07 / 05 / 2024

tuzla sahil dolgu alanı imar planı

tuzla sahil dolgu alanı imar planı

Tuzla İlçesi, İTÜ Denizcilik Fakültesi ile İDO İskelesi arası “Kıyı Düzenlemesi ve Rekreatif İskele”ye ilişkin 1/5000 ölçekli ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı...

Trabzon Gülcemal Projesi üç etap halinde tamamlanacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğl yaptığı açıklamada Trabzon Sahil Dolgu (Gülcemal) Projesinin, Trabzon için çok büyük bir kazanım olduğunu söyledi.

Rize'de otopark sorunu çözülüyor!

Rize'de otopark sorunu çözmek amacıyla Rize Belediyesi, sahil dolgu alanında 700 araçlık açık otoparkı hizmete açmaya hazırlanıyor...

Trabzon Gülcemal projesi 3 etapta tamamlanacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, vatandaşlarla buluştu. Gümrükçüoğlu, sahil dolgu alanında inşa edilecek olan Gülcemal projesinden bahsetti.

DKY Sahil Kartal fiyat!

Kadıköy'den Tuzla'ya uzanan 12 km'lik sahil yolu üzerinde yükselen DKY Sahil 138 daireden meydana geliyor. Proje huzur dolu bir ev yaşamının kapılarını aralıyor...

Beykoz sahiline dolgu yapılıyor!

İstanbul büyükşehir belediyesi’nin (İBB) yürüttüğü sahil düzenleme çalışmaları dahilinde Beykoz sahiline dolgu yapılacak..

DKY Sahil'de yılbaşı indirimi!

DKY İnşaat imzasıyla  Kadıköy'den Tuzla'ya uzanan 12 kilometrelik sahil yolunda inşa edilen DKY Sahil projesinde avantajlı satışlar devam ediyor. 

Tuzla sahile metro geliyor!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, yapımı devam eden metro inşaatının Tuzla Belediyesi-Yayla Mahallesi-Tuzla sahil güzergahıyla Tuzla sahiline kadar devam edeceğini söyledi.

Trabzon sahil dolgu projesinde sona geliniyor!

Sahil Dolgu (Gülcemal) Projesi birinci etabında inşa edilen mendireğin yapımında sona geliniyor.

Trabzon Gülcemal projesinde son durum!

Yatırımlarına son sürat devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilmekte olan Sahil Dolgu (Gülcemal) Projesi kapsamında 1. etap (Beşirli) tahkimat çalışmaları tamamlandı.

Arhavi Spor Kompleksi'nde son durum!

Artvin Arhavi'de inşa edilen sahil dolgu alanında “Sahil Projesi” kapsamında hayata geçirilecek olan spor kompleksinde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Trabzon Gülcemal Projesi için anket!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Sahil Dolgu (Gülcemal) Projesi için yeni bir anket çalışması başlattı. Gerçekleştirilen ankette, vatandaşlara sahil alanında neleri görmek istedikleri soruluyor.

Artvin Arhavi'deki sahil dolgu alanı kime ait?

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Başbakan Yıldırım'a Artvin'in Arhavi ilçesindeki sahil dolgu alanının kullanım hakkının kime ait olduğunu sordu..

Üsküdar sahil dolgu projesinin ayrıntıları belli oldu!

Radar kulesinden gezi parkına kadar olan 1200 metrelik sahil bandında, toplam 10 bin 750 metrekarelik deniz alanı doldurulacak. Bu kısım yeni meydan olarak düzenlenecek

tuzla sahil dolgu alanı imar planı Haberi

tuzla sahil dolgu alanı imar planı


İstanbul Tuzla İlçesi, İTÜ Denizcilik Fakültesi ile İDO İskelesi arası “Kıyı Düzenlemesi ve Rekreatif İskele”ye  ilişkin hazırlanan -2- paftalık 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve -2- paftalık 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 26 Haziran 2015 tarihinde onaylandı..  


İTÜ Denizcilik Fakültesi ile İDO İskelesi arası “Kıyı Düzenlemesi ve Rekreatif İskele”ye  ilişkin hazırlanan imar planı bugün askıya çıkarıldı. İmar planı 5 Ağustos 2015 tarihinde askıdan inecek.



İmar planı için...