27 / 04 / 2024

Tuzla gayrimenkul ihalesi

Tuzla gayrimenkul ihalesi

Tuzla Belediye Başkanlığı; Aydınlı Mahallesi, Aydınlı Yolu Caddesi üzerinde yer alan akaryakıt ve servis istasyonu vasıflı gayrimenkul 6 milyon 458 bin 13 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Tuzla Belediyesi'nden 7 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Mülkiyeti Tuzla Belediye Başkanlığı'na ait olan akaryakıt ve servis istasyonu vasıflı gayrimenkul 7 milyon 128 bşn 147 TL bedel ile satışa çıkarıldı.

Tuzla'da 18.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Orhanlı Mahallesi Tuzla Organize Deri Sanayi Bölgesi'nde yer alan fabrika 18 milyon 300 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Tuzla'da 10.8 milyon TL'ye icradan satılık 2 gayrimenkul!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Merkez Mahallesi'nde yer alan 2 adet gayrimenkul toplamda 10 milyon 870 bin 829 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Tuzla'da 8 adet gayrimenkul satılıyor! 

Tuzla Belediye Başkanlığı, Tuzla'da İçmeler, Aydınlı ve Postane mahallelerinde yer alan 8 adet gayrimenkulü satıyor, iki adet gayrimenkulü de kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

K Tuzla Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Tuzla Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 60 milyon 150 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

İstanbul'da satılık ve kiralık gayrimenkul fırsatı! 5 ilçedeki 8 gayrimenkulün ihalesi 31 Ekim'de! 

İstanbul Anadolu Yakası Milli Emlak, İstanbul ili, Şile, Ümraniye, Üsküdar, Pendik ve Tuzla ilçelerinde yer alan 2 adet arsa ile 1 adet araziyi satıyor, 5 adet gayrimenkulü de kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Beyşehir Belediyesi Konya'da gayrimenkul satacak! İhalesi 20 Eylül'de!

Konya İli Beyşehir Belediye Başkanlığı, Konya Beyşehir Doğanbey'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Satış ihalesi 20 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Belediye 12 gayrimenkul satacak! İhalesi 15 Ağustos'ta!

Giresun Belediye Başkanlığı, Giresun Merkez Şeyh Keramettin Mahallesi'nde yer alan 12 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihalesi 15 Ağustos 2023 tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

Belediye arsa ve gayrimenkul satacak! İhalesi 9 Ağustos'ta!

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Van Tuşba'da yer alan arsa ve gayrimenkulü satışa çıkardı. Satış ihalesi 9 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Ankara Çankaya'da 4 gayrimenkul satılacak! İhalesi 24 Mayıs'ta!

Ankara Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Ankara Çankaya'da yer alan dört adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor.

Pursaklar Belediyesi'nden 6 gayrimenkul için satış ve kiralama ihalesi! Yatırımcılar dikkat!

Ankara İli Pursaklar Belediye Başkanlığı, Pursaklar ve Saray'da yer alan 6 gayrimenkul için satış ve kiralama ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Yıldırım Belediyesi, Bursa'da gayrimenkul satıyor! İhalesi 19 Temmuz'da!

Bursa İli Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa Yıldırım Karapınar Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 19 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

Kocasinan Belediyesi Konya'da 3 adet gayrimenkul satıyor! İhalesi 28 Haziran'da!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı, Ahievran Mahallesi'nde yer alan 3 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 28 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek.

Assan Gayrimenkul Tuzla projesi nerede? Assan Gayrimenkul Tuzla projesi fiyat listesi!

Assan Gayrimenkul Tuzla projesi nerede sorusunun yanıtı ve fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Assan Gayrimenkul Tuzla projesi ile ilgili detaylar...

Assan Gayrimenkul'den Tuzla'ya 323 konutluk yeni proje geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Assan Gayrimenkul, Tuzla'da 323 konutluk yeni proje inşa edecek. İşte proje detayları...

Emlak Konut GYO Tuzla Merkez ihalesi 12 Nisan'da! 

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Tuzla Merkez Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu 12 Nisan 2022 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Tuzla gayrimenkul ihalesi Haberi

Tuzla gayrimenkul ihalesi

Tuzla Belediye Başkanlığı; Aydınlı Mahallesi, Aydınlı Yolu Caddesi üzerinde yer alan akaryakıt ve servis istasyonu vasıflı gayrimenkul satışa sunuldu. Satışa konu olan gayrimenkul için 6 milyon 458 bin 13 TL bedel isteniyor. 

Tuzla Belediye Başkanlığından:
1 - Belediyemize ait taşınmaz hissesinin satışı; 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun 36. Maddesine göre, Belediyemiz Encümen Salonunda, 26.02.2019 Salı günü, Saat: 14:00'da Kapalı Teklif Usulüne Göre satış ihalesiyle yapılacaktır.

2 - Şartnameler Belediyemiz Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden 250,00₺ karşılığında satın alınabilir.
3 - İhaleye katılmak isteyenlerin Belediyeye müracaatı gerekmekte olup;
Şirketlerin;
a) Şartname Dosyası
b) İmza sirküleri,
c) Ticaret odası belgesi,
d) Geçici teminat.
Şahıslar;
a) Şartname Dosyası
b) Nüfus cüzdan sureti,
c) Yerleşim Yeri Belgesi
d) Geçici teminat.
Yukarıda belirtilen belgelerle birlikte ihale...