29 / 04 / 2024

Holiday Inn İstanbul Tuzla Bay ve Holiday Inn Kadıköy bu yıl sonu hizmete girecek!

Holiday Inn İstanbul Tuzla Bay ve Holiday Inn Kadıköy bu yıl sonu hizmete girecek!

InterContinental Oteller Grubu (IHG), Holiday Inn markasıyla Tuzla ve Kadıköy'deki yeni otellerini bu yılın sonunda hizmete açacak... Holiday Inn Kadıköy'de 127 normal 4 suit oda, Tuzla'da ise 140 oda yer alacak...



InterContinental Oteller Grubu (IHG), Holiday Inn markasıyla gelişimine devam ediyor. Troyka Turizm Otelcilik ve İnşaat A.Ş. ile imzalanan franchise anlaşmasıyla faaliyetine başlayacak Holiday Inn İstanbul Tuzla Bay; bu yılın son çeyreğinde açılacak. 


140 odalı Holiday Inn İstanbul Tuzla Bay; Holiday Inn’in Açık Lobi konsepti ile geliştiriliyor.  180 derecelik deniz manzarasına sahip Holiday Inn İstanbul Tuzla Bay, ulaşım açısından da kolay bir alanda yer alıyor. 


Ayrıca Holiday Inn, 2014’ün sonlarına doğru Holiday Inn Kadıköy'ü de açmaya hazırlanıyor. 127 odanın yer alacağı Holiday Inn Kadıköy'de bir de 4 adet suit oda yer alacak. 


Holiday Inn Kadıköy'de mini spor salonu, bar ve restoranlar bulunacak. Holiday Inn Kadıköy; Defne Otelcilik ve Turizm A.Ş. ile franchise anlaşması altında faaliyet gösterecek. 


Boğaziçi Köprüsü’ne yakın olan Holiday Inn Kadıköy; Fenerbahçe Stadyumu’na da sadece yürüme mesafesinde,  Marmaray  ve Metrobüs de dahil olmak üzere ana ulaşım hatlarına yakın mesafede inşa ediliyor. 


Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


Geri Dön