02 / 05 / 2024

Tuzla Kadıköy yolu

Tuzla Kadıköy yolu

1986 yılında E-5 Karayolu'nun İstanbul-Tuzla arasında kalan 40 kilometrelik bölümü İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne devredilmiş. 40 kilometrelik bölümüne dev bir bulvar yapılacakmış ve yol boyunca iş merkezleri kurulacakmış.

İş GYO Tuzla'da konut, Kadıköy'de otel yapacak!

İş GYO, Tuzla'da konut projesi, Kadıköy'de ise otel projesi hayata geçirmeyi planlıyor. Şirket projelerin fizibilite raporlarını yayınladı. 

İş GYO Tuzla ve Kadıköy projelerinin maliyetini açıkladı!

İş GYO, KAP'ta Tuzla'da hayata geçireceği konut projesi ile Kadıköy'de yüzde 45 ortak olduğu otel projesinin tahmini maliyetlerini açıkladı..

Kadıköy Selamiçeşme Köprüsü yıkılıyor!

Selamiçeşme Köprüsü 1 Şubat Çarşamba gününden itibaren yaya ve araç trafiğine kapatılarak yıkılacak. Köprünün yerine bünyesinde bisiklet yolu ile engelli erişimine uygun yaya yolu bulunan ve projesi Kadıköy Belediyesi tarafından yaptırılan iki şeritli bir karayolu altgeçidi yapılacak.

Kadıköy-Kartal Metrosu Tuzla Belediyesi’ne kadar ulaşacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mimar Kadir Topbaş, Kadıköy-Kartal metro hattı üzerinden Yakacık'tan Kaynarca'ya erişecek Kartal-Kaynarca metro inşaatını inceledi. Topbaş, “Bu hat, Tuzla Belediyesi’ne kadar ulaşacak” dedi.

Tuzla ve Kadıköy'de elektrik kesintisi!

İstanbul'da Tuzla'da ve Kadıköy'de bazı mahallelerde yarın elektrik kesintisi uygulanacak. Tuzla ve Kadıköy'ün bazı kesimlerine yarın elektrik verilemeyecek.

1981 yılında Kadıköy ile Bostancı arasında özel otobüs yolu yapılacakmış!

1981 yılında İstanbul Belediyesi, Kadıköy - Bostancı arasında özel otobüs yolu yapacakmış. Özel otobüs yolu projesi İçişleri Bakanlığı tarafından onaylanarak belediyeye göndermiş ve Kadıköy Meydanı da yeniden düzenlenecekmiş.

Kadıköy'de lodos köprünün korkuluklarını yıktı!

Kadıköy'de lodos köprünün korkuluklarını yıktı. Kadıköy' de şiddetli lodos nedeniyle tren yolu üst geçidinin korkulukları yola düştü, üst geçidin altında park halindeki otomobil zarar gördü.

Holiday Inn İstanbul Tuzla Bay ve Holiday Inn Kadıköy bu yıl sonu hizmete girecek!

InterContinental Oteller Grubu (IHG), Holiday Inn markasıyla Tuzla ve Kadıköy'deki yeni otellerini bu yılın sonunda hizmete açacak... Holiday Inn Kadıköy'de 127 normal 4 suit oda, Tuzla'da ise 140 oda yer alacak...

Kadıköy metrosu Tuzla'ya uzayacak!

Kadıköy-Kartal metrosu'nun Tuzla'ya kadar uzatılması planlanıyor, İBB Başkanı Kadir Topbaş çalışmaların başladığını belirtti

Kadıköy Life Dergisi'nin kapak başlığı: Sahil Yolu'na inanılmaz projeler geliyor!

Kadıköy Life Dergisi'nin 45'inci sayısının kapak başlığı, "Sahilyolu'na inanılmaz projeler geliyor" oldu!

Kadıköy'de risk altındaki 15 bin bina kentsel dönüşümü bekliyor!

İstanbul depremine hazırlık için, Kadıköy'deki binaların yenilenmesi gerektiğine dikkat çeken Kadıköy Belediyesi, hazırladığı imar artışlarını içeren yeni imar planlarını, Kadıköy Belediye Meclisi'ne sundu

Kadıköy Altıner Residence'ta metrekaresi 5 bin TL'ye!

Altıner Residence, eski bir Çin öğretisi olan Feng Shui'den ilham alınarak tasarlandı. Kadıköy Feneryolu'nda yükselen Altıner Residence, Bağdat Caddesi'ne yakın konumuyla ön plana çıkıyor

Kadıköy'de icradan 900 bin TL'ye satılık konut!

Kadıköy 3. İcra Müdürlüğü, İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Bostancı Mahallesi, Yazmacı Tahi Mevkii, 317 ada, 21 parselde yer alan 1.118 metrekare alanlı apartmanda 2. kat 8 nolu daireyi satışa sunuyor

Tuzla Kadıköy yolu Haberi

Tuzla Kadıköy yolu



Dev bulvar... İstanbul'un Anadolu Yakası'na yapılacak 40 kilometrelik dev bulvar için Bayındırlık ve İskan Bakanı Safa Giray, ''Paris'in Champs Elysee'si gibi olacak'' dedi.


İstanbul-Tuzla yolu genişletiliyor 


YENİ ŞEHİR


E-5 Karayolu'nun İstanbul-Tuzla arasında kalan 40 kilometre uzunluğundaki bölümüne dev bir bulvar yapılacak ve yol boyunca iş merkezleri kurulacak


Bayındırlık ve İskan Bakanı Safa Giray, 40 kilometrelik bölümün Büyükşehir Belediyesi'ne devredildiğini bildirdi.




Yeni şehir


Abdullah ÖĞÜLMÜŞ


   BAYINDIRLIK ve İskan Bakanı Safa Giray, ''E-5 karayolunun İstanbul-Tuzla arasındaki 40 kilometrelik bölümünü...