04 / 05 / 2024

Tuzla Konakları 2

Tuzla Konakları 2

Tuzla Konakları 2 projesi İstanbul Tuzla'da hayata geçiriliyor. Projede 5+1 bahçe dublekslerinin fiyatları 300 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Tuzla Konutları 2'de 213 bin TL'den başlayan fiyatlar!

İstanbul Tuzla'da hayata geçirilen Tuzla Konakları 2 projesinde fiyatlar 213 bin TL'den başlıyor. Teslimler hemen gerçekleşiyor...

Tuzla Konakları 2'de fiyatlar açıklandı! 185 bin TL'ye 2+1!

Ane Yapı'nın hayata geçirdiği ve Tuzla Konakları projesinin ikinci etabı olan Tuzla Konakları İki projesinde banka kredisi kullanımına uygun ödeme koşulları mevcut durumda...

Tuzla Konakları 2'nin inşaat çalışmaları başladı!

Ane İnşaat'ın hayata geçirdiği Tuzla Konakları projesinin ikincisi için çalışmalar başladı. Tuzla Konakları 2, Tuzla Konakları'nın hemen yanında yükselecek

İstanbul Tuzla Belediyesi 2 adet taşınmazı 10 yıllığına kiralayacak!

İstanbul Tuzla Belediyesi Cami ve Aydıntepe Mahallesinde yer alan 2 adet taşınmazı 10 yıllığına kiraya vereceğini ilan etti. Resmi Gazete'de yayımlanan ilanda konuya ilişkin tüm detaylar açıklandı.

TOKİ Tuzla kuraları çekiliyor! Tuzla TOKİ 2+1 ve 3+1 sorgulama ekranı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Tuzla projesinde yer alan konutların kuraları çekiliyor. İşte Tuzla TOKİ 2+1 ve 3+1 sorgulama ekranı...

Tümkar Metal Makina Ve Yat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tümkar Metal Makina Ve Yat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Karakaş tarafından kuruldu.

Makse İnşaat Turizm Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Makse İnşaat Turizm Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Nadiroğlu tarafından kuruldu.

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Yenigün tarafından kuruldu.

Gazali İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gazali İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hamza Sirkeci tarafından kuruldu.

Metafors Mühendislik Makina Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Metafors Mühendislik Makina Ve Danışmanlık Limited Şirketi Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ata Şen ve Mehmet Bülbül ortaklığında kuruldu.

Güneri Altunizade Konakları 2. Etap satışları başladı! Yaşam 2024'te başlayacak!

Güneri Altunizade Konakları projesinin 2. Etap satışlarının başladı.  Güneri Altunizade Konakları'nda yaşan bir sene sonra başlayacak.

Zincir Otomotiv İnşaat Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zincir Otomotiv İnşaat Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Esat Ekşi tarafından kuruldu.

Vohal Çelik Metal İmalat İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vohal Çelik Metal İmalat İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Yumruk tarafından kuruldu.

Güneri Altunizade Konakları 2. Etap nerede? Güneri Altunizade Konakları fiyat listesi!

2. Etap satışlarının başladığı Güneri Altunizade Konakları 2. Etap nerede? Güneri Altunizade Konakları fiyat listesi açıklandı mı?

Güneri Altunizade Konakları 2. Etap satışta! Anadolu Yakası'nın kalbinde yeni proje!

Güneri Altunizade Konakları'nda 2. Etap satışları başladı. Az katlı mimarisiyle dikkat çeken projede yer alan konutların teslimleri 1 yıl sonra yapılacak.

Tuzla'da 2 adet konut satılıyor! Megakentte ev sahibi olmak isteyenlere fırsat!

Tuzla Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Tuzila ilçesi, İçmeler Mahallesi'nde yer alan 2 adet konutu satıyor. Ev alacaklara büyük fırsat! Hemen bakın!

Tuzla Konakları 2 Haberi

Tuzla Konakları 2

6 blok halinde yükselen Tuzla Konakları'nda 48 adet daire yer alıyor. Projede dairelerin alanları  110 metrekare ile 187 metrekare arasında değişiyor.


Blokların 2-5 katlı olarak tasarlandığı Tyzla Konutları 2'da satış sürecine devam ediliyor. Projede daireler 2+1, 3+1 ve 5+1 dubleks dizayn edildi.



Konut teslimlerinin hemen gerçekleştiği Tuzla Evleri 2'de satışı devam eden 187 metrekare 5+1 bahçe dubleksleri 300 bin TL'den satılıyor.


Banka kredisi ile konut sahibi olunan Tuzla Konutları 2 Ane İnşaat'ın sosyal imkanları arasında, yarı olimpik yüzme havuzu, yürüyüş parkurları, kapalı otopark ve güvenlik hizmeti yer alıyor.


Telefon: 0216 582 02 05

Web Adresi: www.tuzlakonaklari.com

Merve...