11 / 05 / 2024

Tuzla Marina teslim

Tuzla Marina teslim

Türkiye’nin yat kapasitesi bakımından en büyük 3. marinası olan Anadolu Yakası Tuzla Marina Mart 2015'te açılıyor. Marinada AVM, tema park ve otel de ter alacak.

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler'in teslim tarihi resmen belli oldu!

İBB iştiraki KİPTAŞ tarafından inşa edilen Tuzla Meydan Evler projesinin teslim tarihi resmen belli oldu. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt yaptığı açıklamada söz konusu projenin 10 Aralık tarihinde teslim edileceğini müjdeledi.

KİPTAŞ'tan erken teslim müjdesi! Tuzla Meydan Evler o tarihte teslim edilecek!

İBB iştiraki KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Tuzla Meydan Evler projesinde erken teslim müjdesi geldi. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt yaptığı açıklamada söz konusu projenin 3 Aralık tarihinde teslim edileceğini söyledi.

Deprem ve koronavirüs riski, rotalarını teknede yaşama çevirdi!

Deniz ve doğa tutkunu Önem ve Serhan Oğuz çifti, deprem ve koronavirüs riski sebebiyle yaşamlarının büyük bir bölümünü, Tuzla Marina'ya demirledikleri teknelerinde sürdürüyor.

Realist Tuzla'da 325 bin liraya 2+1! Hemen teslim!

Gelecek Yapı imzası ile Tuzla'da hayata geçirilen Realist Tuzla projesinde 2+1 daireler 325 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Projede daireler hemen teslim ediliyor...

Marina 24 Mart 2020'de teslim!

İstanbul Büyükçekmece'ya bağlı Mimaroba Mahallesi'nde yüksele Marina 24 projesinde dairelerin 2020 yılının Mart ayında teslim edilmesi planlanıyor...

Realist Tuzla'da hemen teslim daireler 215 bin TL'ye!

Realist Tuzla'da hemen teslim daireler 215 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede kalan son daireler alıcılarını bekliyor...

Tuzla Şahsuvaroğlu Ambiyans ne zaman teslim?

Tuzla Şahsuvaroğlu Ambiyans ne zaman teslim? sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor.  17 dönüm alan üzerinde yükselen projede satışlar başladı.

Siltaş Marina ne zaman teslim?

Siltaş Marina projesi 8 bin metrekare üzerinde 20 katlı 2 blok olarak yükseliyor. Peki Siltaş Marina ne zaman teslim edilecek?

Zer Tuzla Marina geliyor! Yeni proje!

Ceylan İnşaat 2018 yılına Zer Tuzla Marina projesi ile başlayacağını önceden duyurmuştu. Zer Tuzla Marina 576 daire, 22 villa ve 2 ticari alandan meydana geliyor. 

Tuzla yatırım projeleriyle yükseliyor!

Kamu yatırımları, ulaşım, teknoloji, sağlık gibi yatırımlarıyla yükselen bölge Tuzla, marina projesiyle daha da değerleniyor. 

Zer Tuzla Marina, Zer Mecidiyeköy, Zer Levent projeleri geliyor!

Ceylan İnşaat, 2017 yılını 4 proje, 340 konut satışı ve yüzde 20’lik bir büyümeyle geride bıraktı. Ceylan İnşaat'tan 2018 yılında 3 yeni proje geliyor... 

Marina Ankara'da hemen teslim daireler 10 bin TL peşinatla!

Marina Ankara'da ilk sene 10 bin TL peşinat ödenerek hemen teslim daire sahibi olunabiliyor. Proje Ankara Çankaya Oran'da inşa ediliyor...

Tuzla Marina Projesi'ne birincilik ödülü!

Tuzla Belediyesi, AK Parti 6. Yerel Yönetimler Arası Proje Yarışması'nda "Tuzla Marina Projesi" ile "Kent Ekonomilerine Katkı Projesi" dalında birincilik ödülünü kazandı.

Tuzla Marina teslim Haberi

Tuzla Marina teslim

Marinayı Tuzla Belediyesi’nin yaptığını açıklayan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, ihale dosyasında şart koştuğu çalışanların Tuzla’dan olması maddesiyle, yaklaşık 3 bin Tuzlalı’ya farklı iş kollarında istihdam sağlayacaklarını belirtti. Yazıcı, 185 bin metrekareye yayılan marinada 840 yat parkı ve 200 kapasiteli balıkçı barınağının yanında alışveriş alanlarından restoranlara ve eğlence parklarına kadar bir çok farklı bölümün yer alacağını söyledi.


Yıllık 25 milyon ziyaretçi beklenilen Tuzla Marina’nın bölgenin çehresini değiştireceğini anlatan Yazıcı, "Tuzla’da kent mirasına kazandırılabilecek en güzel eserlerden birisini hazırlamanın heyecanını yaşıyoruz. Marina, denizcilik sektöründe her türlü imkana sahip olan Tuzla’nın her alanda ilerlemesine katkı sağlayacak. Mart 2015’te Tuzla Marina’nın hizmete açılmasıyla Tuzla, dünya çapında tanınan, bilinen ve dünyanın her yerinden ziyaretçi ağırlayacak bir şehir olacak" şeklinde konuştu.   


Yakıt ikmali, bakım...