04 / 05 / 2024

Tuzla Modern Park adres

Tuzla Modern Park adres

Tuzla Modern Park Konakları fiyatları 240 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. 182 adet adet konutun yer alacağı Tuzla Modern Park projesinde teslimler Mayıs 2014 yılında yapılıyor...

Fua Deniz Park resmen başlıyor! Emlak Konut GYO'dan Tuzla'ya 460 konutluk yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Tuzla'da inşa edeceği Fua Deniz Park projesi resmen başlıyor. Tuzla Fua Deniz Park'ta 460 konut ve 40 dükkan yer alacak.

Park Modern Vadi fiyat listesi Ekim 2023! Park Modern Vadi nerede?

Park Modern Vadi villa projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Park Modern Vadi fiyat ları ne kadar? Park Modern Vadi nerede? İşte detaylar...

Park Modern Vadi satışta! Yeni Proje

Ankara'da inşa edilen Park Modern Vadi projesi satışa çıktı. Peki, Park Modern Vadi projesindeki konut fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte proje hakkında merak edilen tüm detaylar...

Park Orman Tuzla'da teslimler Haziran 2024'te! 

Park Orman Tuzla projesinde konut satışları devam ediyor. Projede 5+1'den 9+1'e kadar değişen villalar yer alıyor. Peki Park Orman'da villa fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

İBB 9 ilçedeki park alanlarını satışa çıkardı!

İBB yönetimi, Beşiktaş, Başakşehir, Şişli, Esenler, Kağıthane, Eyüpsultan, Pendik, Şile ve Tuzla’daki park alanlarını satıyor.

Uşak Kent Park alanına modern lise yapılacak!

Uşak’a kazandırılan 120 bin metrekarelik Kent Park alanı yenilenmenin anahtarı oldu. Uşak Kent Park alanına modern lise yapılacak. 

Tuzla park alanı tesisi ihalesi 25 Eylül'de!

Tuzla Belediyesi, Aydınlı Mahallesi Gürpınar Caddesi'ndeki park alanında park alanı tesisi inşa edilmesi ve işletilmesi işi ihale ediyor...

Tuzla Belediyesi'nden Yeşildere Caddesi'ne park!

Tuzla Belediyesi, Tuzla Aydıntepe Mahallesi Yeşildere Caddesi üzerinde park alanı tesisi inşa edilmesi ve işletilmesi ihalesi düzenliyor..

Büyükçekmece'ye modern park geliyor!

Büyükçekmece Belediyesi, 19 Mayıs Mahallesi'nde bulunan ömrünü tamamlamış Saydağ park alanını tamamen yenileyerek,modern park inşa edecek.

Hakkari'ye modern park yapılacak!

Hakkari Belediye Başkan Vekili Epcim, kentin en önemli sorunlarından olan alt yapı ve su sorununu çözmek için hummalı bir çalışma başlattıklarını söyledi.

Tuzla Şifa Park Alışveriş Merkezi açıldı!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın vizyon projeleri arasında yer alan Şifa Park Alışveriş Merkezi açıldı.

Tuzla Evimkent park alanında park inşa edilmesi ihalesi 29 Haziran'da!

Tuzla Belediyesi, Hatboyu Caddesi Üzerindeki Evimkent Park Alanında park inşa edilmesi ve işletilmesi işi ihale ediyor..

Yıldız Park Modern Konutları'nda 2+1'ler 487 bin TL'ye!

Gaziosmanpaşa İş Ortaklığı tarafından İstanbul Caddesi üzerinde inşa edilen Yıldız Park Modern Konutları'nda son daireler satışta. 1+1'lerin satıldığı projede 2+1 dairelerin fiyatları 487 bin TL'den başlıyor.

Tuzla Modern Park adres Haberi

Tuzla Modern Park adres


İstanbul'un Anadolu yakasında Tuzla ilçesinde hayata geçirilen Modern Park Evleri projesi Taha İnşaat ve Mekay İnşaat İş Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Tuzla Modern Park projesinin içerisinde AVM ve spor kompleksi de inşa edilecek.


Tuzla Modern Park Konakları satılık 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dubleks daire seçeneklerinden oluşuyor. Tuzla Modern Park satış fiyatları 240 bin TL'den başlayarak değişiyor.


3 blok halinde yükselen Tuzla Modern Park Konakları teslim tarihi 2014 yılının Mayıs ayı olarak belirtiliyor. Tuzla Modern Park Konakları projesinde 82 metrekare ile 206 metrekare arasında değişen büyüklüklerde tasarlandı.


13 bin 500 metrekare arsa alanında inşa edilen Tuzla Modern Park Konakları 182 adet daireden meydana geliyor. Tuzla Modern Park satış ofisi ile...