30 / 04 / 2024

Proje99 Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Proje99 Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Talha Sütyemez tarafından kuruldu.



Proje99 Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Talha Sütyemez tarafından kuruldu.

Proje99 Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. Her türlü mimarlık ve mühendislik hizmetleri vermek. Şehir , imar ve proje planlamaları hazırlamak ve uygulamalarını yapmak. 2. Her türlü inşaat taahhüt işleri konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak ve yaptırmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılı binalar yapmak. 3. Her türlü çevre düzenleme işleri yapmak ve yaptırmak. 4. Konusu ile ilgili mimarlık ve mühendislik hizmeti vermek. -Şirket konusuyla ilgili gerekli her türlü makine, tesisat, nakil vasıtaları, cihaz, alet ve edevat ve sair menkul malları ve hakları satın alabilir veya satabilir, ithal ve ihraç edebilir, kullanabilir, kiralayabilir ve kiraya verebilir. -Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, işletebilir, kiralar, kiraya verebilir, kiralama yapabilir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti yapabilir, kat irtifakı ve kat mülkiyeti tesis edebilir. Tapu dairelerinde gayrimenkullerle ilgili her türlü cins tashihi, ifraz, tevhit, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. -Yurt içinde ve yurt dışından, teminatlı yahut teminatsız, her türlü borç alabilir. Şirketin sahip olduğu her türlü menkul ve gayrimenkulleri ile her türlü sabit tesis ve demirbaşları üzerinde gerek namına gerekse üçüncü şahıs ve tüzel kişiler namına teminat, kefalet, işletme rehini ve ipotek tesis edebilir, fek edebilir. Alacaklarına karşılık, ipotek veya rehin alabilir, borçlarının teminatı olarak veya üçüncü şahıslar lehine, ipotek yahut rehin verebilir, bu ipoteklerin terkinini talep edebilir, her türlü kefalet ve teminat verebilir.
 


Geri Dön