29 / 04 / 2024

Tuzla Referans ne zaman teslim

Tuzla Referans ne zaman teslim

Tuzla Referans satılık daire tipleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlandı. Başlangıç fiyatı 119 bin TL olarak belirlenen projede yer alan konutlar 2015 yılının Eylül ayı içerisinde teslim edilecek...

Orient Blue Tuzla fiyatları ne kadar? Kasım ayına özel 36 ay vade fırsatı!

Orient Blue Tuzla projesinde 36 ay vade imkanı sağlanıyor. Orient Blue Tuzla projesinde yer alan konutların fiyatları 3 milyon 950 bin TL'den başlıyor.

Huma Yapı'dan Çengelköy'e 100 milyon TL'lik yatırım!

2008 yılında faaliyet göstermeye başlayan ve şimdiye kadar Avcılar, Halkalı, Tuzla, Güneşli, Çekmeköy, Sancaktepe ve Çengelköy’de pek çok sayıda konut projesine imza atan Huma Yapı, Çengelköy’deki yeni projesi için 100 milyon TL yatırım gerçekleştirecek.

İSTİM Tuzla fiyatları ne kadar?

İSTİM Tuzla fiyatları ne kadar sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte İSTİM Tuzla fiyatları ne kadar sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

İBB'den Tuzla Belediyesi'ne kreş için yer tahsisi talebi!

İBB'nin 'Yer gösterin kreş yapalım' talebini eleştiren Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, "İBB’nin Tuzla’da 82 tane parseli var. Bu parsellerde hizmet alanları var, spor alanları var, sosyal ve kültürel alanlar var. Tüm bunlar varken ‘Siz bize yer gösterin biz kreş yapalım’ diyorlar” dedi.

Tuzla Belediyesi'nden 17.8 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

Tuzla Belediyesi'ne ait olan toplam 7 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların toplam bedeli 17 milyon 844 bin 315‬ TL...

Ibis Otel Tuzla'nın değerleme raporu yayınlandı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Ibis Otel Tuzla Projesi'ne ait 31 Aralık 2016 tarihli değerleme raporunu yayınladı.

Elexia Tuzla Rezidans ne zaman teslim?

Elexia Tuzla Rezidans projesinde daire fiyatları 295 bin TL'den başlıyor. Elexia Tuzla projesi 2018'in sonunda teslim edilecek...

Tuzla Tersanesi'ne liman kabul tesisi yapılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Tuzla Tersaneler Bölgesi’nde bulunan 96 bin 520 metrekare büyüklüğündeki Maliye Hazinesi’ne ait arazinin, 2 bin 982 metrekarelik kısmına liman kabul tesisi yapacak.

Kriya Time Tuzla teslimleri ne zaman?

Satya Yapı tarafından hayata geçirilen proje toplam 22 bin metrekare inşaat alanına yayılıyor. Proje toplam 8 bin 125 metrekare arsa alanında yükseliyor. Peki Kriya Time Tuzla teslimleri ne zaman?

Kamp Armen nasıl bağışlandı?

Arazinin beşte üçü vakfa, beşte ikisi ise kamulaştırmayla Tuzla Belediyesi'ne geçmiş oldu. Bize bu kalan kısmı için tahsis önerisi de geldi. Ancak bu öneri henüz ham. Hukuki ve siyasal "mücadelemize devam edeceğiz.

Şadi Yazıcı'dan Tuzla Sahil projesindeki rant iddiasına yanıt!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Tuzla Sahili'ne yapılacak olan düzenleme ile ilgili ortaya çıkan asılsız iddialarla Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'dan cevap geldi.

Viaport Tuzla Marina ne zaman açılıyor?

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın vizyon projesi Tuzla Marina,alışveriş üniteleri, tema parkı ve 750 tekne kapasitesine sahip marinasıyla 29 Mayıs’ta hizmet vermeye başlıyor.

Kadıköy-Kartal Metrosu Tuzla Belediyesi’ne kadar ulaşacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mimar Kadir Topbaş, Kadıköy-Kartal metro hattı üzerinden Yakacık'tan Kaynarca'ya erişecek Kartal-Kaynarca metro inşaatını inceledi. Topbaş, “Bu hat, Tuzla Belediyesi’ne kadar ulaşacak” dedi.

Tuzla Referans ne zaman teslim Haberi

Tuzla Referans ne zaman teslim

İçerisinde 126 adet dairenin bulunduğu Tuzla Referans satılık daire sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor. Proje, 9 katlı tek blok halinde hayata geçiriliyor. 


İnşaat alanı 14 bin metrekare olarak belirlenen Referans Tuzla Gelecek Yapı projesi, İstanbul Anadolu yakası Tuzla bölgesinde inşa ediliyor.


Gelecek Yapı Referans Tuzla projesinin sosyal alanları arasında; sauna, fitness, çocuk oyun parkı, yüzme havuzu, açık otopark, yürüyüş parkuru, kapalı sosyal tesis alanı, kamelya, peyzaj alanları bulunuyor. 


Konutların satış sürecine başlanan Tuzla Referans satılık daire tipleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Dairelerin 2015 yılının Eylül ayı içerisinde teslim edileceği Gelecek Referans Tuzla'da 1 oda 1 salon daireler 119 bin TL'den, 2 oda 1 salon daireler 179 bin TL'den başlıyor. 


Tuzla Referans satılık daire fiyatları 119 bin...