22 / 07 / 2024

Tuzla Mimarlık iletişim

Tuzla Mimarlık iletişim

Tuzla Mimarlık Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile Osman Can, Semih Yolum ve Seyat Kökbalık tarafından kuruldu.

Karbağ Mimarlık İnşaat Ve Elektrik Limited Şirketi kuruldu!

Karbağ Mimarlık İnşaat Ve Elektrik Limited Şirketi bugün Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Esra Karakaya tarafından kuruldu.

Nefka Mimarlık İnşaat Tekstil Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nefka Mimarlık İnşaat Tekstil Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Altunbaş, Köksal Altunbaş ve Necmettin Altunbaş ortaklığında kuruldu.

Taşmektep Mimarlık Mühendislik İnşaat Dizayn Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşmektep Mimarlık Mühendislik İnşaat Dizayn Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Konur tarafından kuruldu.

Nova Art Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova Art Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Okan Karabulut tarafından kuruldu.

Kuştaş Mühendislik Mimarlık Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuştaş Mühendislik Mimarlık Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Canip Kuştaş tarafından kuruldu.

Anvil Grup Gayrimenkul Yatırım İnşaat Gıda Maddeleri Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anvil Grup Gayrimenkul Yatırım İnşaat Gıda Maddeleri Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Şevval Örs tarafından kuruldu.

Proje99 Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proje99 Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Talha Sütyemez tarafından kuruldu.

Balsa Mimarlık İnşaat Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balsa Mimarlık İnşaat Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Er ve Yasin Çolak ortaklığında kuruldu.

Denkar Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Denkar Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da Fikri Taha Mete ve Yunus Çağatay Akça ortaklığında kuruldu.

Avensa Yapı Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Avensa Yapı Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da Ayla Tokgöz Odabaş ve İskender Civil ortaklığında kuruldu.

Motto Planlama Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Motto Planlama Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da Şükrü Oğuzhan Çalışkan tarafından kuruldu.

Ns Proje Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ns Proje Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da Nuran Şahinoğlu Çokay ve Sonay Aydın ortaklığında kuruldu.

Mnt Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mnt Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Fırat Özyavuz tarafından kuruldu.

Tuzla Mimarlık iletişim Haberi

Tuzla Mimarlık iletişim

Tuzla Mimarlık Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile Osman Can, Semih Yolum ve Seyat Kökbalık tarafından kuruldu.

Tuzla Mimarlık Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Mimarlık, mühendislik inşaat ve müteahhitlik faaliyetleri, mühendislik, mimarlık hizmetleri, müşavirlik etüt işleri yapmak, yaptırmak, hem kendi maksat ve gayesi için, hem de başkalarının taleplerini karşılamak üzere her türlü plan, proje çizmek, çizdirmek fizibilite raporları hazırlamak, projeleri ve etütleri hazırlamak hazırlatmak, projeleri ve etütleri yapmak, yaptırmak, çizmek, metraj işlerini yapmak, montaj işlerini yapmak, taahhüt etmek, haritacılık yapmak, müşavirlik, komple proje yönetimi, araştırma ve teknik kontrollük yapmak, ihale dosyası tanzim ermek. 2-Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi...