18 / 05 / 2024

Tuzla Akfırat tapu dağıtımı

Tuzla Akfırat tapu dağıtımı

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, planlaması tamamlanan Akfırat Mahallesi’nde hak sahiplerine tapularını verdi.

Tuzla Akfırat Mahallesi 1/5000 ölçekli plan itirazı askıda!

Tuzla ilçesi, Akfırat Mahallesi, 2491 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 19.06.2023 tasdik tarihli plan itirazı askıya çıkarıldı.

Tuzla Ayışığı Evleri'nde yüzde 80'ini peşin kalanını teslimde ödeme imkanı!

Detay Yapı tarafından Tuzla'nın İstasyon Mahallesi'nde yükselen Ayışığı Evler'inde  yüzde 80 peşin kalanı tapu teslimde ödeme imkanı ile satışlar devam ediyor. Tuzla Ayışığı Sitesi'nde daire fiyatları ne kadar? İşte Tuzla Ayışığı Sitesi ile ilgili detaylar...

Tuzla Akfırat Mahallesi plan notu tadilatı askıya çıkarıldı!

Tuzla ilçesi, Akfırat Mahallesi, 2491 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 13.07.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Kuzey Marmara Otoyolu Akfırat Tepeören Geçişi imar planı askıda!

Tuzla ilçesi, Kuzey Marmara Otoyolu Akfırat Tepeören Geçişi Güzergah Değişikliği Sonrası'na ilişkin 1/5000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Tuzla'da 250 aile tapularına kavuştu!

Tuzla’nın Mimar Sinan Mahallesi’nde 15 yıldır süren tapu sorunu çözen Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, düzenlenen törenle 250 aileye daha tapularını teslim etti. 

Tuzla'da 250 aile tapularına kavuşacak!

Tuzla'nın Mimar Sinan Mahallesi’nde bulunan bir sitedeki 250 aile bugün tapularına kavuşuyor. Bölgede 15 yıl boyunca devam eden tapu sorunu çözülecek.

Tuzla Akfırat 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Akfırat Mahallesi 2443 Parselin Bir Kısmına İlişkin 1/100.000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Tuzla'daki 43 dönümlük merada AFAD merkezi inşa edilecek!

Tuzla Akfırat’ta 43 dönümlük mera arazisine, AFAD arama ve kurtarma hizmet binası yapılacak. Arama kurtarma tesislerinin inşa edileceği arazide, jeolojik açıdan sıvılaşma, sel baskını, mühendislik problemleri bulunuyor...

Ömerli BOTAŞ boru hatlarına ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Tuzla İlçesi, Ömerli Havzası Akfırat Kuzeyi Nazım İmar Planı BOTAŞ boru hatlarına ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda...

İş GYO Tuzla'daki 5 ofisin satışını tamamladı! 

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Tuzla Ofis Binası ile Tuzla Meydan Çarşı'da yer alan 5 ofisini toplam 310 milyon TL+KDV'ye  Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş.'ye sattı ve tapu devir işlemleri tamamlandı...

Tuzla'daki tapu sorununa ilişkin 8 soru!

İstanbul'un Tuzla ilçesinde bir parselde yaşanan tapu sorununa, ilçedeki sosyal tesis ihtiyacına ve çevre kirliliğinin önlenmesi TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Tuzla Akfırat’ta tapu sevinci!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, planlaması tamamlanan Akfırat Mahallesi’nde hak sahiplerine tapularını verdi.

Tuzla Çamlıkent Sitesi'nin tapu sorunu çözüldü!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, 18 senedir ruhsat ve tapu sorunu bulunan Çamlıkent Sitesi sakinlerinin de tapu sorununu çözdü. 

Tuzla Akfırat tapu dağıtımı Haberi

Tuzla Akfırat tapu dağıtımı


Akfırat’ın belde belediyesi olduğu dönemde yapılan ve mahkeme kararı ile iptal olan imar uygulaması ve kısmi iptal olan imar planları Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın yaptığı çalışmalarla çözüme kavuşturuldu. Tuzla Belediyesi önce plan sorunu, ardından plana uygun imar uygulaması hazırlayarak 28 Mart 2019 tarihinde tescil ettirdi. Tuzla Belediyesi'nde yer alan habere göre,  680 bin metrekare alanda yapılan planlama ve imar uygulama çalışması ile 1.800 kişinin mülkiyet ve imar planına yönelik sorunu çözüme kavuşturuldu. Bölgede yapılaşmanın önündeki engel de ortadan kalktı, Akfırat Mahallesi planlı ve imarlı duruma geldi.

Bir İşi Planlamadan Başarmak Mümkün Değildir


Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Akfırat Mahallesi sakinlerine tapularını teslim töreninde yaşanan süreç hakkında bilgi verdi. Planlamanın önemini vurgulayan ve Tuzla Belediyesi’ne bağlanmadan önce oluşan planlama sıkıntısının çözümüne yönelik...