02 / 05 / 2024

tuzla afet yönetim merkezi

tuzla afet yönetim merkezi

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Tuzla ilçesindeki kamu yatırımlarını denetledi. Vali Mutlu’nun programına eşlik eden Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, İl Özel İdaresi bütçesiyle yapılan ve yapımı devam eden projeler hakkında bilgi verdi...

Şehir Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şehir Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Özgür tarafından kuruldu.

Avk Sanayi Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Avk Sanayi Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ercan Varlıbaş tarafından kuruldu.

Afet Yönetim Uzmanı Bülent Özmen: Depremle ilgili kanun ve yönetmelikler güncellenmeli!

Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi ve Afet Yönetimi Uzmanı Doç. Dr. Özmen, afet yönetimi ile ilgili olan tüm kanun ve yönetmeliklerin risk azaltmayı öncelik alacak şekilde güncellenmesinin gerekli olduğunu söyledi. 

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Tuzla Meydan Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Tuzla Meydan Şubesi bugün Tuzla'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından kuruldu.

Goldenshore Yönetim Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Goldenshore Yönetim Danışmanlığı Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Atakan Bozyayla, Özleyiş Rıza Çelik ve Zülküf Karabulut ortaklığında kuruldu.

Ygbs Easy Lıfe Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Ygbs Easy Lıfe Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yahya Sağır tarafından kuruldu.

2020 afet yönetim planı ile ilgili 9 soru TBMM'de!

Bakanlığın afet yönetim planı ve depreme karşı önlem almak için ayırdığı kaynak miktarı meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Workist Ofis Kiralama Yönetim Danışmanlık ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Workist Ofis Kiralama Yönetim Danışmanlık ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Tuzla Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuzla Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Çelik ve Mustafa Albayrak ortaklığında kuruldu. 

DASK Afet Yönetim Sistemi dünyaya referans olacak!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kayacı yaptığı açıklamada "Afet derecesinde sayılabilecek olası büyük depremler için gerçekleştirdiğimiz yeni DASK Afet Yönetim Sistemi projemiz, konusunda dünyaya referans olabilecek yatırım ve iş birlikleriyle yürütülüyor." dedi..

Yıldırım'a Afet Yönetim Merkezi inşa edildi!

Yıldırım Belediyesi, afet stratejilerinin ve çalışmalarının yürütüleceği Afet Yönetim Merkezi’ni ilçeye kazandırmak için hazırlanıyor.

Yıldırım Afet Yönetim Merkezi'nde sona gelindi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Afet Yönetim Merkezi'nin inşaatında sona geldi.

İdea Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

İdea Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Tuzla’da 80 bin TL sermaye bedeli ile İsa Kekeçoğlu ve Ömer Aktaş ortaklığında kuruldu. 

tuzla afet yönetim merkezi Haberi

tuzla afet yönetim merkezi


Tuzla'daki incelemeleri kapsamında önce Tuzla Kaymakamı Çalışır'ı ziyaret eden Vali Mutlu, çalışmaları hakkında bilgi aldı. Vali Mutlu’nun programına bir süre eşlik eden Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, ilçede İl Özel İdaresi bütçesiyle yapılan ve yapımı devam eden projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.


İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, beraberindeki heyetle birlikte Piri Reis Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi'nin atölye inşaatını inceledi. Burada öğrenci ve öğretmenlerle bir süre sohbet edip, okulu gezen Mutlu, ardından Evliya Çelebi Mahallesindeki anaokulu inşaatını inceledi. Vali Mutlu'nun bir sonraki durağı İstasyon Mahallesi'ndeki ilkokul inşaatı oldu. Buradan Tuzla Şifa Aile Sağlığı Merkezi'ne geçen Mutlu, yapılan güçlendirme çalışmalarını yerinde denetledi.


Tuzla futbol sahası inşaatını da inceleyen Vali Mutlu, Tuzla Spor Kulübü tesislerini de ziyaret etti. Tuzlaspor Kulübü Başkanı Ahmet çabuk...