05 / 05 / 2024

Tuzla İçmeler A.Ş. termal tesis

Tuzla İçmeler A.Ş. termal tesis

Evliya Çelebi'nin Seyahatnamesi'nde anlattığı, Fatih Sultan Mehmet'ten Atatürk'e kadar birçok devlet adamının şifa bulduğu tarihi Tuzla İçmeleri, 60 milyon TL'lik yatırımla modern bir tesise kavuştu.

Yeşil GYO ilk 9 ayda 16.1 milyon TL hasılat elde etti! Innovia 4 projesinde son durum netleşti! 

Yeşil GYO tarafından 2023'ün ilk 9 ayına ilişkin faaliyet bilgileri ve gelişmeler açıklandı. Peki Yeşil GYO Innovia 4 projesinde son durum ne oldu? İşte ayrıntılar...

İş Bankası'ndan emeklilere promosyon müjdesi: Son gelişmeler ve miktarlar!

İş Bankası, emekli vatandaşlara yönelik promosyonlarda cömert bir tutum sergilemektedir. İş Bankası'nın emeklilere verdiği promosyon miktarıyla ilgili son gelişmeler aşağıda yer almaktadır.

Tuzla'da 233 metrekarelik konut imarlı arsa fırsatı! Megakentte arsa sahibi olabilirsiniz! 

Tuzla Belediyesi, İstanbul ili, Tuzla ilçesi, İçmeler Mahallesi'nde yer alan 233 metrekarelik arsayı satıyor. Peki Tuzla İçmeler'de yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Altın fiyatları tuzla buz oldu! 1 gram bile altını olanın aklı çıktı! Son dakika altın fiyatları 30 Ağustos 2022

Son dakika altın fiyatlarındaki gelişmeler haftanın ikinci işlem gününde yakından takip ediliyor. Milyonlarca kişi bugün gram altın bugün ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Sorularının yanıtlarını araştırıyor. Altın bugün resmen tuzla buz oldu. İşte son dakika atın fiyatları 30 Ağustos 2022...

Altın fiyatları resmen tuzla buz oldu! Kıyıda köşede 1 gram altını olanlar acil bakın! 27 Ağustos 2022 altın fiyatları

Son dakika altın fiyatlarındaki gelişmeler hafta sonunun ilk gününde yakından takip ediliyor. Milyonlarca kişi bugün gram altın bugün ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Sorularının yanıtlarını araştırıyor. Altın bugün resmen tuzla buz oldu. İşte son dakika atın fiyatları 26 Ağustos 2022...

Msn Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla Şubesi açıldı!

Msn Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla Şubesi bugün Tuzla'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Nejat Erbil Ağman tarafından açıldı.

İdepa İdeal Geri Dönüşüm Pazarlama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi açıldı!

İdepa İdeal Geri Dönüşüm Pazarlama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi 1 milyon 350 bin TL sermaye bedeli ile Ali Muslu tarafından açıldı.

Tuzla İçmeler’deki askeri alanın plan değişikliğine itirazlar kabul edildi!

Tuzla ilçesi İçmeler Mahallesi'nde imara açılan 168 bin metrekare büyüklüğündeki askeri alanın planları, itirazlar üzerine yeniden değiştirildi. AVM, otel ve konut imarına açılan askeri alana itirazlardan sonra “park” ve “devlet ormanı” fonksiyonları ilave edildi. 

Tuzla'daki askeri alanın imara açılmasına tepki!

İstanbul Tuzla ilçesi Aydınlı ve İçmeler mahallelerinde yer alan askeri alanın bir bölümü yapılaşmaya açılıyor.

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi açıldı!

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi bugün Tuzla'da 300 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin tarafından açıldı.

Tuzla'da 168 bin metrekarelik alan imara açıldı!

Tuzla İçmeler’de yaklaşık 168 bin metrekare büyüklüğündeki askeri alan imara açıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yeni konut alanı ilan edilen askeri alanda; AVM, otel ve konutlar inşa edilecek. 

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı'dan metro tepkisi!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, İBB Meclisi’nde yaptığı konuşmasında Tuzla metrosunun açılma tarihinin farklı olduğunu dile getirerek metro inşaatının son durumu hakkında bilgi talep etti. 

Migros 520'nci şubesini Tuzla'da açtı!

66 yıldır Türkiye'nin 81 ilinde hizmet veren perakende markası Migros, 520'nci mağazasını Tuzla Port'ta açtı. 

Tuzla İçmeler A.Ş. termal tesis Haberi

Tuzla İçmeler A.Ş. termal tesis

Evliya Çelebi'nin Seyahatnamesi'nde anlattığı, Fatih Sultan Mehmet'ten Atatürk'e kadar birçok devlet adamının şifa bulduğu tarihi Tuzla İçmeleri, 60 milyon TL'lik yatırımla modern bir tesise kavuştu. Tuzla içmeleri A.ş. Yönetim Kumlu Başkanı Koksal Köse, 80 odalı İstanbul Medikal Termal Kaplıca Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi'nde şifalı sulardan gelen doğal tedavi yöntemleriyle modern tıbbın imkanlarını bir araya getirdiğini belirtti. 


Tuzia İçmeleri A.Ş. çatısı altında kurulan İstanbul Medikal Termal, uzman doktorları ve sağlık personeliyle şifalı suların tedavi gücünü bilimsel yöntemlerle bir arada sunuyor. Termal tesiste, teşhisten tedavi ve hasta takibine kadar geniş yelpazede hizmet veriliyor. Merkezde 52 standart odanın yanı sıra 16 termal oda, sekiz connected oda ve iki engelli odası ile iki de süit oda yer alıyor. Ayrıca beşi tedavi amaçlı olmak...