08 / 05 / 2024

Tuzla 2016 yatırımları

Tuzla 2016 yatırımları

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Belediyesi’nin 2015 yılı faaliyet raporu sunumunda “Tuzla’da yaptığımız hizmetler ve projelerle Tuzla’mızın cazibesi artıyor” dedi.

Mazıcı Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mazıcı Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 7 milyon 265 bin 785,23 TL sermaye bedeli ile Kenan Mazıcı ve Kemal Mazıcı ortaklığında kuruldu.

Holywork Gayrimenkul Emlak Yatırımları Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Holywork Gayrimenkul Emlak Yatırımları Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da Bayram Şafak ve Yahya Şafak Şafak ortaklığında kuruldu.

Ekay Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekay Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Esra Yalvaç tarafından kuruldu.

Zorlu Aktaş Turizm Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Zorlu Aktaş Turizm Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Zorlu ve Musa Orhan Cinoğlu ortaklığında kuruldu.

Tuzla Aydınlı Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Tuzla Aydınlı Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 5 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu. 

AVM yatırımları mağazalaşmayı artırıyor!

Vepa Grup Genel Müdürü Murat Usta mağaza sayısındaki artışa AVM yatırımlarının etkisi olduğunu ifade etti. 2004 yılında ilk mağazayı açtıklarını söyleyen Usta 2016 itibariyle Türkiye genelinde 38 mağazaya sahip olduklarını belirtti.

Tuzla İçmeler tesis yatırımlarıyla büyülüyor!

Tuzla İçmeler'de gerçekleşen yatırımlar ilçeye yeni kimlik kazandırdı. Tuzla bölgesinin potansiyeli yeni modern tesislerle büyüyor.

İnşaat yatırımları referandumu bekliyor!

Çiçek Kardeşler İnşaat'ın Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çiçek, yatırımcıların 2016'da 'bekle gör' politikası izlediğini söyledi. Çiçek, inşaat firmalarının yatırımlarını referandumdan sonraya bıraktığını belirtti.

2016'da yatırımların yüzde 56'sı 15 Temmuz'dan sonra yapıldı!

Başbakanlık Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı (TYDTA) Başkanı Arda Ermut, 2016'da Türkiye'ye yapılan yatırımları değerlendirdi. Ermut, Türkiye yatırımlarının yüzde 56'sının 15 Temmuz'dan sonra yapıldığını belirtti.

Ankara Elmadağ'da belediye yatırımları konuşuldu!

Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, 2016 yılında hayata geçen yatırımlarını ve 2017 projelerini değerlendirdi. Toplantı Kültür ve Sanat Merkezi Salonu’nda gerçekleşti.

Kayseri Büyükşehir 2016'da 550 milyonluk yatırım yaptı!

2016 yatırımlarını değerlendiren ve 2017 yılında yapılacak olan yatırımlar hakkında bilgi veren Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, başka şehirlerin erişemeyeceği ölçeklerde yatırım yaptıklarını söyledi.

Ankara Büyükşehir'den kente estetik katan yatırımlar!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı, her yıl olduğu gibi 2016’da da yoğun bir faaliyet programı gerçekleştirdi. İşte o yatırımlar...

Bursa Büyükşehir 2017 yatırımlarını programladı!

Ulaşımdan altyapıya, tarihi ve kültürel mirastan kırsal kalkınmaya kadar her alanda 2016 yılını yatırımlarla dolu dolu geçiren Büyükşehir Belediyesi, 2017 yatırımlarını da programladı.

Tuzla 2016 yatırımları Haberi

Tuzla 2016 yatırımları


Tuzla Belediyesi’nin 2015 yılı faaliyet raporu, Tuzla Belediye Meclisi’nin nisan ayı toplantısında görüşüldü. Tuzla Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, belediyenin 2015 yılı hizmetleri hakkında Belediye Meclis Üyeleri ve konuklara yaklaşık 2 saat süren bir sunum gerçekleştirdi. Başkan Yazıcı, 2015 yılını imar yönetimi, ortak akıl-beraber yönetim, altyapı ve üstyapı hizmetleri, kent düzeni, çevre ve sürdürülebilir atık yönetimi, sosyal destek hizmetleri, kültür hizmetleri, sağlık hizmetleri, yönetim hizmetleri ve bütçe başlıkları altında değerlendirdi. Her hizmet başlığını özet bilgiler ve görseliyle birlikte sunum eşliğinde izleyiciler ile paylaşan Başkan Yazıcı, çok yönlü değerlendirmesinde her hizmetin toplumsal, ekonomik, sosyal ve kültürel boyutuna dikkat çeken açıklamalarda bulundu.


Tuzla Daha Cazip Bir İlçe Haline Gelecek

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Belediyesi’nin...