04 / 05 / 2024

Tuzla emlak fiyatları

Tuzla emlak fiyatları

Tuzla'daki dönüşüm ve yeni yatırımlar fiyatların artmasına neden oluyor. Değerleme sektörünün önde gelen kuruluşlarından EVA Gayrimenkul Değerleme Plus Bankalar Departmanı Yöneticisi Günay Akalın, bölgedeki en önemli yatırımlardan birinin marina projesi

İstanbul Havalimanı emlak fiyatlarını yüzde 100 artırdı!

İstanbul Havalimanı'nın taşınması emlak piyasasını hareketlendirdi. İstanbul Havalimanı'nın taşındığı bölgede emlak fiyatları ve taşınma oranları yüzde 100 arttı.

Dubai'de emlak fiyatları hızla düşüyor!

Dünyanın en zenginlerinin emlak yatırımları için en çok tercih ettiği ülke olan Dubai'de emlak fiyatları düşüşe geçti.

Realist Tuzla'da fiyatlar 215 bin TL'den başlıyor!

Gelecek Yapı imzası ile hayata geçirilen Realist Tuzla'da fiyatlar 215 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Karadağ'da emlak fiyatları 5 yılda 3’e katlanacak!

Avrupa Birliği’nin (AB) 2020’ye kadar birliğe dahil edeceği 5 ülkeden birincisi olması beklenen Karadağ’da son 5 yıldır emlak fiyatları yıllık ortalama yüzde 14 civarında artıyor

Realist Tuzla'da fiyatlar 215 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Gelecek Yapı tarafından hayata geçirilen Realist Tuzla projesinde fiyatlar 215 bin TL'den başlıyor... Toplamda 134 daire ve 4 ticari birimden meydana gelen proje 6 katlı 2 blok olarak tasarlandı. 

Almanya'da artan emlak fiyatlarına protesto!

Almanya'daki emlak fiyatları ve kiralar adeta kabusa dönüştü. Özellikle Berlin’de son yıllarda artan kiralara karşı kiracılar ayaklandı.

Dünyada emlak fiyatlarının en pahalı olduğu 29 şehir!

Numbeo araştırma sitesi ünyada emlak fiyatlarının en pahalı olduğu şehirler listesini yayınladı. Listede Türkiye'de 4 şehir bulunuyor. 

Almanya'da emlak fiyatları arttı!

Alman İpotek Bankalar Birliği'nin araştırmasına göre; ülkede emlak fiyatları arttı. Çeyrek bazdaki en güçlü artış 2017'nin Temmuz-Eylül döneminde kaydedildi.

Abbas Güçlü: Yeni eğitim sistemi emlak fiyatlarını artırır!

Liseye girişte TEOG'un yerini alacak Mahalli Yerleştirme Sistemi'ni değerlendiren Gazeteci Abbas Güçlü, yeni eğitim sisteminin emlak fiyatlarını da artıracağını ifade etti. 

Gelecek Yapı Tuzla Realist fiyatları!

Gelecek Yapı Tuzla Realist fiyatları 215 bin TL'den başlıyor. Gelecek Yapı imzası taşıyan proje altı katlı iki bloktan oluşuyor...

Emlak fiyatları düşer mi? Yükselir mi?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, emlak sektöründe çok konuşulan balon konusunu kaleme aldı. Peki emlak fiyatları düşecek mi yoksa yükselecek mi?

Dubai'de emlak fiyatları düştü!

Dubai İstatistik Merkezi verilerine göre, emlak harcamaları son bir yıl içinde yüzde 6 oranında, emlak fiyatları ise bir yıl içinde yüzde 8 düştü..

Gelecek Realist Tuzla ev fiyatları ne kadar?

Gelecek Yapı tarafından hayata geçirilen Gelecek Realist Tuzla Evleri 134 daire ve  4 ticari üniteden meydana geliyor. Peki Gelecek Realist Tuzla ev fiyatları ne kadar?

Tuzla emlak fiyatları Haberi

Tuzla emlak fiyatları

Tuzla'daki dönüşüm ve yeni yatırımlar fiyatların artmasına neden oluyor. Değerleme sektörünün önde gelen kuruluşlarından EVA Gayrimenkul Değerleme Plus Bankalar Departmanı Yöneticisi Günay Akalın, bölgedeki en önemli yatırımlardan birinin marina projesi olduğunu söyledi.  Cami Mahallesi'nde inşa edilen Tuzla Marina Projesinin, ilçeyi gelişim grafiğinde en üst noktaya taşıdığını anlatan Akalın, proje kapsamında otel, alışveriş merkezi, tema park, akvaryum, business center ve 750 tekne kapasiteli marina bulunduğunu anlattı. Akalın, denizin üzerine konumlanacak otel ve binlerce deniz canlısının yer aldığı Türkiye'nin en uzun tüneline sahip akvaryumun 2016 yılında hayata geçirileceğini söyledi.  Bu yatırımla birlikte Tuzla'ya günübirlik ziyaretçi sayısının arttığını dile getiren Akalın, Şelale Park tesislerinden marinaya ulaşımı kolaylaştıracak nostaljik tramvay çalışmalarının devam ettiğini kaydetti. Akalın, önümüzdeki dönemde D-100 karayolu ile sahil arasında ulaşımı...