30 / 04 / 2024

tuzla adreskampüs

tuzla adreskampüs

Dumankaya İnşaat'ın Adres Kampüs projesinin son fiyat listesi açıklandı. Minimum fiyat 55 bin TL!

Prof. Dr. Hasan Sözbilir: İzmir Tuzla Fayı'nın süresi doluyor! 7 büyüklüğünde deprem...

Prof. Dr. Hasan Sözbilir, 3 sene önce İzmir için başlattıkları deprem erken uyarı sistemi projesinin sonuna geldiklerine dikkat çekti ve Tuzla Fayı'nı işaret ederek 7 büyüklüğünde deprem üretebileceğini söyledi. 

Altın fiyatları resmen tuzla buz oldu! Gram altın bugün ne kadar oldu? 30 Mayıs 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın ikinci işlem gününde yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları bugün resmen tuzla buz oldu. Altının onsu 1933 dolara kadar gerilerken gram altın ne kadar oldu? 30 Mayıs 2023 canlı altın fiyatları.

TOKİ Tuzla Mayıs 2023 projesi için büyük müjde! 577 yeni konut için beklenen tarih resmen geldi! Hemen bakın!

TOKİ Tuzla Mayıs 2023 projesi için büyük müjde... 577 yeni konut için beklenen tarih resmen geldi... Hemen bakın...

Altında büyük deprem! Altın fiyatları tuzla buz oldu! Gram, çeyrek, yarım altın ne kadar oldu? 23 Mayıs altın fiyatları

Altın fiyatları, seçime sayılı günler kala ekonomideki belirsziliğin etksiiyle gerilemeye devan ediyor. Altın fiyatlarında resmen büyükn deprem oldu! Altın fiyatları tuzla buz oldu! Gram, çeyrek, yarım altın ne kadar oldu? 23 Mayıs altın fiyatları.

AFAD İstanbul depreminde yüksek riskli ilçeleri mahalle mahalle sıraladı! Maltepe, Tuzla, Bağcılar, Bayrampaşa...

İstanbul'da yaşanabilecek olası büyük deprem öncesinde en riskli mahalleler ve ilçeler peş peşe belli oldu. AFAD İstanbul depreminde yüksek riskli ilçeleri mahalle mahalle sıraladı! Maltepe, Tuzla, Bağcılar, Bayrampaşa...

Togur Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Togur Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Süleyman Togur tarafından kuruldu.

İş GYO Tuzla konut projesinde son dakika gelişmesi! Süreç hızlandı! 

İş GYO Yönetim Kurulu tarafından bir kararla ertelenen Tuzla Konut Projesi kapsamında, yatırım süreçlerinin sürdürülmesine karar verildi.

TOKİ Tuzla projesi için ÇED süreci başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Tuzla'da hayata geçirilecek olan 281 konut ve 28 iş yeri için ÇED süreci başladı.

Kaynarca Tuzla Pendik Metrosu'nda konutların geri dönüş süresi 25-28 yıl!

Endeksa, inşaatına kısa süre içerisinde başlanacağı açıklanan Kaynarca-Tuzla-Pendik Metro Hattı üzerinde yer alacak konutların fiyatları ile geri dönüş sürelerini inceledi.

TOKİ Tuzla Aydınlı başvuru sayısı 2019!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın başlattığı 50 bin sosyal konut kampanyasına 500 binden fazla başvuru geldi. İşte TOKİ Tuzla Aydınlı başvuru sayısı 2019...

Sıtech Eurasıa Teknoloji Servis Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi açıldı!

Sıtech Eurasıa Teknoloji Servis Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi bugün Tuzla'da bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Tuzla Deniz Otobüsü İskelesi imar planı askıda!

Tuzla “Deniz Otobüsü İskelesi” amaçlı 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı...

Tuzla'da ev fiyatları sürekli artıyor!

Anadolu Yakası ilçesi Tuzla'da ev fiyatları sürekli artıyor. Uzmanlar, bu yükselişin ardında yatan nedeni ulaşım projelerine bağlıyor. Marinanın açılması da bölgeye ciddi hareketlilik kazandırdı.

tuzla adreskampüs Haberi

tuzla adreskampüs

Dumankaya Adres Kampüs projesinin Doğu etabında 37 metrekare stüdyo daireler 55 bin lira ve 57 bin liraya, 50 metrekare 1+1 evler 82 bin liraya, 58 metrekare 1+1'ler 94 bin liraya satılıyor. 


Adres Kampüs Batı etabında 51 ve 53 metrekare 1+1 evlerin hepsi satıldı. 78 metrekare 2+1 daireler 116 bin lira ila 128 bin liraya, 81 metrekare 2+1 daireler 114 bin lira ila 132 bin liraya satılıyor. 


Adres Kampüs Güney Etabında ise 54 metrekare 1+1 evlerin fiyatları 84 bin lira ile 96 bin lira, 56 metrekare 1+1'lerin fiyatları 87 bin lira ile 100 bin lira, 58 metrekare 1+1'lerin fiyatları 85 bin lira ile 90 bin lira arasında değişiyor. 81 metrekare 2+1 evler ise 118 bin liradan başlayıp, 143 bin liraya kadar yükselen...