04 / 10 / 2024

tuzla ticari projeler

tuzla ticari projeler

Brüt 26 metrekare ve brüt 40 metrekarelik mağazaların satıldığı Adres Lobi Tuzla'da fiyatlar 181 bin liradan başlıyor

İş GYO Tuzla projesi resmen başlıyor! Tam 1.115 yeni konut geliyor!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Tuzla'daki yeni projesi resmen başlıyor. 'ÇED Gerekli Değildir' kararı verilen dev projede 1.115 konut ve 19 ticari ünite yer alacak.

İş GYO'dan Tuzla'ya 1.115 konutluk yeni proje geliyor! 

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Tuzla'daki yeni projesi için düğmeye bastı. İş GYO Tuzla projesinde 1.115 konut ve 19 ticari ünite yer alacak.

TOKİ İstanbul Tuzla projesiyle 622 yeni konut geliyor! İstanbullular dikkat!

Yeni projeler için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Tuzla projesi için yeni ihale tarihi açıklandı. TOKİ Tuzla projesi 1 Eylül tarihinde ihaleye çıkacak.

Mirador Tuzla projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Planlı Projeler Yapı imzası ile hayata geçirilen Mirador Tuzla projesinin tüm detayları belli oldu. Peki Mirador Tuzla projesi nerede inşa edilecek? Mirador Tuzla projesi konut fiyatları ne kadar? İşte Mirador Tuzla projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Mirador Tuzla 15 Haziran'da satışta! Yeni proje!

Planlı Projeler Yapı imzası ile hayata geçirilen Mirador Tuzla projesi 15 Haziran'da görücüye çıkıyor. Projede toplam 72 adet konut bulunuyor...

TOKİ Tuzla Aydınlı projesi 24 Ağustos'ta ihaleye çıkıyor!

Yeni projeler için start veren TOKİ, Tuzla Aydınlı projesinin ihalesini 24 Ağustos 2021 tarihinde gerçekleştirecek...

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler kura tarihi belli oldu!

Katıldığı bir radyo programında hayata geçirdiği projeler hakkında açıklamalarda bulunan Ali Kurt, KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler, projesi için kura çekiminin 21 Haziran'da yapılacağını dile getirdi.

Folkart'tan müthiş fırsat! Ticari alanlarda kira garantisi!

Müşteri ihtiyaçlarını karşılamak için yeni projeler üreten Folkart Yapı, kira garantili ofis ve ticari alanlarını satışa çıkardı.

Güngören'de 1565 konut ve 55 ticari ünitenin temeli atıldı!

Güngören Belediyesini ziyaret edip, ilçe genelinde gerçekleşen projeler hakkında bilgi alan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Güngören 1565 Konut ve 55 Ticari Ünite'nin İlk Etap Temel Atma Töreni"ne katıldı.

Özgüven İnşaat'tan Özbekistan’a Corona Hastanesi projesi!

Türkiye’de ve yurtdışında ticari projeler hayata geçiren Özgüven, Covid ile mücadele etmek için dünyanın farklı noktalarında bulunan 4 binin üzerindeki çalışanıyla evden çalışmaya karar verdi.

Tuzla Şahsuvaroğlu Ambiyans satış ofisi!

Tuzla Şahsuvaroğlu Ambiyans satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde bulunuyor. İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da hayata geçirilen proje 253 konut 42 ticari alandan oluşuyor. 

Realist Tuzla'da fiyatlar 215 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Gelecek Yapı tarafından hayata geçirilen Realist Tuzla projesinde fiyatlar 215 bin TL'den başlıyor... Toplamda 134 daire ve 4 ticari birimden meydana gelen proje 6 katlı 2 blok olarak tasarlandı. 

Gelecek Yapı Realist Tuzla'da 215 bin TL'ye!

Gelecek Yapı imzasını taşıyan Realist Tuzla projesi İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa ediliyor. Toplamda 134 daire ile 4 ticari birimden oluşan projede satışlar devam ediyor. 

tuzla ticari projeler Haberi

tuzla ticari projeler

Tuzla Aydınlı'da 3 blok halinde yükselen Adres Lobi projesinde konutların tamamı satıldı. Adres Lobi Çarşı adı verilen bölümde 41 mağaza yer alıyor. Projede 3 blokta toplam 527 daire bulunuyor.


Adres Lobi Çarşı'da brüt 26 metrekare ve brüt 40 metrekarelik mağazaların satışı tamamlandı. 


3 tarafı cadde ve bulvarlarla çevrili olan Adres Lobi Tuzla projesinde brüt 55 metrekarelik 203 numaralı bağımsız bölüm 216 bin lira yerine 184 bin liraya satılıyor. Brüt 54 metrekarelik 206 ve 207 numaralı bağımsız bölümlerin liste fiyatı 214 bin TL, indirimli fiyatı 181 bin TL olarak belirlendi. Brüt 83 metrekarelik 200 numaralı bağımsız bölüm 327 bin lira yerine 278 bin liraya satılıyor. 197 numaralı bağımsız bölüm brüt 124 metrekare büyüklüğe sahip. Bu mağazanın liste fiyatı 488 bin TL, indirimli...