22 / 05 / 2024

Tuzla sanayi siteleri

Tuzla sanayi siteleri

Daire fiyatına alınan sanayi yatırımları, 3 kat fazla kira getiriyor.İstanbul’un yükselen değeri Sanayinin Kalbi Tuzla’da yüksek kira getirili ve ihtiyaçlarınıza göre dizayn edilen Tuzla’nın Yeni Sanayi Sitesinde bir işyerinizin olması artık çok kolay.

Tuzla Hayat, Elit ve Zirvekent Siteleri imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, İstasyon Mahallesi Hayat, Elit ve Zirvekent Siteleri ve Yakın Çevresine İlişkin İtirazlar Kapsamında Hazırlanan 1/5000 Ölçekli Revizyon ve İlave NİP ile 1/1000 Ölçekli Revizyon ve İlave UİP Değişikliği askıya çıkarıldı...

Tuzla’da 250 site için 'Konut Siteleri Masası' kuruldu!

Tuzla’da 250 site için kurulan 'Konut Siteleri Masası' faaliyetlerine başladı. Söz konusu uygulama ile sitelerdeki sorunlara çözüm bulunması planlanıyor. 

Tuzla’da 275 site için çözüm masası kuruldu

Tuzla'da yer alan tüm konut sitelerinin tek bir çatı altında toplanması için hayata geçirilen ‘Tuzla Konut Siteleri Masası’ projesinin tanıtımı yapıldı. Ev sahipliğini Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın yaptığı programa 275 site yöneticisi katıldı.

Tuzla Dekorasyon Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuzla Dekorasyon Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Habibe Yaltırak tarafından kuruldu.

Tuzla Hayat, Elit ve Zirvekent Siteleri 1/5000 ölçekli ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, İstasyon Mahallesi, Hayat, Elit ve Zirvekent Siteleri ve Yakın Çevresine İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Özel Amaçlı Tuzla Kimya Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Özel Amaçlı Tuzla Kimya Sanayi Anonim Şirketi Tuzla'da Nuri Kızıltepe tarafından kuruldu.

Msn Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla Şubesi açıldı!

Msn Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla Şubesi bugün Tuzla'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Nejat Erbil Ağman tarafından açıldı.

Tuzla Dizayn Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuzla Dizayn Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Açıkgöz tarafından kuruldu.

İdepa İdeal Geri Dönüşüm Pazarlama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi açıldı!

İdepa İdeal Geri Dönüşüm Pazarlama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi 1 milyon 350 bin TL sermaye bedeli ile Ali Muslu tarafından açıldı.

Deba Demir Baskı İşleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla İstanbul Şubesi açıldı!

Deba Demir Baskı İşleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla İstanbul Şubesi Tuzla’da 938 bin 796 TL yatırım bedeli ile Ömer Arslan ve Suat Gevrekci tarafından açıldı.

Konya'da iklim dostu sanayi dönüşümü gerçekleşiyor!

Konya'da inşa edilen sanayi sitesinde inceleme gerçekleştiren Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, iklim dostu sanayi siteleri hakkında açıklamada bulundu. 

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi açıldı!

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi bugün Tuzla'da 300 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin tarafından açıldı.

Moskova'dan dev inşaat yatırımı!

Yeni emlak yatırımları için artan arsa talebi üzerine Moskova’da, belediye eski sanayi tesisi arsa ve arazilerini daha aktif devreye sokmaya başladı. Şehrin farklı bölgelerinde bulunan eski Sovyet sanayi siteleri arazilerine 7 trilyon ruble (91,5 milyar dolar) yatırım yapılacak.

Tuzla sanayi siteleri Haberi

Tuzla sanayi siteleri

Store Gayrimenkul tarafından projelendirilen ve Tuzla’da yapılacak olan bu proje; dünyadaki en gelişmiş benzerleri incelenerek, şehir içinde dar mekanlarda üretim yapmakta zorlanan sanayiciler için, her türlü alt yapısı tamamlanmış, hiçbir imar ve ruhsat sorunu yaşanmayacak, bütün planları onaylı ve güvenliği sağlanmış, uluslar arası yollara yakın, sermayeyi ve istihdamı çekebilecek bir bölgede inşa edilecek.

Yakın çevresinde inşa edilen konutları, inşa edilmiş ve edilecek olan üniversiteleri, teknopark ve villa kentleri ile sanayi bölgesi içerisinde inşaatları tamamlanan ve devam eden iş merkezleri, ticaret ve alışveriş merkezleri, hastanesi, camisi, bankaları, spor tesisleri, yeşil alanları, ünlü markaların yer alacağı marketleri, kafeteryaları, restoranları ile modern ve planlı şehirleşmenin parçası olacaktır.


Tuzla’nın Yeni Sanayi Sitesi ön talep toplamaya başlandı!

Günden güne Tuzla’daki gelişmeler bölgede yeni fırsatlar doğuruyor.

Sanayi bölgesi; işi,...