30 / 04 / 2024

Holiday Inn İstanbul Tuzla Bay

Holiday Inn İstanbul Tuzla Bay

InterContinental Oteller Grubu (IHG), Holiday Inn markasıyla Tuzla ve Kadıköy'deki yeni otellerini bu yılın sonunda hizmete açacak... Holiday Inn Kadıköy'de 127 normal 4 suit oda, Tuzla'da ise 140 oda yer alacak...

Hilton Garden Inn İstanbul Ümraniye açıldı!

Hilton Garden Inn İstanbul Ümraniye kapılarını açtı. Otelin 7 süit dahil olmak üzere 240 odası bulunuyor.

Holiday Inn Bursa City Centre Otel 15 Mart'ta açılıyor!

Bursa Kent Meydanı'nda, uluslararası hotel zincirlerinden Holiday Inn Bursa City Centre oteli 15 Mart'ta kapılarını açıyor.

Ankara Holiday Inn, İtalyan Isvea'yı tercih etti!

Ankara Çukurambar mevkiinde bulunan Holiday Inn, beş yıldızlı otelindeki 135 banyosunu yenilemek için ISVEA'nın, özgün ve fonksiyonel tasarıma sahip Sistema Z serisini tercih etti.

2004 yılında Ataköy Marina ve Galleria 120 milyon dolara satılmış!

2004 yılında Özelleştirme İdaresi'nin satışa çıkardığı Ataköy Marina, Galleria ile Crowne Plaza ve Holiday Inn, Denizciler Ataköy Ortak Girişim Grubu'na 120 milyon dolara (170 trilyon) satılmış.

2004 yılında Ataköy Grubu Şirketleri satışa çıkarılmış!

2004 yılında Özelleştirme İdaresi, Ataköy sahilinde bulunan Ataköy Marina, Galleria Alışveriş Merkezi ve Holiday Inn ve Crown Plaza otellerinin yüzde yüzünü teklif toplama yöntemiyle satışa çıkarmış.

Şişli İnn Levent Evleri 60 ay 0 faiz ile ödeme imkanı!

İstanbul Levent'te Ünal İnşaat ve Özler İnşaat işbirliği ile hayata geçirilen Inn Levent projesi 17 bin metrekare üzerinde 200 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa ediliyor.

Levent Inn İstanbul Şişli ödeme koşulu!

Ünal İnşaat ve Özler İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Levent Inn İstanbul Şişli ödeme koşulu kapsamında 60 ay taksit uygulanıyor.

Beşiktaş Levent Inn İstanbul iletişim!

Toplam 650 bağımsız birimden meydana gelen proje 21 kattan meydana geliyor. Beşiktaş Levent Inn İstanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 679 58 58 olarak belirlendi.

İstanbul İnn Levent'te metrekaresi 4 bin dolardan başlayan fiyatlarla!

200 milyon dolarlık yatırımla hayata geçecek 'İstanbul INN Levent1 2016'da teslim edilecek. ÜNAL İnşaat ve Özler İnşaat'ın 200 milyon dolarlık yatırımla hayata geçireceği İstanbul INN Levent'in ilk bloku satışta.

Ünal İnşaat İstanbul Inn Levent görselleri!

Kanyon AVM’ye 300 metre mesafede bulunan İstanbul Inn Levent'in ilk bloğunda 130 adet daire satışa sunuldu. Proje İstanbul'un Şişli ilçesinde yükseliyor. İşte Ünal İnşaat İstanbul Inn Levent görselleri...

İstanbul INN Levent satışa çıktı!

Ünal İnşaat ve Özler İnşaat, sektördeki tecrübe ve birikimlerini İstanbul INN Levent'te bir araya getiriyor. 200 milyon dolarlık bir yatırımla projelendirilen İstanbıl INN Levent'in ilk bloğu satışa çıktı.

Beşiktaş İstanbul Inn Levent fiyatları!

Beşiktaş İstanbul Inn Levent fiyatları daire tiplerine göre farklılık gösteriyor. Toplam 650 adet bağımsız birimden oluşan proje 15 bin 250 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Şişli İstanbul Inn Levent ulaşım!

Şişli İstanbul Inn Levent ulaşım bilgilerine göre proje, Kanyon AVM’ye 300 metre uzaklıkta bulunuyor. İlk etabı 8 Mayıs Cuma günü satışa sunulacak olan proje 27 katlı tek bloktan oluşuyor.

Holiday Inn İstanbul Tuzla Bay Haberi

Holiday Inn İstanbul Tuzla Bay

InterContinental Oteller Grubu (IHG), Holiday Inn markasıyla gelişimine devam ediyor. Troyka Turizm Otelcilik ve İnşaat A.Ş. ile imzalanan franchise anlaşmasıyla faaliyetine başlayacak Holiday Inn İstanbul Tuzla Bay; bu yılın son çeyreğinde açılacak. 


140 odalı Holiday Inn İstanbul Tuzla Bay; Holiday Inn’in Açık Lobi konsepti ile geliştiriliyor.  180 derecelik deniz manzarasına sahip Holiday Inn İstanbul Tuzla Bay, ulaşım açısından da kolay bir alanda yer alıyor. 


Ayrıca Holiday Inn, 2014’ün sonlarına doğru Holiday Inn Kadıköy'ü de açmaya hazırlanıyor. 127 odanın yer alacağı Holiday Inn Kadıköy'de bir de 4 adet suit oda yer alacak. 


Holiday Inn Kadıköy'de mini spor salonu, bar ve restoranlar bulunacak. Holiday Inn Kadıköy; Defne Otelcilik ve Turizm A.Ş. ile franchise anlaşması altında faaliyet gösterecek. 


Boğaziçi Köprüsü’ne yakın olan Holiday Inn Kadıköy; Fenerbahçe...