18 / 05 / 2024

Tuzla park projeleri

Tuzla park projeleri

Mevcut park sayısını 103’e çıkaran Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Tuzla’daki bütün planlamalarımızda yeteri kadar spor alanı, yeşil alan, sağlık alanı, eğitim alanı ve yaşanabilir alanlar oluşturabilmek istedik.” dedi.

Fua Deniz Park resmen başlıyor! Emlak Konut GYO'dan Tuzla'ya 460 konutluk yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Tuzla'da inşa edeceği Fua Deniz Park projesi resmen başlıyor. Tuzla Fua Deniz Park'ta 460 konut ve 40 dükkan yer alacak.

Park Orman Tuzla'da teslimler Haziran 2024'te! 

Park Orman Tuzla projesinde konut satışları devam ediyor. Projede 5+1'den 9+1'e kadar değişen villalar yer alıyor. Peki Park Orman'da villa fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Tuzla park alanı tesisi ihalesi 25 Eylül'de!

Tuzla Belediyesi, Aydınlı Mahallesi Gürpınar Caddesi'ndeki park alanında park alanı tesisi inşa edilmesi ve işletilmesi işi ihale ediyor...

Tuzla Belediyesi'nden Yeşildere Caddesi'ne park!

Tuzla Belediyesi, Tuzla Aydıntepe Mahallesi Yeşildere Caddesi üzerinde park alanı tesisi inşa edilmesi ve işletilmesi ihalesi düzenliyor..

İş GYO'nun 2 projesine birden Gold LEED sertifikası!

İş GYO'nun Tuzla Teknoloji & Operasyon Merkezi ve Tuzla Karma Projeleri, LEED ile ödüllendirildi. 

TOKİ Tuzla ve Pendik projeleri için çalışmalar başladı!

Türkiye’nin konut ihtiyacını karşılamakta baş rolü oynayan TOKİ Tuzla ve Pendik projeleri için düğmeye bastı.

Tuzla Şifa Park Alışveriş Merkezi açıldı!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın vizyon projeleri arasında yer alan Şifa Park Alışveriş Merkezi açıldı.

Tuzla Evimkent park alanında park inşa edilmesi ihalesi 29 Haziran'da!

Tuzla Belediyesi, Hatboyu Caddesi Üzerindeki Evimkent Park Alanında park inşa edilmesi ve işletilmesi işi ihale ediyor..

Metro ve Havaray projeleri Tuzla’da konut fiyatlarını artırdı!

Tuzla’da, inşaatına çok yakın bir sürede başlanması beklenen metro ve Havaray projeleri, konut fiyatlarını etkiledi.

Bandırma'daki mimarlık temalı park için uluslararası yarışma!

Bandırma Güney Mahalleleri İçmesuyu Temini İnşaatı ve Bandırma İçme Suyu İletim Hattı İnşaatı temel atma törenlerinde konuşan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Bandırma’yı liman, organize sanayi ve tematik park projeleri ile Türkiye’nin vizyon şehri yapacaklarını söyledi.

Tuzla Piyade Okulu'na dev şehir parkı yapılacak!

Tuzla Piyade Okulu'nun da bulunduğu askeri alan için imar planı değişikliği yapıldı. Askeri alanın bir bölümüne 'günü birlik tesis' yapma izni verilirken, 58 bin metrekaresi ise 'Park Alanı' olacak.

Ali Ağaoğlu: Türkiye Ortadoğu’nun kalesi!

Cityscape Global dün Dubai’de kapılarını açtı. Fuarda Ağaoğlu 1453, Ağaoğlu Central Park projeleri ve Finans Merkezi’nin ön tanıtımını yapan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, fuarda Türkiye’nin tanıtımı görevini üstlendiklerini söyledi.

Aydoğan Park Tuzla güncel ev fiyatları!

Aydoğan Park Tuzla güncel ev fiyatları 405 bin TL'den başlayarak değişiyor. Aydoğan Park Tuzla'da daireler hemen teslim ediliyor...

Tuzla park projeleri Haberi

Tuzla park projeleri


Tuzla Belediyesi, park ve bahçe hizmetlerine 3 yeni eseri daha ekledi. 7500 m2 yüzölçümlü 3 yeni park ile mevcut park sayısını 103’e çıkaran Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Tuzla’daki bütün planlamalarımızda yeteri kadar spor alanı, yeşil alan, sağlık alanı, eğitim alanı ve yaşanabilir alanlar oluşturabilmek, Tuzla’da yaşamanın bir ayrıcalık olduğunu vurgulamak istedik.” dedi.

İstanbul’da mavi ve yeşilin doyumsuz zevkinin yaşandığı ender ilçelerden olan Tuzla’da, Tuzla Belediyesi’nin yeşil alan, park ve bahçe çalışmalarıyla çocuklar ve aileleri için yeni yaşam alanları oluşturuluyor. Tuzla Belediyesi tarafından Aydınlı Mahallesi Gürpınar Caddesi ile Kardeşler Sokak ve Evliya Çelebi Mahallesi Veysel Karani Sokak’ta yapılan yeni parklar, toplu açılış töreniyle hizmete açıldı. 7500 m2 yüzölçümüne sahip 3 parkta 397 adet ağaç dikildi. 5 adet kameriye ve...