04 / 05 / 2024

tuzla mimarsinan spor kompleksi

tuzla mimarsinan spor kompleksi

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, seçim vaatleri arasında yer alan Şifa-Mimarsinan Spor Kompleksi’nin de açılışını gerçekleştirerek bölge halkına 14 dönümlük alanda yeni bir spor ve yaşam alanı kazandırdı.

Tuzla Belediyesi yap işlet modeliyle tesis yaptıracak! İhalesi 17 Ekim'de!

İstanbul İli Tuzla Belediye Başkanlığı, yap-işlet modeli ile spor alanı tesis inşa ettirecek. Söz konusu ihale 17 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Tuzla Mimarsinan Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Mimarsinan Mahallesi 726 Parsel ve Yakın Çevresine İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Tuzla’ya stadyum ve spor salonu müjdesi!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Tuzla’da yapılması planlanan spor yatırımlarıyla ilgili konuştu. Kasapoğlu, kente stadyum ve kapalı spor salonu müjdesi verdi.

Tuzla 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı! 

Tuzla ilçesi 30.04.2005 onaylı Aydıntepe, İçmeler, Şifa, Mimarsinan ve çevresi Nazım İmar Planında H:Serbest Plan notu tadilatına ilişkin 1/5000 ölçekli 24.11.2020 tasdik tarihli Nazım İmar Planı değişikliği askıya çıktı.

İBB'den Tuzla Belediyesi'ne kreş için yer tahsisi talebi!

İBB'nin 'Yer gösterin kreş yapalım' talebini eleştiren Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, "İBB’nin Tuzla’da 82 tane parseli var. Bu parsellerde hizmet alanları var, spor alanları var, sosyal ve kültürel alanlar var. Tüm bunlar varken ‘Siz bize yer gösterin biz kreş yapalım’ diyorlar” dedi.

İBB yeşil alan için düğmeye bastı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Beylikdüzü, Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattı istasyon çıkışları, Maltepe dolgu alanı atletizm sahası ve Tuzla Kafkale Spor Kompleksi'nin yeşil alanlarının yapım işi için ihaleye çıkıyor...

TOKİ Tuzla Aydınlı 2019 kura çekimi bugün!

TOKİ Tuzla Aydınlı 2019 kura çekimi bugün Ümraniye'deki Haldun Alagaş Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilecek. 500 daire sahiplerini bulacak...

Melikgazi Belediyesi TOKİ bölgesinde spor salonu yaptı!

MELİKGAZİ Belediyesi, Mimarsinan Demokrasi Mahallesi TOKİ bölgesinde çok amaçlı spor salonu yaptı. Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, spor salonunun, bundan böyle hem eğitime hem de spora katkı ve destek vereceğini söyledi.

Tuzla Belediyesi'nden 3 yeni park!

Mevcut park sayısını 103’e çıkaran Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Tuzla’daki bütün planlamalarımızda yeteri kadar spor alanı, yeşil alan, sağlık alanı, eğitim alanı ve yaşanabilir alanlar oluşturabilmek istedik.” dedi.

Melikgazi Mimarsinan'a çok amaçlı spor tesisi inşa edilecek!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Mimarsinan Bölgesi Demokrai Mahallesi'ne çok amaçlı sosyal ve spor tesisi inşa edeceklerini söyledi. Büyükkılıç, ''Bu tesisimiz bölgenin sosyal yaşamına renk katacak'' dedi.

Şifa-Mimarsinan Spor Kompleksi açıldı!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, seçim vaatleri arasında yer alan Şifa-Mimarsinan Spor Kompleksi’nin de açılışını gerçekleştirerek bölge halkına 14 dönümlük alanda yeni bir spor ve yaşam alanı kazandırdı.

Tuzla'da beş mahallenin imar planı tadilatı askıdan iniyor!

İstanbul Tuzla İlçesi, Aydıntepe - İçmeler - Aydınlı - Şifa - Mimarsinan Mahallesi ve Çevresi 220 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıdan iniyor...

Tuzla'da 220 parselin imar planı tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Tuzla İlçesi, Aydıntepe - İçmeler - Aydınlı - Şifa - Mimarsinan Mahallesi ve Çevresi 220 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıkartıldı...

tuzla mimarsinan spor kompleksi Haberi

tuzla mimarsinan spor kompleksi


Tuzla Belediyesi, içerisinde futbol, voleybol ve basketbol sahaları, tenis kortu, egzersiz alanı, yürüyüş yolları, fitness alanları, çocuk oyun alanı, kaydırak alanı ve kum havuzu, rekreasyon alanları bulunan Tuzla Belediyesi Şifa-Mimarsinan Spor Kompleksi’ni hizmete kazandırdı. Tesis, törenle hizmete açıldı. Törene, Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci, AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı, Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcıları, Tuzla Belediyesi Meclis Üyeleri, muhtarlar, spor kulüplerinin yöneticileri, sporcular ve bölge sakinleri katıldı. Eski Milli Futbolcular Hasan Özer, İlker Yağcıoğlu, Orhan Kaynak ve Şenol Fidan da açılışa katılanlar arasında yer aldı.


Kaliteli Yaşam Standardı Sunmak İstiyoruz

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Eğitim Kenti Tuzla ve Denizle Anılan Tuzla vizyonunda tüm...