05 / 05 / 2024

tuzla hayvanat bahçesi

tuzla hayvanat bahçesi

50’den fazla hayvanın hologram teknolojisiyle yer aldığı Türkiye’nin İlk Holografik Hayvanat Bahçesi Nuh’un Gemisi HoloZoo, Türkiye’nin en fonksiyonel parkı Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkı’nda hizmete açıldı.

Gaziantep Hayvanat Bahçesi 15 Haziran'da yeniden açılacak!

Dünyanın en büyük hayvanat bahçeleri arsında yer alan Gaziantep Hayvanat Bahçesi, 15 Haziran'da yeniden ziyarete açılacak.

Ankara Hayvanat Bahçesi ne zaman açılacak?

Projelendirme aşamasında olan Ankara Hayvanat Bahçesi için çalışmalar devam ediyor. Ankara Hayvanat Bahçesi'nin 2021 yılında açılması bekleniyor.

Samsun Sarıgazel'e hayvanat bahçesi inşa edilecek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir yaptığı açıklamada, "Sarıgazel Tabiat Parkı içerisinde bin 700 dönümlük alan içerisinde yapılacak olan Hayvanat Bahçesi ile hayvan dostlarımızı doğal yaşam alanına taşıyacağız" diye konuştu.

Ufuk Hayvanat Bahçesi Turizm Emlak Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ufuk Hayvanat Bahçesi Turizm Emlak Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Aly Elsayed Salama ve Almoddather Alhadıdy ortaklığında kuruldu. 

Ankapark, Ankara Hayvanat Bahçesi projesi ile ihaleye çıktı!

Ankapark, Ankara Hayvanat Bahçesi projesi ile aynı anda ihale ediliyor. İhale 6 Eylül 2018 tarihinde gerçekleşecek...

Millet bahçesi projesi, şehircilik açısından çok önemli bir karar!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, " Millet Bahçesi Projesi şehircilik açısından çok önemli bir karar. 15 şehrimizde 15 eski stat yerine 'millet bahçesi' yapılacak" dedi...

Eskişehir Atatürk Stadı'nın yıkım protokolü imzalandı! Millet bahçesi oluyor!

Eskişehir Atatürk Stadı, millet bahçesi oluyor. Stadın millet bahçesine dönüştürülmesi kararı sonrası yıkım için protokol imzalandı.

Sakarya'daki Millet Bahçesi 63 bin metrekare olacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Millet Bahçesi yapılmasına ilişkin açıklama yaptı. Zeki Toçoğlu, Stadyumun arkasındaki arsa hem de Çark Mesireyi de projenin içine katarak 63 bin metrekarelik bir alanı bir şehir parkı olarak değerlendirmeyi planlıyoruz'' dedi.

Millet bahçesi nasıl olmalı?

Atatürk Havalimanı'nın yerine ne yapılacağı merak konusuyken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Atatürk Havalimanı'nı için ""Millet bahçesi yapılacak" açıklamasıyla konu başka bir evreye geçti...

Sakarya’da stat alanı Millet Bahçesi olacak!

Türkiye genelinde eski stat alanlarının yeşil alana dönüşünde önemli bir gelişme yaşandı. Sakarya’da eski stat alanının Millet Bahçesi olacak. 

Sakarya'daki eski stadın yerine Millet Bahçesi geliyor!

Sakarya’da düzenlenen mitingde halka hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sakarya'daki eski stadın yerine Millet Bahçesi yapılacağını müjdeledi...

Millet bahçesi için çalışmalar hemen başlayacak!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Eker, Diyarbakır'ın eski stadının Millet Bahçesi'ne dönüştürülmesi kararının kentte pozitif bir ilgiyle karşılandığını söyledi. Eker, çalışmaların hemen başlayacağını belirtti. 

Zeytinburnu'na millet bahçesi müjdesi!

İBB Başkanı Mevlüt Uysal, "İstanbul’da beş yerde daha millet bahçesi yapacağız. Bunlardan bir tanesini de Zeytinburnu’na yapacağız" dedi...

tuzla hayvanat bahçesi Haberi

tuzla hayvanat bahçesi


Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, dünya üzerinde nesli tükenmiş ve yaşamı devam eden hayvan türlerini bir araya getiren eşsiz bir projeye imza attı. 50’den fazla hayvanın hologram teknolojisiyle yer aldığı Türkiye’nin İlk Holografik Hayvanat Bahçesi Nuh’un Gemisi HoloZoo, Türkiye’nin en fonksiyonel parkı Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkı’nda hizmete açıldı.


Nuh’un Gemisi’nden ilham alınarak Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkı içinde tasarlanan yapı, birbirinden farklı coğrafyalardan 50’den fazla yakın nesli tükenmiş ve yaşamı devam eden hayvanın hologram teknolojisiyle yer aldığı benzersiz bir hayvanat bahçesine dönüştü. Türkiye’nin ilk ‘Holografik Hayvanat Bahçesi’ projesi, dünyanın en popüler teknolojilerinden biri olan ‘Free Format Hologram Sistemi’ ile Tuzla'da hayata geçti. Hayvan türleri, birebir boyutlarıyla Nuh’un Gemisi’nden ilham alınarak hazırlanan yapı içerisinde bir araya geldi.


Nuh’un Gemisi HoloZoo...