11 / 05 / 2024

Tuzla Hatboyu Caddesi ve altgeçidi açıldı mı

Tuzla Hatboyu Caddesi ve altgeçidi açıldı mı

Tuzla Belediyesi, Hatboyu Caddesi ve altgeçidindeki çalışmaları tamamlayarak yolu trafiğe açtı. Marmaray çalışmaları kapsamında kapalı olan altgeçidin trafiğe açılması, İçmeler ve Tuzla köprüsü arasındaki konumuyla D-100 karayoluna ulaşımda mesafeyi kısal

Tuzla Aydınlı 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Tuzla ilçesi, Aydınlı Mahallesi, Çamlıbelde Yolu Caddesi ve Çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli 13 Ocak 2023 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

Tuzla'da 6.4 milyon TL'ye satılık akaryakıt ve servis istasyonu!

Tuzla Belediye Başkanlığı; Aydınlı Mahallesi, Aydınlı Yolu Caddesi üzerinde yer alan akaryakıt ve servis istasyonu vasıflı gayrimenkul 6 milyon 458 bin 13 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Tuzla Belediyesi'nden 7.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Tuzla Belediye Başkanlığı, Aydınlı Mahallesi Aydınlı Yolu Caddesi üzerinde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 7 milyon 347 bin TL olarak belirlendi. 

Tuzla park alanı tesisi ihalesi 25 Eylül'de!

Tuzla Belediyesi, Aydınlı Mahallesi Gürpınar Caddesi'ndeki park alanında park alanı tesisi inşa edilmesi ve işletilmesi işi ihale ediyor...

Tuzla Belediyesi'nden 50.2 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Tuzla Belediyesi, Orhanlı Mahallesi Aşık Veysel Caddesi'ndeki 5 arsayı ihale ile satışa sunuyor. İhale 10 Nisan'da yapılacak..

Tuzla Belediyesi'nden Yeşildere Caddesi'ne park!

Tuzla Belediyesi, Tuzla Aydıntepe Mahallesi Yeşildere Caddesi üzerinde park alanı tesisi inşa edilmesi ve işletilmesi ihalesi düzenliyor..

Tuzla Evimkent park alanında park inşa edilmesi ihalesi 29 Haziran'da!

Tuzla Belediyesi, Hatboyu Caddesi Üzerindeki Evimkent Park Alanında park inşa edilmesi ve işletilmesi işi ihale ediyor..

Tuzla'da 14.4 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Tuzla Belediye Başkanlığı, Orta Mahallesi Üniversite Caddesi'nde bulunan gayrimenkulü satışa çıkardı. İmar durumu akaryakıt ve LPG istasyon alanı olarak belirlenen gayrimenkulün satış bedeli 14 milyon 462 bin 176 TL olarak belirlendi.

Tuzla'da 2 cadde arasındaki ulaşım sorunu çözüldü!

Tuzla Hürriyet Caddesi ile 19 Mayıs Caddesi arasında kalan dükkanlar ve daire kamulaştırıldı. Tuzla Belediyesi, bu binaları yıkarak 2 cadde arasındaki ulaşım sorununu kalıcı olarak ortadan kaldırdı.

Aç Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aç Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi,Abdullah Çelik tarafından 50 bin TL sermaye ile 2 Haziran'da Pendik, Batı Mahallesi, Hatboyu Caddesi'nde kuruldu.

Tuzla'da iki cadde birleşiyor!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Şifa Mahallesi’nde 19 Mayıs Caddesi ile Hürriyet Caddesi’nin birleşmesine engel olan 2 dükkan, 1 daire ve arkasında yer alan 1 arsanın 191 m2’lik kısmının kamulaştırılmasına karar verdi.

Satya Yapı Kriya Time Tuzla'da 1+1 evler 165 bin TL!

KRİYA Time Tuzla, Tuzla’nın en değerli arsalarından birinde, Hızır Reis Caddesi üstünde gözde lokasyonu ile trafik ve yol gürültüsü olmayan ancak çok kolay ulaşılabilen bir konumda yer alıyor.

Gölebatmaz Yapı İnşaat Malzemeleri Metal Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gölebatmaz Yapı İnşaat Malzemeleri Metal Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Uluğsu tarafından 50 bin TL sermaye ile 28 Aralık'ta Pendik, Batı Mahallesi, Hatboyu Caddesi, İntay İş Hanı'nda kuruldu.

Tuzla Hatboyu Caddesi ve altgeçidi açıldı mı Haberi

Tuzla Hatboyu Caddesi ve altgeçidi açıldı mı

Tuzla Belediyesi, ilçenin güney kesiminin D-100 karayolu ile bağlantı güzergahları arasında yer alan Hatboyu Caddesi ve Marmaray hattının altında kalan altgeçitteki çalışmaları tamamladı. Altgeçit ile Hatboyu Caddesi’nde yapılan çalışmalarla yol seviyesi eşitlendi. Tuzla Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalarda yaklaşık 1 km. uzunluğundaki yol ve çevresinde yapılan hafriyat, beton kaldırım, kilit taşı kaldırım, yağmur suyu hattı, orta refüj, taş duvar ve panel çit çalışmaları gerçekleştirildi. Yine aynı alanda şehir içi altyapı çalışmaları da hizmetler arasında yer aldı. Bu kapsamda doğalgaz deplase, içme suyu deplase, telefon ve fiberoptik hatları da yenilendi. Nitelikli yol malzemesi serimi ve asfalt serme çalışmalarının tamamlanmasıyla yol ve altgeçit trafiğe açıldı.


Yazıcı: "İlçemize hayırlı olsun"


Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla’nın İstanbul’da trafik yoğunluğu yaşamayan ender...