betonlaşmayacak!

Salda Gölü'nü gezen ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Salda Gölü'nün betonlaşmayacağını söylediler.

Abdulhamit Gül, Gaziantep'teki inşaatları inceledi!

Adalet Bakanı Gül, 25 Aralık Anadolu Lisesi ve spor salonu, Şahinbey Kültür ve Kongre Merkezi ile olimpik yüzme havuzu inşaatlarını gezerek, ilgililerden bilgi aldı..

Manisa Sarıgöl yatırımları devam edecek!

İlçelerde görev yapan personel buluşmalarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç ve Bilgi İşlem Daire Başkanı Metin Memiş, Sarıgöl ilçesini ziyaret etti. Heyet, Sarıgöl’e yapılan yatırımların devam edeceğini söyledi.

Tuz Gölü Doğalgaz Depolama Tesisi'ne 600 milyon dolarlık kredi!

Dünya Bankası İcra Direktörleri Kurulu tarafından Tuz Gölü Doğalgaz Depolama Tesisi'nin genişletme çalışmaları için ilk 7 yılı geri ödemesiz olmak üzere 22,5 yıl vadeli 600 milyon dolarlık kredi onaylandı.

Konutların doğalgazının yarısı Tuz Gölü'nde depolanacak!

Tuz Gölü Yeraltı Doğalgaz Depolama Tesisi'nde açılan ilk kavernalarda (suni mağara) dolum işlemi yapılıyor. 

Tuz Gölü fay alanında depreme karşı alınan önlemler TBMM'de!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Tuz Gölü fay alanındaki olası bir depreme karşı alınan önlemleri Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'ye sordu..

Tuz Gölü Depolama Tesisi'ne 2 milyar dolarlık yatırım!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tuz Gölü Yeraltı Depolama Tesisi'nin açılışında tesise 2 milyar dolarlık yeni yatırım yapıldığını, yatırımın devreye girdiğinde ise günlük gaz miktarı 80 milyon metreküpe çıkacağını söyledi.

Tuz Gölü Bilgi Merkezi çin Haberi

Tuz Gölü Bilgi Merkezi çin

 Pekin yönetiminin Çin'in kuzeybatısında bulunan Çinghay eyaletinde, yurt içine ve yabancı ülkelere teknik destek ve bilgi sağlamak amacıyla dünyada bir ilk olan "Tuz Gölü Bilgi Merkezi" projesini hayata geçirmeyi planladığı bildirildi.


Şinhua ajansının haberine göre, Çinghay Çin Bilimleri Akademisi Tuz Gölleri Enstitüsü Proje Yöneticisi Vang Cienping, Çinghay eyaletinin başkenti Şining'de, yapılması planlanan merkezin inşasının 8 yılı bulacağı ve yatırımın toplam maliyetinin 14 milyon dolar olacağını söyledi. 


Vang, projenin ilk aşamasının inşaatının 2016-2018 yılları arasında tamamlanmasının planlandığını, tuz gölleri hakkında bilgi toplamak için bilgi ve bulut bilişim teknolojisinin kullanılacağını belirtti.


Projenin, tuz gölü araştırmaları için ulusal bilgi merkezinin temelini oluşturacağını kaydeden Vang, aynı zamanda tuz gölü turizmi için de bir internet sitesi kurulacağını ifade etti.


Çinghay 5 bin kilometre karelik alana sahip ülkenin en...