08 / 05 / 2024

tuzla şelale parkın içinde neler var

tuzla şelale parkın içinde neler var

Tuzla Belediyesi, 110 dönümlük atıl vaziyetteki alanı Türkiye’nin en fonksiyonel parkına dönüştürdü. Şelale Park, sağanak yağışa rağmen binlerce insanın katıldığı görkemli bir örenle hizmete açıldı...

Serdivan Şelale Park’ın ihalesi yapıldı!

Sakarya Serdivan Belediyesi'nin yeni vizyon projesi olan Şelale Park’ın ihalesi gerçekleşti. Serdivan Belediyesi tarafından açıklama yapıldı.

Kaynarca - Tuzla Metro Hattı'nın ihalesi 20 Ocak'ta!

İBB tarafından inşa edilecek Kaynarca - Tuzla Metro Hattının ihalesi ise 20 Ocak’ta yapılacak. Toplam uzunluğu 12 kilometre olarak planlanan hatta 8 durak olacak.

Bilecik Yediler Parkı’nın yapım çalışmaları başladı!

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın vizyon projelerinden biri olan Yediler Parkı’nın yapım çalışmaları başladı.

Emlak Konut Kayabaşı Bölge Parkı'nın ihalesi 17 Kasım'a ertelendi!

Emlak Konut GYO, yaklaşık 154 bin 492,67 metrekare inşaat alanlı ve 281 bin 238,86 metrekare rekreasyon alanlı Kayabaşı Rekreasyon Alanı Ticaret Ve Bölge Parkı'nın ihalesi ertelendi.

Ceylan Karavil Park'ın 2 oteli 2017'de açılacak!

Ceylan Grup ve Karavil Grup ortaklığıyla gerçekleştirilen, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun en büyük alışveriş merkezi olan Ceylan Karavil Park'ın, üç yıldızlı oteli 2017 yılı mart ayında faaliyete geçecek.

Emlak Konut Kayabaşı Bölge Parkı'nın ihalesi 10 Kasım'da!

Emlak Konut GYO, yaklaşık 154 bin 492,67 metrekare inşaat alanlı ve 281 bin 238,86 metrekare rekreasyon alanlı Kayabaşı Rekreasyon Alanı Ticaret Ve Bölge Parkı'nın ihalesi 10 Kasım'da gerçekleştirilecek.

Başakşehir Şelale Park Sosyal Tesisleri açıldı!

Şelale Park Sosyal Tesisleri, Başakşehir Belediyesi tarafından hizmete sunuldu. Park alanından, otoparkına, spor alanından kafe ve restoran bölümüne kadar bir çok imkanıyla vatandaşların faydalanabileceği tesis, 1000 metrekarelik bir alanda kuruldu.

Kepez Tek Sarnıç Park'ının temeli atıldı!

Tek Sarnıç Parkı’nın temeli atıldı. Park, Kepez’deki 6’ncı temalı park olarak ilçe halkının hizmetinde olacak

Düzce Tema Park'ın detayları netleşti!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in büyük önem verdiği “vizyon proje” Melen Su Park’ın ikinci etabı için girişimcilerle yapılan görüşmeler devam ediyor.

Düzce Melen Su Park'ın altyapı çalışmalarında sona gelindi!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in bizzat takip ettiği Düzce’nin vizyon projesi Melen Su Park’ın 1. Etabında başlatılan çalışmalar kapsamında alt yapı ve hafriyat düzenleme işlemleri tamamlanıyor.

Adana Jurassic Park'ın işletilme kararı iptal edildi!

Doğal Park'ın Jurassic Park olarak işletilmesi Adana 2'inci İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi. Böylece, Eylül ayından beri faaliyette olan ve vatandaşların para ile girebildikleri Jurassic Park kapatılıp halka açılacak.

Bayburt Şehir Parkı'nın açılışı yapıldı!

Maliye Bakanı Naci Ağbal Bayburt'u ziyaret etti. Ağbal'ın ziyareti sırasında Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla yenilenen Bayburt Şehir Parkı'nın açılışı yapıldı.

Şanlıurfa Ahmet Yesevi Parkı'nın yüzde 75'i tamamlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Haliliye ilçesinde 80 bin metrekarelik alan üzerinde yapım çalışmaları devam eden Ahmet Yesevi Parkı'nı gezerek yüklenici firma yetkililerinden bilgiler aldı.

tuzla şelale parkın içinde neler var Haberi

tuzla şelale parkın içinde neler var


Tuzla Belediyesi, 110 dönümlük atıl vaziyetteki alanı Türkiye’nin en fonksiyonel parkına dönüştürdü. Şelale Park, sağanak yağışa rağmen binlerce insanın katıldığı görkemli bir örenle hizmete açıldı. Açılışta konuşan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Şelale Park, tek başına bir belediyenin 5 yıllık hizmetinden daha fazla hizmetin olduğu bir parktır.” dedi.


Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın vizyon projeleri arasında yer alan Şelale Park’ın hizmete açılmasıyla İstanbul ve bölge halkı yeni bir yaşam merkezine kavuştu. 3.000 kişilik amfi tiyatro ve kulis, olimpik bay ve üstü açılıp kapanabilen bayan havuzu, spa merkezi, planetaryum, lunapark, araç müzesi, çocuk müzesi, 35 m’lik şelale ve gemi restoranı, cami, kafeterya, genel ihtiyaca yönelik çarşı, süs havuzu ve yeşil alan düzenlemeleri ile Türkiye’nin en fonksiyonel parkının açılışı, görsel...