29 / 07 / 2024

Tuzla sahili imza

Tuzla sahili imza

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından sahil düzenlemesi projesi kapsamında Tuzla’daki İDO İskelesi ve İTÜ arasındaki küçük koya dolgu yapılarak yapılaşmaya açılacağını ileri süren Tuzla-Der üyeleri Tuzla sahilinde eylem yaptı

Tuzla'da Teknopark kuruluyor!

Tuzla, teknoloji ve bilgi üretiminde dünyanın sayılı merkezlerinden birisi olacak. Teknopark’ın kuruluş protokolü Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı ve İstanbul Medeniyet Üniversitesi Rektörü İhsan karaman tarafından imza altına alındı.

Tuzla geleceğe planlı hazırlanıyor!

Tuzla Belediyesi'nin imar uygulaması ve planlama hizmeti veren birimleri, 2015 yılında ilçenin geniş bir alanında çok sayıda vatandaşı yakından ilgilendiren çözümlere imza attı. İşte ayrıntılar...

Kalamış sahili imar planı için 73 bin imza toplandı!

Kadıköy Belediyesi’nin Fenerbahçe-Kalamış sahili imar planına yaptığı itiraz reddedildi. Belediyeden yapılan açıklamaya göre Danıştay’a açılan dava devam ediyor. Change. org’da ise “Kalamış imara açılmasın” kampanyasına 73 bin destek geldi.

Tuzla, afetlere Güvenli Yapılar Merkezi'nde hazırlanıyor!

Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkı, güvenli yapılaşma için eğitim merkezi olacak. Tuzla Belediyesi ile Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayiciler Derneği işbirliğinde dair protokol imza altına alındı.

Tuzla'ya Güvenli Yapılar Eğitim Merkezi geliyor!

Türkiye’nin en fonksiyonel parkı Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkı, güvenli yapılaşma için de eğitim merkezi olacak. Tuzla Belediyesi ile İMSAD işbirliğinde Güvenli Yapılar Eğitim Merkezi Kurulmasına dair protokol imza altına alındı.

Tuzla'da Güvenli Yapılar Merkezi kurulacak!

Şelale Eğitim Parkı, güvenli yapılaşma için de eğitim merkezi olacak. Tuzla Belediyesi ile Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayiciler Derneği (İMSAD) işbirliğinde Güvenli Yapılar Eğitim Merkezi Kurulmasına dair protokol imza altına alındı.

Tuzla Sahil projesine karşı 10 bin imza toplandı!

CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, Tuzla sahilindeki koy doldurularak üzerine AVM yapılacağı iddiasına karşı toplanan 10 bin imzayı, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na teslim etti.

Tuzla sahili için 10 bin imza!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından sahil düzenlemesi projesi kapsamında Tuzla’daki İDO İskelesi ve İTÜ arasındaki küçük koya dolgu yapılarak yapılaşmaya açılacağını ileri süren Tuzla-Der üyeleri Tuzla sahilinde eylem yaptı

Şadi Yazıcı'dan Tuzla Sahil projesindeki rant iddiasına yanıt!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Tuzla Sahili'ne yapılacak olan düzenleme ile ilgili ortaya çıkan asılsız iddialarla Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'dan cevap geldi.

Tuzla'daki Yunus Parkı projesi iptal mi edilecek?

Yunuslara Özgürlük Platformu, Tuzla Marina ve AVM projesi kapsamında yeni bir yunus gösteri merkezinin sessiz sedasız inşa edildiğini duyurarak bu tesisin inşasının durdurulması için imza kampanyası başlattı.

Tuzla Viaport AVM'deki hayvanat bahçesinin kapatılması isteniyor!

Tuzla Marina ve AVM Projesi'nde yer alan yunus parkı ve hayvanat bahçesine karşı imza kampanyası başlatıldı. Dcilen iptal edilmesi talebiyle Change.org sitesinde imza kampanyası başlattı.

Kalamış Sahili için başlatılan imza kampanyasına 56 bin kişi katıldı!

Kadıköy Belediyesi’nin Kalamış-Fenerbahçe Yat Limanı’nın imara açılması ile ilgili Change. Org’da başlattığı imza kampanyasına Kadıköylülerin desteği sürüyor. Kampanyaya şu ana kadar 56 bin kişi katıldı.

Kalamış Sahili için başlatılan imza kampanyasına 30 bin kişi katıldı!

Kadıköy Belediyesi’nin Kalamış - Fenerbahçe Yat limanının imara açılması ile ilgili başlattığı imza kampanyası sürüyor. Change.org. Vasıtasıyla başlatılan imza kampanyasına 30 bin kişi katıldı.

Tuzla sahili imza Haberi

Tuzla sahili imza


İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından sahil düzenlemesi projesi kapsamında Tuzla’daki İDO İskelesi ve İTÜ arasındaki küçük koya dolgu yapılarak yapılaşmaya açılacağını ileri süren Tuzla-Der üyeleri Tuzla sahilinde eylem yaptı. Tuzla-Der üyesi bir grup saat 13.00’te Tuzla sahilinde bir araya geldi.

Eyleme CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş da destek verdi. Grup, sahile dolgu yapılmaması için toplanan 10 bin imzalı kâğıdı, iple birbirine bağlayarak sahil boyu uzattı. “Tarihi Tuzla’ya dokunma” imza kampanyasında toplanan 10 bin imza, CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na iletilmesi için CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş’a teslim edildi. Yarkadaş, çevre tahribatını önlemek için tuzla halkı ile birlikte hareket edeceklerini...